Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
Ele spune:
Diana te trezesti dimineata cu durere?? la mine dimineata e minima, in cursul zilei se amplifica in functie de ce fac si cat stau in picioare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
amaliaro spune:
Happy venti si la Athena nui asaeu va fac fructe de mare Cris desert ce ziceti?
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
amaliaro spune:
Elena Paste fericit draga mea
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Paste Fericit! pentru fetele care sarbatoresc astazi!
Amalia, pana la tine in curand nu ne mai urca nimeni in avion Dar ce as mai veni acolo la caldurica.... si la fructe de mare casa nu mai zic sa vad cele doua minunici pe care le dospesti in burtica
Happy Ama 24+ si Eva
Cris_25 spune:
Ama ... si noi tot asa ne scoatem parleala cu mancarea. Duminica mancam la socri, iar sambata la ai mei ... De regula primim si la pachet. Am avut o perioada in care refuzam mancare, din cauza ca ma apucase pe mine bucatareala la greu. Dar m-a luat socru la particular...si mi-a explicat ca nu-i frumos sa refuz, ca soacra-mea se simte prost ... ca ei asa i se pare ca ne ajuta daca ne mai da mancare ... Asa ca nu mai refuzam nimic
Ele, apropo de ce zici tu legat de Bobitza ... eu nu cred ca mai am scapare ... Picea mea la 1 noaptea e activa maxim, iar dimineata numai pe la 11 o simt ... Sa inteleg ca va dormi dusa dimineata si dupa ce se naste? Ca eu tare n-as vreao matinala ...
Amalia, eu sunt de acord cu varianta ta ... Am promis ca fac desertul ... nu dau inapoi ... fac pentru toate gusturile ... si mai alb (cum imi place mie ) si mai ciocolatos (cum ii place la al meu )
21+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Elena Paste fericit draga mea amalia tsakoniati 25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Multumesc mult!!!
25 saptamani
Ele spune:
Cris nu refuza nimik, eventual dai la altii care nu primesc (a se citi la mine ). Legat de somnul nostru corelat cu bebe, asa s-ar zice, ca daca te tine acum treaza noaptea o sa te tina si dupa nastere. Eu nu cred in "babisme" si o tarifez doar ca mit.
Imi pare rau ca ultimul meu neuron nu isi mai amintesc cum a fost la prima sarcina. Nu imi amintesc daca ma tinea treaza noaptea , dar oricum fata se trezea doat pt tzitzi.
25 saptamani
Bobitza_85 spune:
Ele, Paste fericit, draga mea!
Amalia, ce-as mai veni si eu la caldurica si o portie de fructe de mare...dar o lasam pe anul viitor, atunci venim in formatie completa de 3
Ele, Cris, sper sa nu fie influentata minunica de orarul meu de somn...oare chiar exista o corelatie intre acestea?
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Happy, imi place muuult cum iti statea in poza aceea de pe linkedin...cred ca erai mai deschisa la par, nu?
Bobitza 19+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Burticilor, stiti ca eu va indragesc mult si de aceea impartasesc cu voi bune si rele
Daca vreti sa va comandati rochite frumi la preturi mici, uitati ce am gasit:
http://www.tinar.ro/rochii.html?per_pagina=100&discount_desc=1&utm_source=facebook&utm_medium=ReduceriRochii&utm_campaign=ReduceriAD1
eu mi-am luat 4 la 146 de lei
Am luat marimea 42, XL, sa le pot purta cand creste burtica mai mult ca deja nu ma mai incape nimic.
VA PUP, CRED CA BA BAG LA UN PUIUT DE SOMNIK
Bobitza 19+ Rebeca