Stelute de iulie-august 2013(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Amalia, Joy, ceva frumos pentru voi!

http://www.rtv.net/doi-bebelusi-simpatici-danseaza-pe-muzica-tatalui-lor-video_42171.html

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Stiu fetelor, ca nu sunt singura in situatia asta... dar sincer am sperat ca in sarcina asta n-o sa mai repet experienta din sarcina trecuta... Atunci am luat 22 kg, eram imensa. Pana acum am 10 dar eu sunt genul care pune ff mult in ultimul trimestru, ca Ele si Yvy... Apropo Yvy unde esti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Oxana, suntem aici! E normal! Eu una cred ca sunt mult mai ingrasata numai ca din fericire s-a stricat cantarul alor mei pt ca a sarit nepotica mea pe el pana si-a dat duhul

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Amalia, Joy, ceva frumos pentru voi!

http://www.rtv.net/doi-bebelusi-simpatici-danseaza-pe-muzica-tatalui-lor-video_42171.html

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Rodica m-am referit inclusiv la alea din comert. Sa inteleg ca mai conteaza si materia prima... Oricum eu ziceam ca sunt mai sanatoase congelate decat conservate (astea din comert) ca nu mai au conservanti, iar vitamine, Dumnezeu cu mila, cateva acolo macar.
Noi congelam acasa doar vinete si ardei copti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Stiu fetelor, ca nu sunt singura in situatia asta... dar sincer am sperat ca in sarcina asta n-o sa mai repet experienta din sarcina trecuta... Atunci am luat 22 kg, eram imensa. Pana acum am 10 dar eu sunt genul care pune ff mult in ultimul trimestru, ca Ele si Yvy... Apropo Yvy unde esti???

Dar nu toata lumea pune mai multe kg in ultimul trimestru? Sunt si femei norocoase? Pai, Oxana, eu ec sa spun cu 13 kg luate pana acum? Si mai nou, chiar am grija ce mananc, seara nu mai mananc, ca am facut un fund urias...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Alina, odihna placuta!

Fetelor, sa va uitati la filmul What to expect when you're expecting. Nu este un film grozav dar este cu femei gravide si arata exact diferentele astea dintre gravidutele perfecte si cele mai "chinuite"

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Paula, Doxy

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Ama, tu chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme... cel putin asa se vede din poze.
Acum ca sa ma incurajez singura pe mine, ca eu nu prea am vointa dar in schimb sunt foarte capoasa, asa ca, cu cat ma voi ingrasa mai mult cu atat voi vrea sa demonstrez cat pot sa slabesc...
In sarcina trecuta o vorba de-a soacrei (care nu cred ca a fost cu rautate) m-a mobilizat de nu-i adevarat. Mi-a zis sa gasesc sa dau cuiva hainele ca nu mai ajung eu la greutatea de dinaintea sarcinii. Ei, am ajuns chiar mai slaba de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana lasa ca slabim noi doar suntem fete ambitioase...o se vazi ca dupa ce nastem o sa scriem la odiseea Uite am mai dat jos un kG

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput