Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 20
olimp spune:
ele eu am scapat de arsuri , macar atat , dat nu cred ca e de la mancare picanta , mai de graba de la prajeala...
aici de azi dimineata ploua incontinu , e o aparaie afata si am un cef de munca de numai , abia astept sa se faca ora 17 sa plec , cand ma ridic cred ca am forma de scaun
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Ele cine ti-a zis ca nu exista uter mic??? Am o cunostinta e gravi in 3 luni si ia dat doc tratament ca are uteru mic si avea sangerari . Pe mine ma socat ca ia dat nurofen desi stiam ca nu ai voie
25+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana sa sti ca pe undeva ai dreptate , avand un program riguros parca e mai bine , si bioritmul mi-e ok , cred ca daca as sta casa m-as puturosii si toata ziua as da iama in frigider , sper sa nu fac asa dupa ce raman in pernatal...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Olimp ma bucur ca imi dai dreptate. Sotu si el imi da dreptate. Si el sta acasa . In fiecare dimineata asa ma enerveaza ca isi pune tel sa sune la 7 dar nu il aude mereu ii spun opreste alarma si el ii da amanare si peste 15 min iar suna . L-am intrebat de ce il pune si imi spune pey poate reusesc sa ma trezesc . Eu daca sunt acasa nu prea mananc . ma iau cu altceva si imi trece foamea. Daca ma duc la mama mananc intr-una
25+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Si eu ma inscriu la arsuri. Eu am de la 2 luni. Cateodata nici noaptea nu pot dormi de la ele.
Ele care e faza cu apa??? Nu e bine sa bei apa multa sau sa retii apa ca nu am inteles???
25+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana la noi este cam asa , ambii ne sculam la 7 , plecam impreuna , ma duce pe mine cu masina la birou si apoi merge el , el poate intarzia ca lucreaza la companie de proiectare si nu e asa de strict , la 17 iesim amnadoi , vine dupa mine si mergem acasa sau la cumparaturi , papa fac pe 2 zile ca sa ne ajunga sa ne ducem si la servici pentru amiaza ..seara este a nostra...acum cand va veni Ilinca ne va tulbura apele putin dar toate se vor aranja ...
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
dana nu e asa , poti bea apa linistita , retentia nu se face ca bei apa , sunt alte cauze , tensiune mare etc...deci bea linistita
26 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Olimp e frumos asa plecati impreuna veniti impreuna . Mai avem niste prieteni care la fel sunt numai ca ei lucreaza fix in aceeasi firma la 2 birouri distanta. Culmea este ca nu sau cunoscut la munca adica stau in acelasi bloc si sunt impreuna de 5 ani. Asa imi plac cuplurile astea solidee .
25+ David sau Patrick
Dana
doxy spune:
Cum plec de la calculator cum va apucati de vorbit ...
AnaMaria felicitari pentru baietel! Si mie imi place Mathias.
Amalia pai chiar vroiam sa ti zic sa mai mananci un castronel de ciorba si pentru tine sa nu stai flamanda :)).
Ele si eu am arsuri si azi au fost insuportabile asa ca am fost la farmacie si mi am luat dicarbocalm. Dar eu dtiu ca arsurile nu sunt de la mancare, ci de la pozitia uterului care impinge nus ce pe acolo si se varsa sucul gastric.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia