Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
Bobitza_85 spune:
Buna Betty!
Intr-adevar, era superb sa ne vedem toate inainte de nastere si sa facem o poza similara!
Mie mi-ar placea muuuuult sa va cunosc personal! Poate dupa ce nastem ne vedem undeva la munte sau la mare, toate!
Sweety, ma gandesc mereu la tine. Ce mai faci, draga mea?
Happy, Paula, Alina, Mocanita, Cris,Maeve, Mony, Elf, Irina, Yvyana, Diana, Ele, Stefania, Delia T...si restul ftelor care mi-au scapat...pe unde umblati dragelor? Va asteptam la raport!
Bobitza 19+ Rebeca
Monirina spune:
neata!!! eu m-am trezit la 10 si am fugit la piata sa-mi iau legume pt salata si niste branza, apoi am venit am pus pulpe la cuptor si acum ma relaxez cu voi :)
dar Joy draga sigur nu e doar un Chip sau Dale?|??? e asa micuta burtica si tu slabanoaaaaga :) mi se pare ca burtoiul meu e triplu
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
Monirina spune:
bobitza f faina tunsoarea!! iti vine foarte bine! si ce de hainute ai luat deja :) eu inca n-am cumparat nimic...bine ca si am o gramada de lucruri de la baiat, dar tot va trebui sa mai cumpar una alta
doxy mi-ai facut o pofta de fetita cand am vazut hainutele
ce-mi place tricoul roz din ultima poza :)
Happy ama ce burtica frumoasa ai!!!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
happy_ama spune:
Monirina, ms
Bobitza, aici sunt, sa traiti!!
Am fost la socrii mei la masa. Ieri la ai mei... Asa ne scoatem noi parleala
Happy Ama 24+ si Eva
diana_popa27 spune:
Buna dimineata fetele mele !
Paste fericit!!!
Eu m-am trezit am mancat si m-am culcat la loc. M-am trezit iar cu durere de pasa si de cap...Mi-am luat tensiune 92 cu 54
Acum beau iar cafea si nu mai am nimic
Bobitza incerc sa imi fac si eu curaj sa fac o tura de poze. Azi e asa de intunecat aici la noi ca numai chef de poze nu am ..dar trebuie sa ma incumet.
Joy ce craci avem. Burtica o sa "pocneasca" pe la 21 de saptamai de o sa te sperii de la o sapt la alta Daca eu m-am expandat pe la vasrta aia a sarcinii, tu gemenasi cu atat mai mult
Imi faceti pofta cu rochite si hainute. Merg si eu in curand ca nu cred ca rezist
26+
viitoare mamica de Medeea
diana_popa27 spune:
Bobitza am uitat sa te laud pt noua freza. Am vazut pe Facebook schimbarea
26+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Sa-ti fie de bine, Happy! Te invidiez, sa stii...ai mei sunt la VL, asa ca nu am parte de astfel de rasfaturi decat cand imi pun pe microbuz
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Bobitza am uitat sa te laud pt noua freza. Am vazut pe Facebook schimbarea 26+ viitoare mamica de Medeea |
Multumesc, Diana!
Ai fost muza mea!
Bobitza 19+ Rebeca
happy_ama spune:
Ms, Bobitza!
Fetelor, eu chiar as propune sa ne vedem inainte de nastere, macar asa, pe "centre regionale". Si sa punem pozele la comun
Happy Ama 24+ si Eva
Ele spune:
Buna fetelor si Hristos a inviat! celor care sarbatoresc odata cu mine.
Noi am avut program ca in ziua de Paste: biserica, piata , gratar in curte, papa si somn. Doar noi 3, scuzati 4. Am evitat sa dam telefoane si facem invitatii ca nu sunt in stare.
Bobitza cat de activa esti noaptea!!! Il inveti prost pe bebe sa stea treaz noaptea.
Apropo de caldura, la noi la 12 erau 23 de grade.
Si acum e cald si bine, miroase a primavara. Sper sa scap de haine groase , nu de alta dar deja nu ma mai prind gecile la burta.
Azi sunt si umflata..prima zi cand scot cu greu verigheta.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani