Stelute de iulie-august 2013 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu inghinalul intotdeauna l-am facut la cosmetica, ca singura nu pot sa ma fac total. Daca s-a intamplat sa nu ajung, il mai faceam pe parti cu aparatul si tunsul pe mijloc cu aparatul, are si functie de tuns, e mai parctic decat foarfeca.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetele!

MBK, eu mai iau un utrogestan seara, intravag. Pe langa, mai iau 2 magneB6 si 3 no-spa pe zi. Dar, cum spune si Amalia, ar trebui sa intrebi dr (in care ai tu incredere) ce e bun pentru sarcina ta in mod particular. Ce stiu si eu este faptul ca utrogestanul (sau alt progesteron) nu se intrerupe brusc pt ca da contractii.

Fetelor, va doresc o zi minunata! Si nu e pacaleala!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

fetelor, nu stiu daca ati observat post-urile mele anterioare, dar va anuntam ca au reduceri mari la TinaR.
Intrati si uitati-va, poate va luati rochite de vara Eu mi-am comandat 4

Bobitza 19+ Rebeca

Eu am intrat si-mi place ce vad, dar zau ca nu stiu ce sa comand, ce marimi....nu stiu cat o sa ma fac, plus ca nu m-am obisnuit cu noile dimensiuni. Si eu mai am o pasarica pe creier, trebuie sa simt la mana materialul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MBK

Fetele care folositi utrogestan - cat puneti zilnic? Eu dupa ce am citit postarile lui Happy Ama- ca gol utrogestan ptr uter contractil m am gandit ca poate din cauza ca am intrerupt progesteron ul si asa am reinceput in seara asta si la progesteron . Am luat 1 utrogestan 200 MG am zis ca si dim sa pun 200 MG pana imi vine Crinone ul( pe care l am fol pana acum 2 sap) va pup!

ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto

Eu iau dimineata si seara de 200 mg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Fetele o saptamana si o luna feumoasa va doresc

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Multumesc asemenea

Eu sper sa vina primavara si la noi. E intunecat, de dimineata a nins putin si cum eu stau in casa, sa zicem ca nu m-ar deranja atat. Dar sunt meteosensibila si de cate ori e presiune atmosferica, ma doare rau capul de-mi vine sa-l tai. Cu stari de voma. Inainte luam cate o pastila, pana la sarcina, acum rabd si ma pun sa dorm de fiecare data, ca sa nu simt De aia imi doresc cu disperare o vreme stabila.

Mergi la inceput

De doua zile copilul meu a prins forta, ma loveste intr-una. Ieri ma lovea jos de ma tineam de pi***tulice , sau zicea una dintre voi ca-s lovituri in col de le simtim asa. Nu-s placute deloc, dar sunt asa fericita cand il simt voinic tare. Si peste noapte se mai misca cumva si tot jos o simteam
Astazi sper sa ma lase sa respir si sa loveasca mai sus

Mergi la inceput

Am ramas singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

delia, nu esti singura
si pe mine ma loveste jos.

tot incerc sa sun la scoala, ca mergem in toamna la pregatitoare, am fost sambata si am vazut scoala si mi-a placut. acum astept sa scap si de stresul cu inscrierea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

I'm here. Morning'

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7

delia, nu esti singura
si pe mine ma loveste jos.

tot incerc sa sun la scoala, ca mergem in toamna la pregatitoare, am fost sambata si am vazut scoala si mi-a placut. acum astept sa scap si de stresul cu inscrierea :)

Ramona si Razvan [19.06.2007]

La voi e mai complicat, aveti si scoala. Pe mine ma streseaza gandul ca o sa ne vina randul la scoala, avand in vedere sistemul de astazi. Pe vremea noastra era mai bine, un sist de invatamant stabil, reguli bine stabilite....

Sper sa rezolvati repede aceasta problema, ma gandesc ca e destul de stresanta.

Mergi la inceput