Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 21
Ele spune:
Nici cum apa nu trebuie exclusa sau niciodata nu e prea multa.
Deci liber la apa, indiferent daca retii sau nu.
Apa se retine pe baza unor saruri care le ai in organism.
Asta include sarea din mancare dar nu numai. Eu sunt patita, dar nu vreau sa te stresezi tu cu asa ceva.
De arsuri ce sa zic, fac parte din pachetul bb1 si din pachetul bb2.
Ma culc fara ele si ma trezesc cu ele. Dorm cu rennie la cap.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
olimp spune:
soliditatea in cuplu nu e data numai de faptul ca sunt cele doua persoane toata ziua buna ziua impreuna , e vorba de dragoste si respect , sunt cupluri care nu pot sta toata ziua bot in bot si soliditatea cuplului e mai mare decat la altii...aici depinde ce parteneri...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Am ajuns acasa si de suparare am halit juma de cutie de inghetata, cred ca merg sa halesc si cealalta jumatate, macar sa stiu de la ce imi creste fundul...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Ele spune:
Oxana asa am citit si eu, ca de deschide legatura (clapeta) stomac -esofag si ajunge acidul gastric in esofag. Dar se ajunge la asta probabil cand sarcina se ridica mai sus.
26 saptamani
olimp spune:
oxy asa este aciditatea de data si de presarea stomacului de cater uter dar si de mancaruri dulci sau prajeli , toate influenteaza sub o forma sau alta...cel putin asa mi-a zis dr de familie daca ea minte va mint si eu pe voi
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
oxy si eu am in congelator inghe de fructe de padure ma duc la ea...si nu o vad bine...
26 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp soliditatea in cuplu nu e data numai de faptul ca sunt cele doua persoane toata ziua buna ziua impreuna , e vorba de dragoste si respect , sunt cupluri care nu pot sta toata ziua bot in bot si soliditatea cuplului e mai mare decat la altii...aici depinde ce parteneri... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Stiu ca dragostea respectu sunt cele mai importante dar asa frumos mi se pare cand vad un cuplu care totusi fac aproape orice impreuna. Asa suntem si noi Sotiorului meu nu ii place de nici o culoare la cumparaturi . asa ma enervez cand vine cu mine si incepe sa comenteze
25+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui unidanad
Stiu ca dragostea respectu sunt cele mai importante dar asa frumos mi se pare cand vad un cuplu care totusi fac aproape orice impreuna. Asa suntem si noi Sotiorului meu nu ii place de nici o culoare la cumparaturi . asa ma enervez cand vine cu mine si incepe sa comenteze 25+ David sau Patrick Dana |
Dana de cat timp esti casatorita???
Si eu zic ca facem totul impreuna si ma ajuta la orice, acum face mai mult decat mine...dar am zis..daca il laud mi-o iau cumva original.
Si suntem casatoriti din 1996. (uit mereu de cati ani )
si ti-as da numai sfaturi genul: nu il urca pe piedestal, invata sa te descurci singura.... dar zice lumea ca sunt al dracu....deci considera ca nu am zis nimic.
26 saptamani
olimp spune:
dana , nici al meu nu are rabdare la cumparaturi , dar am gasit solutia salvatoare , mergem la mall pe el il postez la electronice si aparatura de calculator si eu imi vad de treaba ...la final il sun si ne intalnim la casa de marcat..
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele subsciru , si eu il laud dar nu cand e el de fata sa nu-si umfle penele prea tare...eu oricum sunt o fire independenta...dar recunosc ca imi cade bine cand vad ca ma ajuta , si acum face si curatenia prin casa , dar il las sa creada ca asa trebuie si e NORMAL sa-si ajute sotia..
26 + Ilinca
Ilinca