CONFUZIE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Imi imaginez ca un el, vine si-i zice nevestei: "te insel" sau "mi s-a acrit ca de mere padurete de tine, n-am pe nimeni dar nu te mai suport" sau "nu te mai vreau"...reactia ei care va fi? Una decenta? Ma indoiesc amarnic...e, functioneaza un instinct de aparare si vb aia inteleapta, "daca taceam filozof ramaneam" nu e in zadar.
Si mai e valabila si faza aia...daca macar sunt acuzat, sa nu fiu acuzat in zadar.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Chestiile sunt simple: ai fost inselat o data, accepti, inseamna ca ti-ai dat acordul. Ti-ai dat acordul, se poate intampla sa se repete sau nu, dar daca ti se repeta sa nu uiti ca ti-ai dat acordul. Eu nu-mi pot imagina cum zici ca ai trecut peste asta si mergi mai departe cu acelasi personaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Marius, Rufus, imi sunteti dragi si va urmaresc cu placere postarile. Chiar imi pareti niste barbati super prin faptul ca in loc sa stati pe sit-uri cu femei dezbracate, cu fotbal sau altele mai degraba placute de barbati voi stati pe acest forum printre femei incercand sa intelegreti "Ce vor femeile".
De data asta insa mi s-a parut ca ati fost cam porniti pe Andra. Personal, ca femeie trecuta prin probleme similare cu ale ei o inteleg si ii inteleg zbuciumul. Stiu ce inseamna sa vezi ca cel de langa tine este ca un ghimpe care nu face decat sa te intepe in loc sa fie un aliat in bune si rele.
Si cu asta inchei ca mi-am nelijat putin copii, infierbantata de subiect.

PS: Si apropos la ce se spunea aici: nu voi ierta niciodata si nu voi uita ce a fost, doar voi incerca cu ajutorul lui sa avem o relatie frumoasa. Daca el va fi capabil sa fie un partener, va merge, daca nu...vom ajunge unde am mai fost, cu regretele de rigoare ca sunt la mijloc doi copii care sunt mai fericiti sa aiba alaturi o mama si un tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Da, Marius, se schimba. Pt ca daca el are o alta amanta, sotia probabil va ceda, se va retrage. Daca de ex afla ca are probleme la serviciu, poate alege sa-l sustina, sa-l inteleaga, sa lupte pt o reapropiere, sa relationeze cu el intr-un mod pacifist.


Exact, asta e diferenta! Din punctul meu de vedere, daca in peisaj exista o amanta, n-as mai avea de ce sa lupt, ca sa salvez ce? O farsa, o bataie de joc?
Pe cand daca e altceva, o pasa proasta, stress s.a, as avea pt ce sa lupt pt a ne reapropia, as maiincerca, discutii, chestii de iesit din cotidian etc.. Ar mai fi o sansa pt imbunatatirea relatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Tanima, te stiu de la subiectul cu dr. Tutunaru, avem copii apropiati ca varsta, nu mi-am inschipuit ca ai trecut prin asa ceva, ca ai avut asemenea probleme si ca ai suferit atata! Imi pare f rau! Sper ca acum esti mai ok...
Toate bune, si sper sa iti/ va fie cat mai bine! Ai grija de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaG

Citat:
citat din mesajul lui tanima_i2002

Citat:



el nu lamureste nimic pentru ca nu are nelamuriri (probabil)

Maria


sau poate ca nu vrea sa lamureasca. de ce? este mai bine sa o tina in bezna.




exact ce am spus si eu: el nu lamureste pentru ca lui ii convine. El e bine. El nu are nelamuriri, are certitudini.


Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.ro/
http://www.copaculdehartie.ro/

Iar eu am completat un posibil "probabil". AM inteles perfect ceea ce ai vrut sa spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

ne-am incins :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:


Vin si eu cu o alta perspectiva.

De felul meu, nu sunt geloasa mai deloc. Iese fara mine la ore tarzii cu baieti si alte fete, iese singur la film/cafea/suc cu prietene, etc, tine legatura cu foste prietene. Nu intreb nimic, niciodata, si nu ma deranjeaza, etc.

DAR daca as afla ca m-a inselat o data, cred ca, si daca as hotari sa trec peste si sa iert, daca peste ani as observa semnale similare cu contextul primei dati, as intra la banuieli.

Deci o inteleg pe ccc. Nu tine neaparat de patologie si/sau caracter cat de circumstante. Nu va mai repeziti la ea

Sugerez ca si plan de bataie:

CCC - incearca sa te domolesti si tu putin, adica fara exagerari si batut la cap zilnic. Nu il mai urmari/controla/verifica, totusi nu e foarte placut sa fii controlat. Nu il mai bate la cap zilnic ca ajunge omul sa deteste chestionarea si tot tu pici prost.

Stiu ca e greu, ia o pauza de 2 saptamani.

Dupa care, daca inca mai ai banuieli, il iei la o discutie frumoasa in care ii spui cum te simti tu. Fara sa il ataci, dar ii explici frumos ca esti ingrijorata si nefericita si ca ai dori sa intelegi de ce e morocanos, etc. Intreaba-l daca il poti ajuta cu ceva re la problemele la servici, daca prefera sa nu vorbeasca despre asta ( e posibil, eu daca sunt stresata rau, prefer sa ma retrag in mine, si sunt femeie! ).

Dar spune-i ca totusi vezi niste semne si nu stii cum sa le explici. IL rogi frumos sa te ajute sa intelegi/inlature temerile.

Apoi mingea e in terenul lui - si el ar trebui sa raspunda ingrijorarilor tale, expuse frumos si discret, si sa iti explice ce si cum. Daca nu e deschis la a te ajuta, atunci sunt alte probleme de fond.

Te pup. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela
Si mai e valabila si faza aia...daca macar sunt acuzat, sa nu fiu acuzat in zadar.


SI asta este un caz destul de des intalnit. Acuzat(a) pe nedrept o data de doua ori de N ori, aparitia saturatiei si ghici reactia lui(ei):
"Daca tot sunt acuzat(a) pe nedrept si nu ma crede orice as face atunci in puii mei o fac si gata!"

Valabil pentru ambele sexe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ba nu.Nu e universal valabil.

Mergi la inceput