Stelute de iulie-august 2013(71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Alina odihna placuta

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula la carte scrie asa: in primul trimestru se pun aprox. 1,8 kg, in al doilea 6 kg si in ultimul 5 kg. Adica in ultimul trimestru nu se pune cel mai mult, cum patesc eu. Plus ca am auzit la tine, Alina si nu mai stiu cine ca ati stagnat acum...
Si eu am pus pe fund... dar mi-a placut poanta Alinei, ca asta e pentru echilibru, sa nu cadem in nas.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Ama, o sa ma uit la film, merci de idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Pozele sunt poze... Nici la tine, Doxy, nu se vede in poze
Ideea e ca asa m-am tot speriat si m-am stresat in ultima vreme cu dureri, scurgeri etc. incat greutatea nu mai e o mare grija. Adica mananc cu atentie in continuare dar mai mult... Nu imi convine nici mie ca m-am ingrasat si ma misc asa greu. Nu ma mai simt feminina... Desi toata lumea pare sa vada ceva in mine ce nu s-a mai pomenit Anyway...Sa fie bebeii bine si la termen ca pe urma ne facem noi zane

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Olimp, din pacate n-o sa putem slabi imediat dupa nastere, cel putin in cazul meu. Caci daca alaptezi nu poti tine diete, trebuie sa mananci la fel de bine ca si in sarcina. Exceptie fac cele care slabesc in mod natural fara diete.

Mergi la inceput

Mie mi-e groaza ca vine soacra-mea si mai scapa cate o perla... ea adicatelea fiind bine intentionata, sa-mi atraga atentia, de parca eu as fi o purcica si n-am oglinda in casa. Vad si eu nu trebuie sa-mi zica altii.
O intreb si pe colega mea daca m-am ingrasat si imi zice ca de ce imi fac atatea griji, e normal sa ma ingras doar sunt gravida. Asta nu mai stiu cum s-o interpretez...

Mergi la inceput

Cred ca am inceput sa retin apa. Ca strang pumnul si ma dor degetele le simt umflate. Verigheta inca imi intra, dar inelul de logodna l-am lasat.
Apropo ce ziceati voi ca beti pentru retentia de lichide?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxi si eu vreau sa alaptez...lasa ca slabim noi...hai animo...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Fetelor care v-ati blocat pe carucioare, va sfatuiesc din suflet sa mergeti undeva sa le vedeti cu ochii vostri. Eu eram blocata pe unul si cand l-am vazut la targ....si mare si pitzipongesc

Happy Ama 25+ si Eva
Ama daca l-am vazut cu ochii tai se pune? ca eu am ramas blocata pe cel cumparat de tine, l-ammai vazut de la distanta la un tatic, eu cred ca-i suficient . Te rog doar sa-mi dai exact numele firmei care-l comercializeza sa vb direct cu ei.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Amalia, Joy, ceva frumos pentru voi!

http://www.rtv.net/doi-bebelusi-simpatici-danseaza-pe-muzica-tatalui-lor-video_42171.html

super cutie 10x!!!

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput