Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
happy
oxy subscriu , cu varsta te maturizezi si vezi altfel toate aspectele vietii...nu exista retata casniciei perfecte...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
O da Ama, ce m-ai nimerit! Tot plangandu-ma ca am un sot necioplit, a incercat de vreo doua ori sa-mi zica "te iubesc" brrrrr, nu mi-a placut cum suna, era cumva fortat si nenatural, i-am zis s-o lase balta.
Flory, bine ca s-a terminat cu bine! Ai grija de tine!
Edit: Noi suntem amandoi capricorni. Mai cu picioarele pe pamant, n-avem nici o treaba cu romantismul. Eu comentez degeaba, ca mie de ex. nu mi-ar placea sa vin acasa si sa gasesc petale de trandafir pana in dormitor. M-as simti stanjenita.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Eu tocmai ce m-am intors de la spital. S-au intensificat contractiile ieri pana au devenit regulate, m-am speriat rau chiar daca nu erau dureroase. Asa ca mi-au pus perfuzii, monitorizare contractii si inima bebe. Colul s-a scurtat de la 4 la 2 cm. Stau cu tratament acum si repaos la pat 3 zile. Dupa o sa intru in risc maternal si mai mult pe acasa fara prea multa agitatie. Sotul saracul nu mai stia cum sa imi rdice moralul, e mega simpatic si in situatii din astea mereu e langa mine. La un moment dat scotea niste perle de radeam cu lacrimi, se uitau asistentele la noi de parca eram la bal nu la spital. Dar mi-a facut tare bine la moral ca nu a bocit cu mine acolo si a reusit sa ma scoajta din butoi. V-am citit, nu nominalizez ca nu ma simt in stare. Nu mai fiti suparate ca o mare parte din vina o au si hormonii si pana la urma viata asta e prea imprevizibila ca sa punem orice la suflet. Faceti haz de necaz si luati totul mai in gluma. 25+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
offf, stai cuminte..de astea mi-e frica si mie.
Burta nu ma doare dar e mereu tare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Sweety4u spune:
Merci
Citat: | ||
citat din mesajul lui mocanita
Sweety, la Medsana ti-l recomand pe dr. Zguri Arben- recomandarea lui Bobitza suna mai bine din punctul de vedere al comunicarii - dar si al meu e f bun profesional cu el am facut FIV-ul. Mananc tiramisu (fara oua, orgasmic ) si va citesc Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011 |
flory_blanca spune:
Ele nu iei tratament? Eu sincer sunt mult mai panicata decat prima oara pt ca am nascut prematur si nu mai vreau sa trec prin asa ceva. Consideram ca nu sunt o problema contractiile BH cat timp nu sunt dureroase....se pare ca nu e chiar asa. Nici daca sunt dese nu e ok. Nu mergeam la spital daca nu erau deja la 5 min, asta m-a speriat.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
delia_timpau spune:
Flory, stai linistita si cumintica si o sa fie bine!! Multa sanatate!!
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
flory_blanca spune:
Multumesc la toate de incurajari.
25+
29.04.2010
delia_timpau spune:
Oxana, si eu sunt capricoarna, dar mie imi place afectiunea!
Stii ce am observat eu? Ca barbatii capricorn difera foarte mult ca temperament de femeile capricorn.
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
flory_blanca spune:
Pai asta imi propun acum, mai usor cu munca si vitejiile ca se pare ca nu ma tin balamalele. O sa lucrez cate putin de acasa si in rest o sa imi acord mie tmp, ca si asa nu am facut-o niciodata. Ma apuc de citit , sa imi organizez asa incetisor dulapurile, fac colaje din hartie cu fiica-mea. Sigur nu ma plictisesc, si mai bag asa din cand in cand cate un coafor pt ridicat moralul.
25+
29.04.2010
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Ele nu iei tratament? Eu sincer sunt mult mai panicata decat prima oara pt ca am nascut prematur si nu mai vreau sa trec prin asa ceva. Consideram ca nu sunt o problema contractiile BH cat timp nu sunt dureroase....se pare ca nu e chiar asa. Nici daca sunt dese nu e ok. Nu mergeam la spital daca nu erau deja la 5 min, asta m-a speriat. 25+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Doar no-spa iau.
Niciodata nu le-am cronometrat, acum de ex e ditai bolovanul. Sper sa am colul lung de 1m sa aiba de unde sa se scurteze.
Paula daca tu esti cu gura mare, ia gandeste cum sunt eu?? cand ma enervez simt ca imi iau foc creierii. Dar cum zice Oxana, am invatat sa si tac (in urma cu cateva zile mi-a reprosat ca nu am aruncat ceva din frigider, avea dreptate..el nu fusesee acasa...asa ca am tacut).
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani