Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
doxy spune:
Acum ma delectez cu filmuletele cu Raul, ce fain e asta cu iepurila. Faina jucaria, stiu ca era al naibii de scumpa! Poate iau la fata...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oxana, eu am avut. www.youtube.com/watch?v=6KtOOdQaTBg" target="_blank">Uite, dar nu iti recomand sa iei pana nu vezi daca e topaitor copilul sau nu. Raul a fost topaitor...www.youtube.com/watch?v=mEEpPJKQAHc" target="_blank">Asta facea incontinuu ( aia e o bona ). Daca copilul nu e topaitor, nu are sens sa dai banii pe jumper. Daca bb2 nu o sa fie, iti trimit eu jumperul, se pune la tocul usii. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
Ce m-am distrat la filmulete!!! :))))))) Ce bebic topaitor ai!!! Si ce se mai amuza!!!
Cat traieste omul invata, am aflat si eu de acest jumper, ingenios... dar in continuare sunt incurcata, nu imi dau seama ce trebuie sa cumpar in dublu exemplar. ma gandeam acum: daca iau un jumper sigur se lasa cu plansete, ca vor vrea amandoua in jumper in acelasi timp. Dificil, tre sa mai sap pe forumurile despre gemeni.
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
mocanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Unde ati disparut toate? Eu ma gandeam sa-i cumpar la asta mica baby jumper, din ala care se prinde de usa, acum am unde ca la Rares n-am luat ca nu ma incadram cu spatiul. Dar... ma gandesc ca o sa am o probleme cu Rares, cand o sa vada cum se distreaza sor`sa, cu siguranta o sa vrea si el si nu se mai incadreaza ca varsta... Sper acum sa nu-l apuce ca vrea si el in carucior, balansoar etc... Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Oxana, eu am avut din asta. L-am luat mai ieftin decat e acum, mie mi s-a parut super mishto, lui Toma nu
Si eu ma ofer sa ma scapi de el daca Mariuca e ca Toma
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011
doxy spune:
Va pun si eu un filmulet cu topaila al meu cand era micut (scuzati tunsoarea, se vede ca mami i-a tuns bretonul :))))
Daca va plictisiti treceti direct la minutul 1.40 ca acolo e faza tare.
http://www.youtube.com/watch?v=TINlecQn8Xo
mocanita spune:
si link-ul
http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-K7198-Rainforest-Jumperoo/dp/B000LXQVA4/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1364891375&sr=1-1
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011
delia_timpau spune:
Oxana, cei de la care l-am primit asa ne-au zis, ca e varianta mov, dar mie mi se pare ca bate mai mult spre bleumarin. Da, geanta e super draguta
Multumesc pt ideile cu caruselul si jucariile , eu sa stiti ca fac o lista cu linkurile de la voi, daca aveti vreodata nevoie de ceva din urma intrebati. Numai ca nu am inceput de mult
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Mocanita, Paula, merci. Va anunt atunci daca am nevoie.
doxy spune:
Mess, frate-meu mereu se plange de vremea din Londra. E chiar asa de rau?
paula_m spune:
Raul a fost topaitor doar cand a fost mic, in filmulete avea 5, 6 luni, apoi cand a inceput sa umble singurel, nu a mai sarit si acum nu-l mai las eu. E frica mea cea mai mare, ca sare in pat si cade sau da cu capul de pereti!!
Sa va arat un www.youtube.com/watch?v=YO-J4GHQles" target="_blank">filmulet cu primii lui pasi. Na, daca tot m-am starnit!! Sa stiti ca acum nu mai e asa cracos . De ex, o camera de filmat mi se pare o investitie obligatorie
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2