Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
olimp spune:
oxana incearca bruschetele cu hamon sau carnita aia ca de jambon afumata si taiata feliute subtirele , cu rosii , branza etc...e delicioasa...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
La noi in casa e racoare...de asta as prefera un sac. Decat sa stau toata noapte cu un ochi pe ea sa vad daca e invelita.
Dezbateam acum in masina pb suzetei si a aparatului de muls. Astea ne trebuiesc in maternitate?? Chiar daca sunt la a doua, nu am avut asa ceva la Denisa, nu mi s-a parut necesar. Dar ulterior eu am fost suzeta ei..deci sa indrept si eu greselile.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
olimp spune:
apropo de saci de dormit am auzit si pro si contra...cred ca tine si te tipul de copli daca accepta sau nu...sau gresesc nu au alta obtiune decat cu cea cu cate ii inveti ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele apropo trebuie sa ai aparat de muls cu tine la nastere ? intreb si eu ?
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp apropo de saci de dormit am auzit si pro si contra...cred ca tine si te tipul de copli daca accepta sau nu...sau gresesc nu au alta obtiune decat cu cea cu cate ii inveti ? XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ce ai auzit contra? Ilinca |
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
doxy spune:
Ele sa pui poze! Si mie mi a placut ceva de la c&a dar erau de la 3 luni in sus.
Merci fetelor de raspuns! Inseamna ca doar elevitul nu e de ajuns, o sa intreb dr. Pana acum mi se mai intampla noaptea cand ma intindeam. Dar ieri m a apucat in timp ce eram afara cu Rares. Si azi tot afara m a apucat si e cam neplacut.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Delia_Rodica spune:
Unul din nepotii mari, de 8 ani, nu a fost culcat in sac. Vara trecuta au fost cu familia cu cortul 2 nopti si nu au putut sa-l bage nici in ruptul capului in sac de dormit de ala de drumetii, pt ca nu era obisnuit, ii era frica, practic avea fobie de el
Nepotul meu cel mic de 1,6 ani nu a fost bagat in sac la timp si cand a incercat cumnata sa-l bage pe la 6 luni, plangea de zici ca-l taia cineva. Sub plapuma nu sta nici acum. Singura solutie pe care o au e sa-l imbrace bine, sau sa-l pazeasca noaptea sa nu stea descoperit.
Eu am doar pareri de bine despre sacul de dormit si intentionez sa-mi obisnuiesc copilul in el.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
am o pietena in Cluj , acum nu stiu daca e bravura sau realitate , dar imi zicea ca i-a cumparat sac de dormit antialergic si nu mai stiu ce , sincer nu ma pricep si ca copila s-a iritat toata de la caldura si , apoi a incercat alt tip de sac si fata la fel a reactionat ..si cica sacii nu ar fi indicati ? de aici intrebam si eu...
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Olimp sunt binisor azi de dormit am dormit pe la 4:30 pana la 07:00 cand am fost la pipidupa pe la 09:00 am dormit pana la 12si de atunci tot dorm ma trezesc
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
delia r si eu vreau sa o invat pe Ilinca in sac , mi-i se pare mai comod si pentru mine si avantajul pentru ea na se dezveleste... , cred ca comoditatea este pentru mine...
26 + Ilinca
Ilinca