Stelute de iulie-august 2013 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna seara fetelor! hai ca weekend-ul asta am intrat mai mult noaptea decat ziua.

Diana arati super, iar picturile foarte ingenioase.

Joy esti senzatie...asteptam veveritele sa creasca :)

Ama, la care Debenhams ai fost?

celor care il sarbatoresc!

23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bubulina, am fost la mall vitan. Nici nu stiu ce sa va sfatuiesc...sa mergeti la asta, unde mai erau f putine lucrusoare sau sa incercati altul...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Oare doar in Bucuresti e reducere la Debenhams? Ca eu merg maine in Cluj ... si deja m-ati tentat cu atatea cumparaturi!

Fetele din Cluj, daca aflati de ceva targ de bebe ... sa ma anuntati si pe mine din timp ... ca vreau musai sa particip la un astfel de targ ... macar sa-mi clatesc ochii

Paula, nu e chiar asa de grav cu Lie to me ... noi ne distram mai mult pe tema lui. E chiar interesant! Imi pare rau ca ai pb ... sper ca nu-i nimic grav si se vor rezolva!

Eu am inceput acuma seara sa ma uit la White Collar ... pare interesant

21+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Criss, eu cred ca sunt reduceri la toata magazinele din reteaua respectiva, inclusiv in provincie.

Se pare ca iarasi am ramas ultima pe aici... Maine tre sa ma trezesc de dimi si ma enerveaza la culmeeee mersul asta la serviciu

Astept sa se intoarca o colega care e in concediu sapt asta si apoi aplic ce a zis dna dr...mai bag si medicale ca din Ian pana acum nu am avut deloc

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Fetele care folositi utrogestan - cat puneti zilnic? Eu dupa ce am citit postarile lui Happy Ama- ca gol utrogestan ptr uter contractil m am gandit ca poate din cauza ca am intrerupt progesteron ul si asa am reinceput in seara asta si la progesteron . Am luat 1 utrogestan 200 MG am zis ca si dim sa pun 200 MG pana imi vine Crinone ul( pe care l am fol pana acum 2 sap) va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

MBK, nu stiu ce sa zic, nu mai folosesc Utrogestan. Cred ca te vor ajuta maine fetele.Dar tu in cate saptamani esti? Ti-a zis dr sa il intrerupi si sa il iai acum din nou?

Va pup pe toate, ma bag si eu in pat, poate reusesc sa adorm.

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

23sap! Eu am facut fiv -atunci mi su dat crinone pe care l am folosit pana acum 2 sap, Dr din ro nu s a bagat a zis sa vb cu cei din Tr.Nu am vb cu Tayfunel, ptr ca el imi spusese sa l intrerupt de mult, dar am zis lasa sa mai iau! Dupa ce am citit postarile fetelor-Happy si inca cateva- ca avand uter contractil ki s a Spus sacontinue vu utrogestan a. Zis sa reincep si eu progesteron ul!nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!

MBK
din cate stiu eu progeateronul se intrerupe treptat si nu brusc asta poate fi si motivul sangerarilor tale ,in alta ordine de idei crinone eu zic ca este foarte mult pt 23s trebuie discutat cu medicul care iti urmareste sarcina mai ales ca este o sarcina pretioasa obtinuta prin fiv nu poti cere pareri pe forum nu suntem toate la fel,placenta deja produce si ea progesteron deci mergi la medic fa o analiza a progesteronului si pt contractii poti lua magneB6 ajuta mult si relaxeaza uterul +tratamentul care ti a fost prescris de medic si mult mult stat in pat eu la 26s 90%din sarcina am stat la patsper sa fi bine si sa te linistesti

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele o saptamana si o luna feumoasa va doresc

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

Va multumesc pt urari

Amalia si eu as veni cata pe meleaguri insorite

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput