Stelute de iulie-august 2013 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele la Iasi stiu ca nu te lasa sa I dai suzeta dr. Iar aparat de muls nu mi iau, n am de gand sa ma mulg.
Olimp in principiu un copil se obisnuieste cu orice, depinde cat de tari sunt nervii tai.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia bine macar ca poti dormi dimineata , eu multumesc la D-zeu ca seara la 10 adorm si ma trezesc la 7 dimineata , dorm continu , nici mersul la baie nu ma dezmeticeste , mai am si eu cate o nopate alba ..dar rar in cazul in care ma chinuie corasonul....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

oxi sa inteleg ca daca stai bine cu nervii....se toate orice dresa...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Si eu de 3 nopti dorm neintoarsa, ma trezesc pe aceeasi parte pe care ma culc, stanga. Doar asta noapte m-am mai sucit, ca asta mic ma calarea, dar totusi nu a reusit sa-mi alunge somnul , nici macar mersul la baie nu m-a trezit

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Fac ce fac si mai dau cate o tura la pacinta din bucatarie... macar de iar ajunge si sotului o bucatica.

Mergi la inceput

oxi sa-ti fie de bine daca iti tihneste..

eu va las ma pregatesc sa merg acasuca , apoi la eco si ma scriu pe seara sa va zic ce face pupaza mea...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Ce mi place cum reactioneaza pitica mea la dulce, taaare I mai place. Cum bag ceva dulce incepe zbantuiala. Deja are forta sa mi mute burta din loc. Am observat ca si la portocale reactioneaza la fel.
Vorbeam ieri cu mama la telefon si zice ca nu I place numele Letitia sa I pun mai bine Daria. :)).

Mergi la inceput

Olimp bafta la eco. Te asteptam cu vesti frumoase. Pe printesa ta o cuplam cu voinicul Alinei ca ei sunt in top la greutate. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Stefana, vezi ca am cam scapat la roz

Fetelor, m-ati zapacit cu mancarurile voastre Va apreciez pt cat sunteti de gospodine! Eu f rar gatesc. Si ca sa am acoperire, i-am spus sotului meu de dinainte: eu nu gatesc; muncim amandoi, suntem obositi...deci ai de ales - mancare sau ambele...nu se poate Prin urmare, f rar ma indeletnicesc....

Referitor la somn...eu am inceput sa am insomnii....ma trezesc si ma uit in tavan.. Azi-noapte m-am trezit in plansetele unui copilut din vecini, mic dar nu bebe. Nu stiu ce a avut saracul ca a plans vreo 40 de min pana cand si-a pierdut mama lui cumpatul si a tipat la el Asta apropo de cum te tin nervii, Olimp

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, tinem pumnii!! Ilincuta cred ca a implinit deja 1 kg

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput