Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 18
unidanad spune:
Happy . Fata de cum eram inainte eu ma simt tare scrofita . Daia m-am si tuns asa sa ascund un pic falcutele se pare ca am reusit. Deja ma simt mult mai bn
Olimp si eu m-am vopsit si tuns pt ca deja era paru de ziceai ca am o maturica cand il strangeam in coada .
25+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Nici eu nu am mancat niciodata spanac crud sau in salata si nici leurda. Eu stiu ca a aparut pt ca ma ruga mama sa mananc acum cateva zile cand am fost la ea dar nu imi place cum suna
25+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana si mie imi sta parul ca la o matura uzata , mi-a crescut lung si in fata si nu mai are nici o forma , fata fiindu-mi rotunda nu ma avantajeaza asa ca am sa cer sa mi-l inscareasca pe langa fata sa mai maschez din farfurie..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Olimp, spor la leurda! Si mie-mi place
Dana, cred ca de scrofilit ne scrofilim mai tarziu. Parca ma vad cu un nas borcanel si cu falcile de mi le vad cu ochii...
Happy Ama 25+ si Eva
unidanad spune:
Happy ce bine arata salatica . Abia astept sa apara toatee legumele proaspete sa mananc numai salate.
25+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana leurda este fff buna si sanatoasa , incearca-o si eu ma voi stradui cu spanacul , nu avem nimic de pierdut...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Elena, ce ma bucur ca Denisa nu a simtit nici un discomfort!! Cred ca noi suntem de vina, pe mine ma doare de frica, orice imi lucreaza in gura, chiar daca am nerv scos
Stai ca nu am inteles ce ai vrut sa spui : daca retii apa, nu creste copilul? Cum ai facut tu legatura asta? Eu am fost plina de apa, eram ca o baltoaca, am iesit din spital cu 10 kg mai putin si efectiv vedeam cum mi se dezumfla picioarele si Raul a fost mare!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
amaliaro spune:
fetele care faceti clexane cand le faceti bebei din burtica ce fac?ca la mine incepe tontoroiu
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
paula unul din efectele prcalmpsiei este si retentia de lichide , dar nu intotdeauna retentia indica si precampsia , iar in precampsie nu se dezvolta bine bebe...
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro ana303maria gata esti trecuta cu carucior albastru felicitari pt baietel amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Esti din ce in ce mai priceputa. Ai schimbat si nr carucioarelor?
Eu aveam o graviduta din Ms. Oare pe unde o fi? Eliza parca
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2