FIV Turcia - 7
Raspunsuri - Pagina 12
Nelay_star spune:
Multumim Lara pt poveste
Nu am putut sa nu plang citind povestea trista dar care are un final fericit !
Deci fetelor, luptati... Oricat de greu va este!!! Trebuie sa fie bine pana la urma!!!
turqoise spune:
Multumesc pentru sustinere, conteaza enorm sa stii ca ai alaturi persoane care te inteleg si te sustin neconditionat
Lara,m-a impresionat foarte mult aceasta poveste de viata, de iluzii, sperante si deceptii insa faptul ca au avut puterea de a continua aceasta lupta este un exemplu pentru mine chiar daca din " fericire" ma aflu in fata primului esec si asta ma face sa sper si sa imi adun toata puterea pentru a continua aceasta lupta
Am o mie de motive pentru care trebuie sa merg mai departe , nu mai caut niciun raspuns la zecile de intrebari care ma apasa, am pierdut o lupta, am plans noapte si zi, acum pot intelege fiecare suferinta a celor care au trecut prin acest episod si au continuat sa lupte
In toamna ne vom prezenta la turci pentru FET, in pun speranta ca macar unul din cel 5 omuleti de zapada sa fie puternic si luptator
Va doresc o duminica frumoasa
Hatice spune:
Bravo turqoise.
Ma bucur ca ai embrioni congelati.Va fi o procedura mult mai usoara si mai putin costisitoare.
toate turcoaicele si vizitatorii haremului.
ps: m-am regasit in povestea postata de Lara..
nadali spune:
Este o poveste foarte trista,pe care citind-o, nu ai cum sa nu plangi, chiar daca are un final fericit.
Atata timp cat ne facem noi strategii de lupta , inseamna ca suntem pe drumul cel bun, inseamna ca inca se mai pot multe intampla lucruri minunate in viata noastra. Forta gandiri pozitive face mult.
vreau_bebel spune:
Intr-adevar impresionanta experienta de viata... Doamne cata rabdare... cred ca e adevarat pana la urma ca Dumnezeu iti da cat poti duce...
Turqoise poti te rog sa mi spui cat a costat congelarea omuletilor de zapada? I-au congelat pe toti 4 la un loc sau 2 cu 2?
lorelei78 spune:
Foarte trista povestea,insa parca orice suferinta paleste in fata visului implinit de a-ti tine copilul in brate.
Turqoise,am intrat sa citesc vesti bune despre tine,imi pare rau ca nu s-a intamplat acum,insa ma bucur ca esti optimista si ca iti faci noi planuri.
velvet spune:
lorelei am recitit acum capitolul 1 si am vazut ca ai stat 21 de zile.daca merg direct in Z 2 la consultatie,atat voi sta si eu,nu?multumesc