Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Neata, burtici! Graphi, felicitari pentru rezultate!! Ce te faci daca piticul tau acum prinde forte si pe urma le consuma? Maitreyi, multumim de info!! Eu va invit la o cafea cu lapte! Pe mine m-a durut in dreapta jos toata noaptea, si azi dimineata. Prin urmare am visat f urat, ca am sangerat si trebuiau sa il scoata pe bebe . Si m-am trezit iar in plansetele copilului din vecini si nu am mai putut adormi. si stand cu ochii in tavan, cu durerea la purtator, am inceput sa ma tem ca am apendicita si ca o sa mor PARANOIAAAA!!! Joy, te rog eu, transmite-mi niste energie molipsitoare!!! O zi minunata sa aveti, fetelor! Happy Ama 25+ si Eva |
O, Doamne ce vis! Nu stiu daca functioneaza faza cu transmiterea energiei, dar daca nu te potolesti cu visele astea aflu unde stai si vin si te bat . Am zis! Ca sa nu ma chinui sa te caut poti veni tu mai pe la 4-5 in parc in IOR. O sa fiu cu o blonda si cu un bebe in carucior rosu.
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Monirina spune:
Joy felicitari pt amnio! ce bine au crescut veveritele tale :)
maitrey multumim de listuta!
Ele bafta la control! daca nu iti spune intreaba tu :)
ama sper sa-ti revi usor dupa visul urat! si eu am stat treaza de la 2 la 5
graphistar felicitari pt morfo!
o zi frumnoasa fetelor, si fara dureri!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
happy_ama spune:
Joy, esti molipsitoare, zau! Cu subconstientul e mai greu...daca i-ar trece cu bataie, as cere cate una zilnic asa...profilactic
Ele, tinem pumnii!! Sa intrebi de greutate daca nu iti spune si vrei sa stii. Eu mai intreb....
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
Buna dimineata! Hai ca raspund pe masura ce citesc ca pe urma uit.
Eu mi-am cumparat pompa manuala de la Primii pasi, e o porcarie, nu dati banii pe ea chiar daca e ff ieftina. Nu stiu cum e aia electrica.
Ma dureau sanii ingrozitor cand incercam sa storc cu ea, era insuportabil. Asa ca am renuntat si l-am pus pe Rares la san si suge baiete daca ti-e foame!
Sa inteleg ca eu am fost o norocoasa ca nu am avut probleme in acest domeniu, in sensul ca nu am avut nici prea mult lapte nici prea putin. Sper sa fie si de data asta asa.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Andra28 spune:
Neata!
Hai ca mai apuc si eu sa va scriu cate ceva, ca m-a apucat harnicia si ma duc seara la cursuri (master) si din cauza asta timpul meu e foarte strict planificat. Abia apuc sa va citesc, dar sa mai si scriu...
Paula, si la mine dansul pe vezica este sportul preferat al bebitei, astfel ca vizitez baia foarte des, dar inca nu ma plang de dureri in zona.
Olimp, felicitari ptr Ilincuta, se vede ca ai grija de ea!!
Swetty, si asteptam cu nerabdare vesti bune de la tine. Intre timp stai prin preajma ca noua ne face placere!
Referitor la pompa de muls, am avut la primul bebe, dar nu am folosit-o deloc, lapte am avut destul dar nu ni-a trebuit pompa.
Delia_r, stai calma, ca nici eu nu am cumparat carucior si de fapt nu am cumparat nimic inca.
Andra 24+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
doxy spune:
Olimp, felicitari! Am zis eu ca face pereche buna cu Fat-Frumosul Alinei. A ta va fi Ileana (Ilinca) Cosanzeana.
delia_timpau spune:
Buna dimi,
Aseara am primit si noi carucioruul este cel din linkul de mai jos: http://magazin.mamica.ro/mystroll-carucior-paloma-3-in-1.html
Ne place la nebunie
Olimp, ce mare e Ilincuta!! Sa fie in continuare sanatoasa si voinica!!
Sweety, esti un suflet deosebit!! Eu te admir mult pt puterea si bunatatea ta!!!
Joy, inseamna ca te alaturi mamicilor de Titan/Stadionul National ?? Sa stii ca suntem multe pe-aici
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Apropo de asta... Noi am primit cadou caruselul asta, chiar daca e mai scump a meritat toti banii, recomand cu caldura! Nu luati carusel ieftin, au sunete stridente de iti vine sa iei campii! Asta are o muzica fff calma si il linisteste pe bebe. Sa nu mai zic cum urmareste animalute, iar mai tarziu incearca sa le prinda cu manuta.
Dati-le idei de cadouri celor dragi.
http://www.lacopii.ro/carusel-muzical-ferma-vesela-tiny-love.html
citat din mesajul lui mstefania Toate vad ca va axati pe hainute deocamdata, dar v-as recomanda sa va orientati si spre achizitia de jucarii pt dezvoltarea motricitatii, pt auz, vedere, jucarii care sunt scumpe in general, plus alte chestii care sunt scumpe si necesita ceva investitie, zic si eu. Am luat doar cateva hainute care au 62 de cm, in rest, ...:) Ps. Hainute in general veti primi si multe nu le veti folosi, dar stiu ca sunteti luate de val si entuziaste. Stefania 26+ si Teodora Rebeca (07.10.2007) |
doxy spune:
Nu cred ca e de la ovar, cred ca mai repede e invers, din spate radiaza spre ovar bazin, picior, talpa. SCIATICA se cheama, bine ai venit in clubul nostru!
citat din mesajul lui happy_ama Fetelor, printre atatea dureri cate sunt pe aici, vba Alinei, mai e cineva care din cand in cand resimte o durere intepatoare in zona ovarului (drept la mine) care se duce pana in spate si in jos pe picior pana in talpa? Eu o resimt iar in ultima vreme si nu cedeaza cu nimic Happy Ama 25+ si Eva |
doxy spune:
Betty, ideea asta au avut-o si altii am citi despre ea prin carti/net. Cica e foarte buna.
citat din mesajul lui betty200 Doxy nici eu n-am avut pompa la copiii mari, nici rani n-am facut, au supt de la inceput normal, nici nu stiam atunci ca s-ar putea altfel dar cred ca tine de fiecare organism. Va tot auzeam ca ziceti ca bebe e cea mai buna pompa si mi-a venit o idee la momentul respectiv, oare daca l-as pune pe sot sa faca pe bebe daca se infunda canalele? Banuiesc ca e aceeasi treaba ba mai mult are si forta mai mare, nu-i musai sa inghita produsul rezultat. L-am si consultat in problema asta si a zis ca daca trebuie ma ajuta fara probleme. 25+ bebitza |