Stelute de iulie-august 2013(71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia asa face si Ilinca , cum vine sotul si prinde pliul de la burta , pliu care este din ce in ce mai greu de prins ..incepe trapaiala.... , la inceput ma gandeam ca ajunge la ea dar sa fiu rezonabila la ce ac mic este la siringa nu ajunge mai departe de grasime...la mine cel putin

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Vreau sa verific ce e casuat asta de raspunde rapid!!
:)

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dana, se vede ca te-ai rotunjit la fata dar sigur nu ai 6 kile de falci cum zici tu.
Are dreptate Amalia, bebe o sa semene cu tine.
Dar nu mi-e clar..ce cauti in varful patului? ma apuca oftica pe voi, eu sunt in varful scaunului de la birou.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

ele si eu sunt in varful scaunului ....dar pana la sf lunii

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paulici am uitat bre da lasa cand facem capitol nou modificam

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu vreau in varful patului!! Sau macar in varful unei mese pline :))

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

eu sunt lungita in pat ca am mai bagat cun castronel de ciorbita si pt mine :)))

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

paula ti-e foame ? eu am fost tare nesi azi , mi-am comandat KFC , sa-mi fie rusine

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula , retinut apa duce la tensiunea marita. Tensiunea mare (cu risc de preeclampsie) opreste dezvoltarea normala a fatului ..in cazul cel mai bun, ca la eclampsie se ajunge si la mai urate.
Asta mi-a zis dr care mi-a facut morfologia.
Eu stiam varianta de la prima sarcina, ca Denisa nu a crescut ca aveam uterul mic. Cica nu exista asa ceva.

Apropo de ziceati de KFC. eu de acolo cumpar doar aripioare picante..dar nu aia e ideea.
Ieri am avut cele mai crunte arsuri de pana acum (am luat 3 rennie). De la arsuri ies la baie ca si cum as fi mancat picant. Asta in caz de vreti sa scapati de constipatie.

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Dana, se vede ca te-ai rotunjit la fata dar sigur nu ai 6 kile de falci cum zici tu.
Are dreptate Amalia, bebe o sa semene cu tine.
Dar nu mi-e clar..ce cauti in varful patului? ma apuca oftica pe voi, eu sunt in varful scaunului de la birou.

26 saptamani

Spre rusinea mea eu lucrez acasa daia cand va aud ca va duceti la munci parca as vrea si eu sa am de ce sa ma trezesc dimineata si sa plec

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput