Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Ele spune:
Oxana sper sa ma invrednicesc sa fac si la hainute poze, nu promit nimic..sunt o maaare puturoasa.
Olimp si Denisa facuse bubitze de la caldura (aveam 24 grade in casa).
Si nu o tineam in sac.
Acum nu cred ca o sa tin mai mult de 21 de grade in casa. Doar la baita o sa crestem temperatura.
Oxana nu stiu cu ce ne lasa in maternitate, in schimb tot de la "cele cu doar 9 kile puse in sarcina" am auzit ca ele au mers cu aceste "utilitati" in maternitate.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
doxy spune:
Ama a inteleg ca stati bine la capitolul sex :D. Interesanta varianta!
Eu n am ce sa ma fac caci lui Rares nu I pot propune varianta asta. :).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
happy_ama spune:
Doxy, mi-e teama ca in fata copilului nici la mine nu mai tine Adevarul e ca am noroc cu un sot nu prea mancacios si cu 2 perechi de parinti care ne umplu frigiderul...
Happy Ama 25+ si Eva
Mony08 spune:
Buna fetele
Bobitza Imi fac si eu prezenta acum,am absentat motivat,duminica n-am avut acces la comp.
De la vremea asta am si eu o stare
Paula imi pare rau ca treci prin niste momente neplacute,dar cu siguranta totul se va incheia cu bine
Olimp cu sacul de dormit eu cred ca este cum se invata,daca il inveti de mic,eu cred ca-l va accepta.Despre pompa de san,eu consider ca este necesara in maternitate.Desii la prima sarcina nu mi-am luat in maternitate,crezand ca poate nu o sa am nevoie si o sa dau banii aiurea,ulterior am regretat,am facut furia laptelui si m-am chinuit f mult cu tot felul de pompe cumparate de mami meu care nu stia ce sa cumpere. Cand am iesit din spital ,primul lucru mi-am cumparat pompa.
Despre suzeta,nu pot sa spun acelasi lucru,piticul meu nu a acceptat suzeta sub nici o forma.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
Mony08 spune:
Si eu trec printr-o stare ciudata,sper sa nu ma apuce depresia. Nu mai am rabdare cu aceste 3 luni,de abia astept sa treaca.
In legatura cu sotul,si eu simt ca ma iau damblagiile ca e mai tot timpul plecat,si mai ales ca inainte mergeam aproape tot timpul cu el.
Happy cu mancarea si eu gandeam odata ca si tine, ca trebuie facut totul impreuna...etc,dar dupa venirea piticului mi s-au dat planurile peste cap,ca f greu vezi un tatic din propia initiativa sa faca de papa ca e foame copilului,sau sa se gandeasca ce a mancat copilul azi.
amaliama bucur sa aud ca esti mai bine
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
doxy spune:
Fetelor eu nu inteleg de ce e nevoie de pompa de san? Nu ma dau mare... chiar nu stiu in ce situatii este indicata. Stiu ca bebe este cea mai buna pompa. Daca nu se descurca ii zic sotului sa l aduca pe Rares ca si asa e f nostalgic. Cand sunt cu vreo haina in care are acces la titi isi baga mana acolo apoi isi culca capul, dragul de el! Sper sa nu am probleme de gelozie... poate ii alaptez pe amandoi la vara :))))).
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Fetelor eu nu inteleg de ce e nevoie de pompa de san? Nu ma dau mare... chiar nu stiu in ce situatii este indicata. Stiu ca bebe este cea mai buna pompa. Daca nu se descurca ii zic sotului sa l aduca pe Rares ca si asa e f nostalgic. Cand sunt cu vreo haina in care are acces la titi isi baga mana acolo apoi isi culca capul, dragul de el! Sper sa nu am probleme de gelozie... poate ii alaptez pe amandoi la vara :))))). Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Doxy il trimiti pe Rares si la Atena?
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
doxy spune:
Mony ce bine ai zis referitor la tata, papa si copil... intr o dimineata nu ma simteam bine si ii zic sotului sa coboare sa I faca un ou cu telemea pentru Rares. Si I'll aud cum I'll intreaba vrei ou? Nu? Atunci sa ti dau un corn cu ciocolata?
happy_ama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Mony ce bine ai zis referitor la tata, papa si copil... intr o dimineata nu ma simteam bine si ii zic sotului sa coboare sa I faca un ou cu telemea pentru Rares. Si I'll aud cum I'll intreaba vrei ou? Nu? Atunci sa ti dau un corn cu ciocolata? Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
Amalia nu cred ca vei avea nevoie, o sa ai doua pompite ale tale.
Fug la gradi dupa pitic.