Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp bobitza nu am mancat niciodata crud ..am sa incerc , dar nu este amar ? XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Ecel mai bun, cu salata verde, rucola, un ou fiert, eu pun si conopida/brocoli fierte, rosii
Si mi s-a facut pofta, abia astept sa merg in gradina
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
amaliaro spune:
Olimp estesuper bun si ajuta si in problema cu constipatia
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Olimp, Bobitza, am pus o poza cu o salata facuta acum 2 seri. Cu spanac. Eu ii zic salata cu 2 branze Mi se pare f gustoasa. Are broccoli fiert, baby spinach, salata verde, rucola, castravete, rosii, oua de prepelita fierte, branza feta si emmentaler (+ulei masline, sare). Puteti sa ii puneti ca dressing si iaurt sau smantanica slaba
Happy Ama 25+ si Eva
unidanad spune:
Anamaria felicitari pt baietel si speram sa nu mai ai episoade cu lesin. Multa sanatate.
Am pus si eu 2 poze cu fata mea sa nu mai zica Olimp ca numai ea a pus la fata. Si eu am pus 6 kg (deci nu ma plang nu sariti pe mn) dar am impresia ca toate sau pus la fata. M-am si tuns
25+ David sau Patrick
Dana
amaliaro spune:
Dana bebe seamana cu tine!!!
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
ok fetelor m-ati convins , ma duc la piata sa-mi cumpar spanac , am sa va spun cum este si daca l-am putut manca , mie preparat nu-mi place deloc gostul si nici mirosul...
eu astept sa apara leurda ..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Dana, sa-ti fie de bine! Nu mi se pare ca ai 6kg pe fata Pe bune, nu vad mare diferenta... Un pic e normal sa iei. Toate am luat cred...
Olimp, mami mi-a facut deja salata cu leurda...si ea face cumparaturile din piata...e posibil sa se gaseasca..nush daca e romaneasca dar...
Happy Ama 25+ si Eva
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Dana bebe seamana cu tine!!! amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . Multumesc . Fiind baiat cik asa ar fii baietii seamana cu mamele. |
25+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana de la servici nu vad pozele dar merg acasa si ma uit
eu maine marg la coafor...ma vopsesc si aranjez parul un pic ca este cam mare si nu sta nici cum
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy ma duc sa caut si eu leurda imi place la nebuinie ...are gust de usturoi dar nu-ti ramane gustul rau in gura dupa...
26 + Ilinca
Ilinca