Stelute de iulie-august 2013 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, sperante de-astea cu tati la cratita chiar nu am. Lui ii e lene si un sandwich sa-si faca Dar eu inteleg. Este barbat, nu are inclinatie. Cu atat mai putin simtul responsabilitatii pentru pregatitul hranei la bebe. Mie mi se pare normal pt ca asa e specia masculina inca din epoca de piatra... Nu e de blamat. Numai ca in ultimii ani, consider eu, femeile au devenit barbati "gratie" jobului si, intoarse acasa, trebuie brusc sa se transforme din nou in femei. Eu zic ca atat timp cat muncim cot la cot (in perioada asta mai putin dar tot se echilibreaza ), mi se pare normal sa nu avem pretentii in plus de la unul si de la altul nu. Sustin cu tarie echitatea si el stie. De fiecare data cand simt ca se inclina nedrept balanta, ma revolt

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mony al meu face din propria initiativa mancare si pt noi, se gandeste la Denisa mereu daca are de mancare acasa (el o aduce la 12 de la scoala si p hraneste). Dar am zis ca nu il mai laud, ca dupa da el cumva cu mucii-n fasole.
Oxana eu vreau pompa imi primul rand ca vreau sa ma intorc la munca cat pot de repede si vreau sa congelez lapticul. Daca o sa am aceeasi productie ca la Denisa.
Si in maternitate dupa cezariana , colostrul nu era suficient si ma gandesc daca aveam pompita poate spoream productia.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu gatesc de la 6 ani, a devenit o placere, ma relaxeaza bucataritul, mai ales dupa o zi stresanta de serviciu. Cat priveste barbatul si el se baga la bucatarie, gateste foarte bine si nu se pune problema impartitului acestei sarcini. Si sunt sigura ca va face si copilului. Asa l-a invatat socrela si o felicit. I-a zis ca trebuie sa ajute in casa si sa nu depinda numai de sotie

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut!

Sac de dormit am folosit uc succes la Dora, o sa pun cateva poze sa vedeti cam cat de mari erau, am avut mai multe marimi si grosimi de vara, de toamna, este drept ca de pe la o luna am pus-o in saculet si nu aveam grija dezvelitului si nici bubite nu a avut din cauza sacului, eventual din cauza caldurii si imbracatului prea gros.

Suzeta i-am dat in ideea de a nu fi eu pe post de suzeta si la 1 an si 6 luni am dezvatat-o. a ajutat-o mult in perioada eruptiei dentare cand musca din orice, a avut tentative si la sanii mei, asa ca a fost buna suzeta.

Stefania 26+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Pompa de muls, am avut, a fost f necesara, in ideea ca aveam ffff mult lapte iar Teodora nu sugea cat lapte aveam eu, si daca nu foloseam pompa, se infundau canalele si faceam furia laptelui si aveam de masat sanii sa nu fac cumva mastita, asa ca pt mine a fost foarte utila.

Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Va pup si va multumesc din suflet pentru gandurile bune. Am ajuns acasa, abia acum, dupa o decalare de 2 ore a programarii si o pizza in drumul de intoarcere.

Ma simt ok, am in burtica doua veverite motzate, 2 fetite, cel mai probabil identice.

Am avut parte de o experienta tare ciudata. Fiind 2 saculeti, au fost de fapt 2 amniocenteze si pot sa va spun ca am avut parte de cele 2 extreme. Sper ca sunt ultima din grup care a facut amnio, ca nu vreau sa sperii pe nimeni. Dupa prima am vrut sa renunt. Gandul ca a doua va fi la fel era aproape de neconceput. Din fericire a doua procedura a fost floare la ureche... Nici nu stiu cand a inceput si s-a si terminat.

Problema la prima a fost ca una dintre veverite a fost mai curioasa decat curioasa de maica-sa si a inceput sa se joace cu acul si sa il loveasca, iar pret de cateva minute in care mie mi-au dat la propriu lacrimile de durere, domnul doctor a asteptat ca domnisoara sa lase acul in pace!!!

Important e ca veveritele sunt bine, sunt ok si eu, stau mai pe 'chill' azi si maine!

Pup, o seara excelenta!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

doxy mie pompa de san mi-a trebuit in primul rand ca bebe in cele 6 zile de spitalizare nu a stat cu mine in salon si eu aveam mult lapte,astfel riscam sa fac mastita. Si cand am ajuns acasa m-a ajutat pompa f mult,ca aveam f mult laptic,mai mult decat papa bebele.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ce aventura ai avut Joy, bine ca s-a terminat cu bine, acum asteptam si rezultatele. Nu pot spune, trecand peste pericolul situatie si ca tu ai avut un disconfort, fetitia e asa de dulceee , imi vine sa o pap

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Joy, felicitari pentru veverite!
Fetelor, unde se gasesc sacii de dormit, pt. cumparat?...si ce fel de pompa este buna? Macar sa fiu informata, ca pe baza sotului...
Oricum, i-am sc pus acum ceva timp cand s-a mai dezbatut subiectul de ei, iar replica a fost "cum zici tu".
La bucatarie imi e de mare ajutor atunci cand gatesc, dar cand face el mancare nu dau prin bucatarie decat cand e gata, ca am tendinta sa-l critic de 100 de ori si imi e teama ca nu mai face dupa...
Iar cand termina, nu cred ca v-ati dori sa vedeti bucataria cum arata.
Olimp, asteptam un zambet pe poza de eco de la Ilinca!

19+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Am facut pizza, am mancat 3/4 dintr-o tava mare de cuptor, amandoi. A iesit buna, dar cred ca trebuia sa o mai las in cuptor, sa se mai rumeneasca mezelurile, dar eram lesinati de foame si am stat pe langa ea ca niste lupi. Am baut si o bere fara alcool.
Iar mirosul...e demential in bucatarie. Mie din cauza asta imi place sa gatesc: imi place sa miroase a mancare, a paine proaspata, a prajituri

19+ "Bubu"

Mergi la inceput