Stelute de iulie-august 2013(72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ce fain Ama! Eu mereu ma gandesc, bine, il las, si??? unde gasesc altul mai bun. Sincer acum, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt, nu exista perfect. Si nici eu nu sunt perfecta, uneori ma gandesc ca sunt norocoasa ca am gasit pe cineva sa ma suporte.
Fetelor, eu sambata iar am petrecere. Alta zi de nastere la o fetita de 2 sau 3 ani ca nici nu mai stiu cat face . Si o face la restaurant luxos. Si se mai spune ca in Rom. e criza. Pe bune acum, ca ma apuca iar nervii. Cum naiba altii reusesc si eu nici macar ziua mea nu ma incumet sa o fac la restaurant. Nici nu stiu sa iau cadou, sa dau bani, cati bani?
Oana tu parca ai facut la fata la restaurant, cat mai ajunge un meniu? Si cum emai bine sa se vina cu bani sau cu cadou sau si si?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

SUBSCRIU SUBSCRIU SI IAR SUBSCRIU

Ajunsese socru-meu sa ma invete cum sa alaptez. Iar daca ai si vreun medic in famile, tine-te frate! Sora soacra-mii e pediatru (sefa sectie copii prematuri, terapie intensiva). Daca am supravietuit atunci, nimic nu ma mai poate dobori!!!

Citat:
citat din mesajul lui anca_toma

Delia atat iti zic, daca acum te enerveaza stai sa apara bebe.... nu o sa faci nimic bine si o sa fii cea mai rea mama din lume, si copilul ala nu cred ca ar putea trai corespunzator daca nu ar exista bunicile.
atat am de spus, ca altfel cred ca ma intaind o sapptamana la capitolul soacre si nepoti .ala cu soacre si feciorii lor e par la ceas

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Paula, eu nu spun ca e bine sau rau.
Nici eu nu sustin statul intr-o casnicie nefericita. Eu I-am spus sotului ca daca nu e fericit la un moment dat sa spuna. Iar eu daca nu sunt fericita il las si cu 10 copii dupa mine Spun doar ca oamenii s-au schimbat. Suntem mai nervosi, mai stresati, mai ocupati, mai preocupati de starea noastra sufleteasca...si renuntam mai usor. Uneori e pacat ca se despart oameni care nu-si mai gasesc calea unul catre altul din motive...cotidiene si nu din divergente fundamentale. Alteori e bine ca se pot desparti oameni care au ajuns impreuna din forta imprejurarilor si chiar nu se potrivesc, iubesc etc.
Eu sunt o filosoafa romantica, nu ma bateti!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Paula, ai perfecta dreptate! Eu acum cand zic de compromisuri si acceptat una alta, ma refer la situatia mea, pe bune acum, nu divortez ca sotul iar a bagat o tona de haine in masina de spalat (cred ca le-a impins cu piciorul cat inchidea usita ) si mi-au iesit toate sifonate si multe alte situatii din astea.
Eu nici nu m-am gandit la chestii serioase caci cred ca nu avem noi soti din astia. Daca nu exista iubire si respect (mai ales respect) intr-o relatie, nu stau nici daca ajung in strada cu 5 copii.
Daca iti este calcata in picioare demnitatea nimic nu merita sa mai stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

am citit pe sarite..

Delia stai mamica linistita...de fapt boceste sa te descarci. Dupa iti revii!! Dar nu crede ca esti tu anormala. Toate suntem la fel.
Eu m-am certat cu mama si am bocit doua zile la rand. De Paste am sunat-o (ca o doamna ce sunt) si nici nu am reluat discutia.
Dar la sensibilitate e zodia( rac) la care adaug hormonii de gravida. Plang si la desene animate.

Paula cand ai scris ca esti cu ceva pb din prima m-a dus gandul la sot.Sunt sigura ca cu mama/soacra/bona/oricine altcineva nu te-ar fi afectat ca stiai cum sa o rezolvi.
Legat de casnicii si divorturi e prea mult de zis si prea multe intamplate in cei 17 ani . Nici eu nu sunt deacord cu comproomisuri la nesfarsit , eventual dintr-o singura parte. De asta al meu sot spala, gateste, aspira, face cumparaturi, ia cophila si muulte altele. Pai doar nu e musafir in casa!!!

Dar totusi, mai usor rupi o casnicie , decat sa o repari. Haideti sa nu fim lase si sa muncim la casniciile noastre.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

aoleu, ce vremuri ne asteapta!!!

Citat:
citat din mesajul lui doxy

SUBSCRIU SUBSCRIU SI IAR SUBSCRIU

Ajunsese socru-meu sa ma invete cum sa alaptez. Iar daca ai si vreun medic in famile, tine-te frate! Sora soacra-mii e pediatru (sefa sectie copii prematuri, terapie intensiva). Daca am supravietuit atunci, nimic nu ma mai poate dobori!!!

Citat:
citat din mesajul lui anca_toma

Delia atat iti zic, daca acum te enerveaza stai sa apara bebe.... nu o sa faci nimic bine si o sa fii cea mai rea mama din lume, si copilul ala nu cred ca ar putea trai corespunzator daca nu ar exista bunicile.
atat am de spus, ca altfel cred ca ma intaind o sapptamana la capitolul soacre si nepoti .ala cu soacre si feciorii lor e par la ceas

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Asa este Ele! Daca ai gasit un partener bun eu zic ca merita sa investesti in relatie. Iar un partener bun nu inseamna perfect. Al meu nu-mi da flori nici cadouri, nici macar la ziua mea, nu mai am pretentii de 8 martie si alte sarbatori neimportante. Asta ar fi un motiv de divort? Dar cand am avut o problema foarte serioasa si-a pus pielea la bataie pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor mama se uita la mine ca la un extraterestru si e MAMA!si stie prin ce am trecut ca sa ajung aici deci...in ce ii priveste pe barbati sunt GELOSI si EGOISTI al meu manca langa mine chiesti si mie nu imi oprea il trimit sa imi ia cate ceva stiu eu cipsuri pt mine ia 1 punga si pt el 3 daca ii zicca trebuie sa mananc ceva ca face bine la bebelineimediat zice a si eu trebuie asta pana intr o zi cand am avut o discutie si i am zis ca am nevoie de SPRIJINUL lui si ca sunt hormonata si ca nu stiu ce spun fac si ca nu o fac intentionat si usor usor a inteles aseara mi a facut masaj la picioare TREBUIE SA AVEM RABDARE si lucrurile se vor linistihai hormonatele mele ca totul va fi bine

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Nici macar faptul ca este neintelegator (conform hormonilor mei) acum in sarcina nu e un motiv de divort, per total este un sot bun, la chestii serioase ma pot baza 100% pe el. Are grija de familie si este un real sprijin pentru mine. NU le are cu dulcegariile si alte alinturi, dar asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici in privinta asta, nu sunt reguli generale. Fiecare stie ce asteptari are de al celalalt, care ii sunt limitele si pana unde poate accepta.
Eu am un sot bun, face mancare, face curatenie, sta cu Raul, ma ajuta, serios, e un barbat aproape ideal, doar ca ii place sa stea la povesti pana uita de el...
Doar ca eu sunt nebuna si nu-mi pot tine gura. Mie imi place sa stau acasa, in pat, singura, linistita- el sa umble,inactivitatea il omoara , si eu nu inteleg de ce se aduna asa de greu de pe drumuri.
Mai are un atu, ma-sa ii plecata in Spania, si ne-am intalnit de vreo 3 ori pana acum...asta e principalul lui atu!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput