Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 16
doxy spune:
Amalia, eu cu maica-mea nu rezist mai mult de doua zile sub acelas acoperis . Nu ne certam ca nu ne sta in fire, dar ne botosim amandoua si plangem (mai mult ea). Eu zic una, ea intelege alta, interpreteaza orice. Ce sensibile sunt! Si cred ca odata cu varsta devin din ce in ce mai imposibile. Aaaa si ma omoara asta cu "stau si astept sa te pricepi" spune frate daca ai ceva! Pe cuvant, ca din punctul asta de vedere ma inteleg mai bine cu soacra-mea.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
flory_blanca spune:
Eu tocmai ce m-am intors de la spital. S-au intensificat contractiile ieri pana au devenit regulate, m-am speriat rau chiar daca nu erau dureroase. Asa ca mi-au pus perfuzii, monitorizare contractii si inima bebe. Colul s-a scurtat de la 4 la 2 cm. Stau cu tratament acum si repaos la pat 3 zile. Dupa o sa intru in risc maternal si mai mult pe acasa fara prea multa agitatie. Sotul saracul nu mai stia cum sa imi rdice moralul, e mega simpatic si in situatii din astea mereu e langa mine. La un moment dat scotea niste perle de radeam cu lacrimi, se uitau asistentele la noi de parca eram la bal nu la spital. Dar mi-a facut tare bine la moral ca nu a bocit cu mine acolo si a reusit sa ma scoajta din butoi.
V-am citit, nu nominalizez ca nu ma simt in stare. Nu mai fiti suparate ca o mare parte din vina o au si hormonii si pana la urma viata asta e prea imprevizibila ca sa punem orice la suflet. Faceti haz de necaz si luati totul mai in gluma.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
happy_ama spune:
Doxy, la cum te vad eu pe tine nici nu stiu daca ti-ar trebui un "dulcegar" Cred ca i-ai pune pielea-n bat si nu l-ai percepe ca foarte masculin. Zic bine?
Happy Ama 25+ si Eva
Ele spune:
Nu ma dau experta in ale casniciilor, dar la noi cam asa sta treaba: sex bun duce la comunicare buna si intelegerea nevoiilor celuilalt.
Daca nu ma ajuta la nimic si sa apara doar ce cerut drepturi , m-as simtita jignita si folosita.
Si traiti din scurt..azi e bine, maine e alta zi, vedem atunci.
In zilele noastre nimic nu mai prezinta siguranta, nimic nu este pe viata, cum ne-am dori. ce stim sigur?? ca suntem mamele copiilor nostri.
Astea le scriu si le simt dupa multe patanii, nu sunt de la psihologi sau din carti, deci nu e obligatoriu sa aveti aceleasi pareri.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
olimp spune:
paula apropo de tesul de glucoza...mi-am sunat si dr de famile si dr gine si ambii mi-au spus ca nu cazul sa-l fac , nu am antecedente in famile si se vede la analize ..se refra la celelte care sunt normale.In consecinta nu il fac.
MBK in legatura cu crestrea in avanas a bebeilor , dr mi-a zis ca de obicei sarcinile cu tratament pe clexane si femibion dat avans...deci sa nu ne stresam
oanka hai cu raspus bun de la dr
delia
happy raspunsul cu scurgile era adresat danei , si-i ziceam ca si eu si tu avem scurgeri dar nu sunt pierderi de lichid... imi esti draga ce sa fac tot la tine ajung ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Paula
Flory, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa sperietura Stai in patut si vorbeste cu noi
Happy Ama 25+ si Eva
happy_ama spune:
Olimp, s-a afisat cumva dubios raspunsul, scuze Si mie-mi place sa ma bag in seamaaaa!! Si tu imi esti draga! - scuzati dulcegariile, fetelor
Happy Ama 25+ si Eva
olimp spune:
flory stai linistita si cumintica , ai mare grija de tine...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Ele, ai pus punctul pe I cu sexul Cine zice ca sexul nu e asa important....oh dar ce se mai inseala! Sau poate a descoperit fiinte masculine provenite din alte dimensiuni
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
Nu exista reguli generale intr-o casnicie, asa este. Altfel, daca ar exista, le-am invata pe de rost si le-am aplica. Asa fiecare alege ce-i convine si ce nu, ce accepta si ce nu. Poti sa treci multe cu vederea daca consideri ca nu au importanta si am invatat ca asa e cel mai usor. Trebuie sa recunosc ca am devenit mult mai inteleapta in ce priveste relatia mea. Asta vine cu timpul. Noi stam impreuna din 2001 (cu acte din 2007), am trecut prin multe. Cand eram mai tanara luam foc din orice. Si de multe ori nu aveam dreptate. Acum ma afecteaza mult mai putine, stiu ca ceea ce e de baza exista, iar restul sunt de umplutura.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia