Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
monicus spune:
Felicitari cu cititul la "zi" Bobitza_85. Eu nu reusesc sa va "prind" din urma.
Superb ca ati iesit si ca v-ati plimbat intr-o zi minunata. sa le poarte sanatoasa bebe. Sunt achizitii frumoase. ma bucur pentru voi.
Bafta la analize si sa vii cu vesti bune.
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+
Printesa dulce
monicus spune:
Ai cautat pe internet? Sau il poti intreba pe dr? Eu nu stiu, dar te cred ca nu este deloc suportabil. Succes la aflat vesti paula_m.
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+
Printesa dulce
JoyJoy spune:
Morning, voinicutele mele au inceput sa se dea huta pe la 6.30, dar nu m-au dat jos din pat ca de obicei, alergand spre frigider... Asa ca am mai lenevit putin si m-am gandit la nume pentru ele. Imi plac Anisia, Carina, Maria, Alexia, Dalia, Iris. Mai tre sa gasesc combinatiile acum . Si sa pastrez 4 din cele 6. LOL!
Pana una alta am o karatista in stanga si o curioasa in dreapta . La morfologica de trim 1, una dintre ele s-a dat huta non-stop, a facut show de gimnastica si balet, iar cealalta, intr-o relaxare totala si-a tinut 20 de minute un deget in gurita. Ma distram acum intrebandu-ma "who is who".
Oricum ieri m-am convins pentru a doua oara, ca pe cat de "identice" vor fi la chip, pe atat de diferite vor fi ca si fire.
O zi excelenta ca vremea de afara ! (in Bucuresti e soare si cald)
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefana0909 Nu pot sa imi dau seama care e principiul de functionare al pompei manuale! Are o manivela sau un balon, sau cum procedezi? 19+ "Bubu" |
cea de la Avent (pe care o recomand din suflet) are o clapeta pe care tot apesi :) sincer eu nu cred ca merita banii cea electrica, doar nu facem febra musculara daca apasam pe o clapeta :) eu am folosit-o mult timp aprox un an ca aveam f mult lapte si nu m-am despartit de ea :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
graphistar spune:
Buna dimineata, burtici frumoase!
Sweety, esti o luptatoare, o femeie puternica, vei trece peste durerea pe care o simti acum si vei straluci cu burtica rotunjoara cat de curand
Olimp, felicitari pt Ilincuta!
Joy, ce nastrusnica veve ai! Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Bobitza, dragute haine, frumoasa tunsoare!
In alta ordine de idei, ieri am fost la morfologie si suntem in standarde. A durat 25 min, avem 20 poze si filmulet cu somnorosul
Totul e ok si bebe (care a ramas baietel) are 464 g si e foarte cuminte in continuare. Desi am mancat o ciocolatica mica cu rom, el dormea de n-avea treaba, cu nasucul in placenta. Probabil l-a adormit drumul pana la Bucuresti si in oras, pana la clinica.
Am un bebe tare cuminte si m-am obisnuit cu el asa. Sper sa fie la fel de cuminte si afara, nu doar in burtica
Va pup fetelor! O zi minunata ca voi!
22 + Alexandru
Laura
maitreyi spune:
neata
Paula nu prea ai ce face. asa se pozitionase si bebele nostru - fix pe vezica. m intrebat dr si mi-a aratat si la echo - din cauza de cicatrice vezica urinara e nitel mai sus si cumva lipita de uter. la mine nu mai deranjeaza asa de tare dar cred ca s-a si intors cu capul in jos. depinde si de cum sta.
uitati un grafic cu valori ale greutatii functie de nr de saptamani. media, da?
Gestational age Length (cm) Mass (g)
(crown to rump)
8 weeks 1.6 cm 1 gram
9 weeks 2.3 cm 2 grams
10 weeks 3.1 cm 4 grams
11 weeks 4.1 cm 7 grams
12 weeks 5.4 cm 14 grams
13 weeks 7.4 cm 23 grams
14 weeks 8.7 cm 43 grams
15 weeks 10.1 cm 70 grams
16 weeks 11.6 cm 100 grams
17 weeks 13 cm 140 grams
18 weeks 14.2 cm 190 grams
19 weeks 15.3 cm 240 grams
20 weeks 16.4 cm 300 grams
(crown to heel)
20 weeks 25.6 cm 300 grams
21 weeks 26.7 cm 360 grams
22 weeks 27.8 cm 430 grams
23 weeks 28.9 cm 501 grams
24 weeks 30 cm 600 grams
25 weeks 34.6 cm 660 grams
26 weeks 35.6 cm 760 grams
27 weeks 36.6 cm 875 grams
28 weeks 37.6 cm 1005 grams
29 weeks 38.6 cm 1153 grams
30 weeks 39.9 cm 1319 grams
31 weeks 41.1 cm 1502 grams
32 weeks 42.4 cm 1702 grams
33 weeks 43.7 cm 1918 grams
34 weeks 45 cm 2146 grams
35 weeks 46.2 cm 2383 grams
36 weeks 47.4 cm 2622 grams
37 weeks 48.6 cm 2859 grams
38 weeks 49.8 cm 3083 grams
39 weeks 50.7 cm 3288 grams
40 weeks 51.2 cm 3462 grams
41 weeks 51.7 cm 3597 grams
42 weeks 51.5 cm 3685 grams
43 weeks 51.3 cm 3717 grams
o zi faina!
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 21 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
JoyJoy spune:
Multam, maitreyi!
graphistar, poate lui bebe i-a placut mai mult romul decat cioco . Felicitari pentru rezultatele bune!
Sunt in dilema. Eu acum ce pun la semnatura ca gugulushele mele au DPN la 1 saptamana distanta?
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
mocanita spune:
Buna dimineata si de la noi Bobitzule, nu poti sa zici ca nu va citesc, ai vazut cum am raspuns la apel ?
Noi suntem bine, nimic de raportat, sau poate doar ca mi-am schimbat medicul cu care o sa nasc, am semnat contractul cu Sanador ca cica maresc astia preturile din aprilie cu 3000 lei . Nu stiu daca o fi adevarat dar m-am grabit sa merg sa achit un avans si sa semnez ca sa prind vechile preturi.
A, nici eu n-am folosit pompa deloc, sunt pe aceeasi lungime de unda cu Oxana aici, ii vad utilitatea intr-adevar daca trebuie sa congelezi. in rest, pus la san de cate ori vrea si productia se regleaza la fix. Dar e alegerea fiecaruia, bineinteles...
Joy, bine ai venit si de la mine, mi s-a parut incredibila experienta ta de la amnio , bine ca ai scapat. Mi-au venit si mie rezultatele finale, alea de dupa 3 saptamani , e sanatoasa tun .
Sweety, suflet mare
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011
happy_ama spune:
Neata, burtici!
Graphi, felicitari pentru rezultate!! Ce te faci daca piticul tau acum prinde forte si pe urma le consuma?
Maitreyi, multumim de info!!
Eu va invit la o cafea cu lapte! Pe mine m-a durut in dreapta jos toata noaptea, si azi dimineata. Prin urmare am visat f urat, ca am sangerat si trebuiau sa il scoata pe bebe . Si m-am trezit iar in plansetele copilului din vecini si nu am mai putut adormi. si stand cu ochii in tavan, cu durerea la purtator, am inceput sa ma tem ca am apendicita si ca o sa mor PARANOIAAAA!!!
Joy, te rog eu, transmite-mi niste energie molipsitoare!!!
O zi minunata sa aveti, fetelor!
Happy Ama 25+ si Eva
Ele spune:
Buna dimineata!
Laura felicitari pt bebe cuminte!!! Si pe tine te vad calma si asezata, deci tre sa semene bebe cu cineva.
Maitreyi multumim de lista.
Astazi am consult. Am o presimtire ca nu imi zice greutatea si eu as vrea.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani