Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 16
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau ms fetele 4 am si eu si stiam ca e normal, dar n-am intrebat niciodata cam cat ar tb sa fie si-acum, ca sa mai destindem atmosfera: eu de fapt sunt barbat, dar imi plac la nebunie forumurile de gravide glumesc fiecare cu credintele lui, nici eu nu ma feresc sa pun poze pe picasa, oricum e parolat; daca ma gandesc mai bine, userul de pe forum ar trebui sa il schimb, pt ca cine stie ce prostie mai zic de astia de la munca si ma verifica cineva..e mai important ce zicem, decat cum aratam parerea mea! chiar, stie cineva cum pot sa imi schimb numele userului? ca am vazut ca nu pot sa modific... 22+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
Nebun esti vecine
Glumesc...
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui irina2403 Buna, burtici! Ma bucur sa vad ca singurele probleme sunt din cauza pozelor Eu am avut iar o saptamana aglomerata, iar astazi, sa-i punem capac, s-a trezit dragutul meu copil cu o febra de 39 si o tuse de magarus...Nu va spun mai multe, pentru ca unele din voi sunteti la prima sarcina si nu are rost sa va ganditi de-acum si la perioadele astea Astazi am avut programare la dr unde am facut eco . Puiul e bine, are deja 1.100g, ceea ce ma bucura tare. A durat maxim 10 min...sunt extrem de dezamagita, pentru 265ron am vazut numai alb-negru si nimic inteligibil, nicio poza si o veste trista: dr meu nu mai "presteaza" la Filantropia, ci doar in privat. Nu va spun ca a picat ca o bomba, eu deja am 28 saptamani si ma straduisem destul de mult sa il gasesc. In afara de asta am fost la el doar in privat, ceea ce a fost destul de costisitor... Mi l-a recomandat pe dr. Poprescu Florin, tot de la Filantropia. Dar nu stiu nimic de el...Va rog, daca e cineva care naste cu el, sa-mi spuna si mie cum este. Va pup si sa auzim numai de bine! |
Irina, felicitari pt puiul tau viguros!!!
Nu stiu ca sa zic de dr PF, nu-l cunosc
Bobitza 20+ Rebeca
irina2403 spune:
Bobitza, fuguta in oras cat mai poti... dupa ce vine bb mai greu cu iesirile la ore tarzii
amaliaro spune:
Delia .T
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
am ajuns si eu pe acasa....
am papat si acum pusc
mony in mare ma simt bine , am inceput sa ma obijnuiesc cu durerile de bazin si"doamna" , ma sufoc din ce in ce mai tare mai ales dupa ce mananc , problemele cu corasonul sunt la fel...in mare ok , intotdeauna e loc si de mai bine...
ma mir ca pun pe mine , tocmai ai devorat un castrton ras de salata de spanac , mentionez ca e castron de salata din care papam 4 persoane inainte acum e halaul meu ca la scrofite...
nu cred ca voi putea face poza in costum de baine ca nu are cine sa-mi faca , al meu sot nu vrea si buna...singura nu stiu sa-mi fac
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
paula e tare frumoasa burtica ta ,
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui yvyana Paula am intrat sa-ti vad burtica! E superba! Acum kilele nu stiu unde sint, cred ca tu esti mai inalta ca mine (1.55m) si nu se observa! Eu trebuie sa umblu la garderoba, imi iau ceva rochite ca ma deprim in pantaloni acum, imi crapa pe fund Trec ca Bobitza la rochite ca dau mai bine in ele, eu n-am decat 3 de la sarcina precedenta dar sint mai groase, by the way Bobitza ce marime ti-ai luat la Tina/r ca ma uitam acum? Happy Mom si S26+ |
Yvy, depinde mult de model.
Luasem XL de pe net, dar erau uriaseeee, pt ca aveau si o croiala mai larga jos...
Ieri am probat 35 de min in magazin "N" modele pana am gasit o rochita si o bluza, la schimb pt rochiile de pe net.Astea sunt marimea 42 bluza, dar e un croi bun, care imi vine ok si mai larga si mai stramta( cand va mai creste burtica), iar rochita e L, dar are un cordon in talie si astfel pot sa o ridic sau sa o las, sa o port mai larga/mai stramta , plus ca are material ce pica greu si vine bine si e neagra cu bulinute bej, ie imi plac bulinele
Bobitza 20+ Rebeca
diana_popa27 spune:
Am revenit de la DR si vad ca ati fost ocupate tare cu discutiile legate si de kg si de poze. am mai zis eu ca pe cat de undercover vroiam eu sa intru pe forum si sa aflu numai informatii cae ma intereseza am ajuns de numai pin-ul de la cardul de salriu nu l-am dat aici.
Nu cred ca trebuie sa ne suparam ca sunt anumite subiecte abordate ca asta vine inevitabil de la sine..Daca zici de soacre....Vai a mea cum e ..dar vai stai sa auzi de a mea!
Daca zici de par ..vai ale meu e cret..ba al meu cade..creste ...etc, Daca zici de soti...Din nou subiect interminabil...Daca zici de kg ..se intampla ce se intampla. Eu zic ca e normal ca ne confruntam toate cu "problemele" astea si inevitabil daca e rostit subiectul toate avem ceva de comentat
Dupa sarcina cuvintele magice vor fi dieta si tate lasate, neamuri "sfatoase" sot puturos si atunci sa ne vezi!!!!
Acum sa va zic de DR:
Avem 985 gr. totul e bine.
Legat de durerile de... nu are ce sa imi faca si sa iau un no spa daca cred ca ma ajuta.
Mi-a dat retera pt calciu (pe langa fierul pe care il iau deja) si daca pot o pastila de elevit la 2 zile.
Trebuie sa mai fac un set de analize uzuale pt data viitoare.
Pe scurt totul era bine. Si a mea e cu capul in jos si ma "pedala" in diafragma de mama focului. Nu m-a intrebat de kg si nici eu nu am zis nimic.
Irina felicitari pt Eco! te inteleg ca si mie mi se pare ca dau o caruta de bani si nu primesc nici macar o poza de fiecare data cand merg dar ma camez ca plec de acolo zburdand cu liniste si pace in suflet.
Nu e obligat nimeni sa puna poze ..cu atat mai putin cu burta si tzatzele pe afara doar ca trebuie sa recunosc ca si eu cand scriu ma gandesc la poze si mi-e mai usor sa retin si istoricul persoanei respective
26+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui olimp paula e tare frumoasa burtica ta , XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 27 + Ilinca Ilinca |
CONFIRM!!!
Si eu i-am zis asta.
Dar si a ta, Olimp e asa rotunda si frumoasaaaa, abia astept sa mai creasca si a mea
Bobitza 20+ Rebeca