Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Mony, pe fb pot bloca imediat pe cineva, iar pozele si informatiile nu sunt publice. Chiar daca stii userul, la cate informatii ai acces, ca idee. Eu nu folosesc spatiul public al facebook, am in lista persoane pe care le cunosc majoritatea personal, nu folosesc functia de tagging si daca cineva ma tagguieste pe mine, eu trebuie sa aprob asta mai intai. Nu spun prin asta ca FB ar fi sigur, dar e mai sigur decat un cont comun unde apar poze mai mult sau mai putin intime. Oricum, nici pe fb nu as pune poze cu mie insarcinata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Maeve cum ai spus ai persoane pe care "majoritatea" le cunosti personal......si apropo nu trebuie sa te tagguiasca cineva ca sa-ti vad pozele,e de ajuns sa-ti lase un comment,sau sa-ti dea un like. Si apropo fetele,cine v-a zis de poze in postura de gravidute? Eu am inteles ca era vorba doar de poze.....
Si acum fie vorba intre noi....hackerii sparg conturi de banci,sparg site-uri ca nasa ,daca cineva chiar vrea sa-ti faca rau poate chiar sa intre in calculatorul tau fara voia ta.....am vazut o emisiune f interesanta pe tema asta. Si hackerii astia de care vorbesc eu ereau doar niste copilasi,care se jucau pe internet.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Paula am intrat sa-ti vad burtica! E superba! Acum kilele nu stiu unde sint, cred ca tu esti mai inalta ca mine (1.55m) si nu se observa!

Eu trebuie sa umblu la garderoba, imi iau ceva rochite ca ma deprim in pantaloni acum, imi crapa pe fund

Trec ca Bobitza la rochite ca dau mai bine in ele, eu n-am decat 3 de la sarcina precedenta dar sint mai groase, by the way Bobitza ce marime ti-ai luat la Tina/r ca ma uitam acum?

Happy Mom si S26+

Mergi la inceput

Am papat o ciocolata intreaga pana acum,nu stiu ce ii cu pofta asta pentru dulce...

Delia daca cumva mai vezi ceva promotii prin Tm,sa ma anunti te rog si pe mine

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Gata am venit sunt super obosita si am cazut cu rotile in sus
Eu ma simnt o norocoasa maine vine nasa sa imi faca ordine si sa puna perdelele
Mony nu am intarziat mult nu?

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mony acum 2 sapt a fost la Romania Te iubesc cu hackerii. Mare dreptate ai. Cik e tareee simplu sa iti intre in calculator.
Voi ce parere aveti de Catanga?? Ma enerveaza ca nu recunoaste ca a vrut sa faca avort. Dar eu nu inteleg de ce a facut public faptul ca este insarcinata daca nu vroia copilul de la inceput?? prima data a inceput ca are 54 de ani dupaia ca poate sa ramana oarba desi un medic a intrat in direct si a spus f clar ca nu exista nici un risc.

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Mony acum 2 sapt a fost la Romania Te iubesc cu hackerii. Mare dreptate ai. Cik e tareee simplu sa iti intre in calculator.

Ma enerveaza rau e penibila si idioata

Voi ce parere aveti de Catanga?? Ma enerveaza ca nu recunoaste ca a vrut sa faca avort. Dar eu nu inteleg de ce a facut public faptul ca este insarcinata daca nu vroia copilul de la inceput?? prima data a inceput ca are 54 de ani dupaia ca poate sa ramana oarba desi un medic a intrat in direct si a spus f clar ca nu exista nici un risc.

25+ Patrick
Dana

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Amalia te-ai intors f repede

Dana nu mai stiu la ce emisiune a fost,dar m-a uimit ce pot face niste copii,fara scoala,fara pregatire in domeniu.

Acum fiecare decide ce vrea sa faca,dar sa nu uitam ca tot ce vorbim aici este public,si sa nu uitam vorba cu feritu de prieteni ca de dusmani ne ferim singuri....

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Inca un mesaj scurt si am fugit...
Legat de poze. Cand ma laudam eu cu abdomenul meu de mamica, am vrut sa pun si o poza de proaspata mamica (din Bulgaria de la mare, dupa 5 luni de la nastere, 70 kg) ca sa va oripilez. Si stiti ce? Nu am gasit niciuna atat de groaznica. Chiar ma vedeam ok in toate pozele. Atunci cand le-am vazut mi s-au parut groaznice. Ideea este ca daca ma uit la pozele din trecut pe unde mai grasa pe unde mai slaba, acum ma vad frumoasa. Asa ca o sa ma pozez indiferent de kg, ca sa nu regret mai tarziu.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

that's my girl!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Fetele plec sa fiti cuminti pana ma intorc

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mamy Amalia, te asteptam cumintele aici

Eu am plecat la 15:00 de la munca si am venit acsica. Eram cam nemancata, papasem doar 2 banane si un croisant cu cioco, dar aveam o energieeeee, ceva de speriat!

Am robotit pana acum, curatenie, spalat, strans rufe, spata vase...si acum am picat lata
Numai bine ca m-au sunat niste prieteni sa ies in oras...dar nu stiu daca mai am energie

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput