Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
oxana si eu mi-am dat jos verigheta de azi , mi-am pus inelul de logodna...ala mai incape... de umflat si eu parca incep sa ma umflu ...bea ceai de soc , apropo mie mi-i se umfla nasul parca e mai grasan , dupa ce ca este carn si garsut acum parca am o porodica in mijlocul fetei...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Buna dimi!
V am lasat aseara la pagina 2si v am gasit la8vorbaretele lu mama
Doxy super video mai facut sa rad ,da poza mea preferata undei? mi ai luat oaza mea de zen cand il vedeam dimineata imi aparea zambetul pe fata acum...
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
betty ce face Biencuta , Ilincuta mea toata ziua se distreaza , ma framanta , la ultimul eco era cu piciorusele pe diafragma mea , ieri asa mi-a tras cateva suturi de m-a apucat sughitul
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
JoyJoy spune:
Taurul din mine scoate flacari, nu abur pe nari! Am tot zis sa fiu calma, dar nu mai am rabdare.
Am sunat ieri la laborator si mi-au zis sa incerc azi dupa pranz pentru rezultatele preliminare de la amnio. Ce sa fac sa treaca timpul mai repede? N-am stare!!!
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
doxy spune:
Joy, apropo ca vroiam sa-ti zic de carucior ca este discriminant, pe cine pui in fata si pe cine in spate.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
olimp spune:
amalia neata cum ai dormit ?
sti noi suntem ca oile din desene ne lasi pe poiana si radem tot , asa facem si cu capitolul facut de tine...
26 + Ilinca
Ilinca
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Joy, apropo ca vroiam sa-ti zic de carucior ca este discriminant, pe cine pui in fata si pe cine in spate. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
pai simplu, o zi una, o zi cealalta
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
doxy spune:
Si daca ai doua fete cu personalitate?
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoyJoy
pai simplu, o zi una, o zi cealalta Jo 18+ Gugulushele Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
doxy spune:
Amalia , promit diseara sa caut ceva frumos pentru tine.
paula_m spune:
Joy, un pic de rabdare. Eu am facut marti si vineri am primit rezultatele...bine, a durat o zi in plus trimiterea probei la Bucuresti. Deci cam pe azi ar tb sa ai rezultatul...
Ce emotii am avut cand am deschis email-ul!! Tu de ce ai facut amnio?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2