Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_ama spune:
Amalia, sa-ti fie de bine!
Ana-Maria, felicitari pentru baietel! Imi pare rau ca ai trecut prin asemenea experiente La nume...imi place Matias
Happy Ama 25+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Ana maria, multa sanatate si felicitari pt baietel
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
graphistar spune:
ana303maria, felicitari pentru baietel si ai grija cu lesinurile Pot sa-ti sugerez ca nume Teodor (il poti alinta Teo).
22 + Alexandru
Laura
olimp spune:
graphy salutare
delia eu nu pot manca spanacul...oricat m-as stradui , nu l-am mancat nici inaite de a ramane insarcinata si nici acum in sarcina nu pot..va invidiez caci stiu cat este de sanatos...
ele eu m-am gogosit peste tot..dar pe falcute am pus exagerat parca sunt scrofita ...cum am nasul carn parca sunt Peggy in persoana
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Olimp, sa papi salata de spanac proaspat, in care pui rosii, castraveti si ce mai vrei tu, sa vezi cum e....mai buna decat salata verde, garantez! Si e si cea mai sanatoasa varianta fiind crud!
Bobitza 20+ Rebeca
amaliaro spune:
ana303maria gata esti trecuta cu carucior albastru felicitari pt baietel
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Am gasit caruciorul in magazin, maine merg sa-l pipai ...nu mai am rabdare pana maine
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp ele[/b] eu m-am gogosit peste tot..dar pe falcute am pus exagerat parca sunt scrofita ...cum am nasul carn parca sunt Peggy in persoana XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Olimp la sarcina cu Denisa, aveam impresia ca doar nasul e de fata mea. Si asa il am mare , apoi dupa ce ma umflasem si retineam si apa....iti cam dai seama.
Tare nu as vrea sa ma umflu la fel. Nu e vorba ca as ramane grasa dupa, dar riscurile de preeclampsie cresc. Si iarasi nu creste bebita.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
olimp spune:
bobitza nu am mancat niciodata crud ..am sa incerc , dar nu este amar ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele acum bebita a cerscut bine ..de data asta sa speram ca scapam de precampsie , eu oricum sunt cu tratament de tensiune ...sper sa nu fie cazul ...
26 + Ilinca
Ilinca