Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau Buna dimi, Aseara am primit si noi carucioruul este cel din linkul de mai jos: http://magazin.mamica.ro/mystroll-carucior-paloma-3-in-1.html Ne place la nebunie Olimp, ce mare e Ilincuta!! Sa fie in continuare sanatoasa si voinica!! Sweety, esti un suflet deosebit!! Eu te admir mult pt puterea si bunatatea ta!!! Joy, inseamna ca te alaturi mamicilor de Titan/Stadionul National ?? Sa stii ca suntem multe pe-aici 22+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
Delia si mie tot caruciorul asta mi-a placut. Dar in scurt timp am inceput sa caut twinuri . Si mi-au picat ochii pe peg perego duette. Mystroll e pe lat, eu as vrea pe lung... oricum Mystroll simplu mi se pare perfect calitate/pret.
Eu locuiesc in Piata Iancului, in IOR merg fiindca acolo locuieste blonda (verisoara mea), dar pe veverite le voi plimba cel mai probabil in 23, ca sa nu ma mai complic cu masina, ca n-am de gand sa ajung in IOR deja obosita de pe drum.
sa va zic o faza draguta de la targ, apropos de carucioare. M-am oprit la standul cu Peg Perego nerabdatoare sa vad minunea Duette, il stiam doar din poze. Evident nu il aveau, pe ideea ca spatiul e limitat si cererea mica. Oricum in tot targul baby Expo am vazut numai 2 carucioare pentru gemeni, explicatia fiind mereu aceeasi. dar sa revenim, domnul de la Peg Perego m-a invitat la sediul lor ca sa vad Duette-ul si mi-a oferit o punguta cu un biberon. I-am multumit, dar cumva mi se parea aiurea sa dai un biberon pentru 2 copii, asa ca am facut o gluma si i-am spus ca ar fi fost echitabil sa imi dea 2 pungute. S-a uitat incurcat la mine. Zic: "vor fi 2..."... La care omul foarte suprins: "Asteptati gemeni????". Nu m-am putut abtine asa ca i-am zis: "Oh, nu, va intrebam de caruciorul pentru gemeni fiindca pe unul dinstre scaune voiam sa stau eu!!!". O doamna mai in varsta care a asistat la toata faza de la mica distanta, colega cu el, i-a soptit zambind: "Touche!".
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
delia_timpau spune:
Ce prinse suntem toate cu problemutele..n-a observat nimeni ca am ajuns la cap. 69
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
paula_m spune:
Neata, gagici!!
Sunt mai bine, macar psihic, dar cred ca si situatia familiala incet , incet se aseaza...doar ca e chestie de acceptare, de compromisuri, ca nu am chef de despicat firul in patru. Probabil si hormonii sunt de vina pt iesirile mele.
Elena, asteptam vesti bune de la eco!
Eu chiar nu am curaj sa cumpar hainute, parca sunt nebuna. La primul copil am fost mai inconstienta, dar e drept ca am dat si rateuri cu hainutele cumparate inainte. Pai, ma gandeam ca prin sapt 38, sa-mi spuna cam ce inaltime are copilul si in fctie de aceea masuratoare sa indraznesc sa iau cate ceva.
Jucarii am de la Raul, tb doar dezinfectate. Jucariile sunt marea mea pasiunea, daca ajung in raion/magazin de jucarii nu ma mai dau scoasa de acolo. Sunt mai rau ca Raul. Si nu, nu mi-au lipsit cand eram mica
Si eu sunt pt carusel pt patut. Noi il avem www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/VTech-95/4331/Lampa-Carusel-muzical.html" target="_blank">asta, de care sunt f multumita.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
doxy spune:
Sweety, te imbratisez!
Diana, am vazut aseara pozele, jos palaria! I-am aratat si sotului.
Delia, eu am vazut ieri ca suntel paz. 69 si chiar am vrut sa comentez ca suntem prea cuminti.
Joy, mortala faza, as fi vrut sa-i vad fata aluia.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
doxy spune:
Si eu am jucarii de la Rares. Trebuie sa le dezinfectez?
Si apropo de jucarii. Nici aici nu e bine de facut economie. Mai bine mai putine dar de calitate. Sunt foooarte scumpe, dar merita. DE ex. cele de la fisher price au un plastic fff calitativ Rares n-a reusit sa strice nici una. Am dat 100 de lei pe niste cupe banale, care se pot cladi in turnulet sau sa faci mingiute cu ele, vreau sa va zic ca acu vreo luna juca bowling cu ele si a aruncat-o de la etaj la demisol, unde a casut pe gresie, nu s-a spart.
doxy spune:
Foarte frumos! E varianta pe mov? Si geanta e tare draguta.
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau Buna dimi, Aseara am primit si noi carucioruul este cel din linkul de mai jos: http://magazin.mamica.ro/mystroll-carucior-paloma-3-in-1.html Ne place la nebunie 22+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
doxy spune:
Unde ati disparut toate?
Eu ma gandeam sa-i cumpar la asta mica baby jumper, din ala care se prinde de usa, acum am unde ca la Rares n-am luat ca nu ma incadram cu spatiul. Dar... ma gandesc ca o sa am o probleme cu Rares, cand o sa vada cum se distreaza sor`sa, cu siguranta o sa vrea si el si nu se mai incadreaza ca varsta... Sper acum sa nu-l apuce ca vrea si el in carucior, balansoar etc...
paula_m spune:
Oxana, eu am avut. www.youtube.com/watch?v=6KtOOdQaTBg" target="_blank">Uite, dar nu iti recomand sa iei pana nu vezi daca e topaitor copilul sau nu. Raul a fost topaitor...www.youtube.com/watch?v=mEEpPJKQAHc" target="_blank">Asta facea incontinuu ( aia e o bona ). Daca copilul nu e topaitor, nu are sens sa dai banii pe jumper. Daca bb2 nu o sa fie, iti trimit eu jumperul, se pune la tocul usii.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
mess0804 spune:
Am avut un week-end liber de 4 zile in care doar am dormit, macat, odihnit ... Si azi dimineata cand sa vin la munca tot mi-era somn Aici e tot friiiiiig asa ca nu iti vine sa iesi din pat/casa.
Am intrat si eu in luna a 5-a
Dimineata inca nu se cunoaste burtica (doar slanina dinainte ), seara se face rotunda... Deocamdata am pus 4 kg, dar aveam vreo 10 in plus dinainte :( ... Si tot ce am pus in weekendul asta de stat si mancat e din cauza bebe ... nu de la mancat si dormit atatea zile. Nici pe net n-am intrat asa lenesa am fost ...
doxy spune:
Paula, ce fericit e Raul! Rares a fost un mare topaitor, ti-am zis ca ne stresa soacra`mea sa-l ducem la neurolog :))).
Si la cat de activa e pitica in burta cred ca va fi si ea. Oricum nu cumpar pana nu o nasc. Ziceam asa ca idee...
Vai saraca bona! :))))))