Stelute de iulie-august 2013 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna dimineata burtici si o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

neata burtici!
la sibiu a venit in sfarsit primavara!!!! e asa de placut afara, si soareee!
eu sunt bucuroasa ca m-a mai lasat durerea de spate, ca ieri am inebunit.... zici ca ma taia cineva la mijloc asa tare ma durea

diana esti mortala , ce talent ai..super picturile! ah si iti vine super cu parul scurt!
paula imi pare rau de probleme, sper sa treceti cu bine peste!

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata all!
La noi de-abia azi au ajuns gradele alea multe de ne tot minteau astia pe la TV cu ele. Numai bine ca azi am o tona de chestii de facut si am si piticul dupa mine care e fericitul posesor a unei tuse de zile mari si a unor haturi respectabile sub nas.... mergem sa ne ascultam plamanii sa vedem daca sunt ceva ravagii ca in rest ne-am tratat din plin cu miere, lamaie si propolis pisat si aer curat din belsug. A... si mai vanam azi si un pdiatru nou. Ca cea veche are vreo 2 ani de cand s-a mutat din Tulcea... numai bine ca n-am avut nevoie pana acum. Cu ocazia prezentilor muci o sa testam abilitatile unui alt medic cu care vom merge, daca ne convine, si la bb 2.
O zi fara:
dureri de spate
dureri de duda
dureri de coaste
scurgeri suspecte
umflaturi de incheieturi
urcari deliberate pe cantar... daca nu sunt efectuate la cererea medicului
dojeniri de oglinda
mancarimi de piele
.................... astept completari la lista. Pupaciuni cu balutze.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

m-am urcat pe cantar si a mai aparut un kg :( dar ma cantaresc si maine in speranta ca e pacaleala de 1 aprilie

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Buna dimi si de la mine

Bobitza, sa stii ca si eu am furat niste grade ieri si am stat toata ziua in curte la gratar (am fost la parinti) si v-am citit din leagan Am avut un we tare frumos!

Si eu am fost la Debenhams in Plaza vineri, dar bate vantul la fel ca si in Vitan. Nu mai aveau prea multe hainute, iar multe erau de NB. De-aia n-am luat decat un set de body-uri..

Bobitza, am uitat sa iti zic..te prinde foarte bine noul look

Ama, si mie mi-ar placea sa ne intalnim la un suc inainte sa nastem. ar fi tare dragut, atatea burtici la un loc Oricum, ma gandesc ca in prenatal avem destul timp sa organizam iesiri, eu sigur o sa ma plictisesc singura acasa..

Paula, ai grija de tine si de bebel. Noi te imbratisam cu drag si stim ca o sa treci cu bine peste probleme

Criss, vai cum arata tarta aia!

O sa caut si eu cand ajung acasa reteta mea preferata de prajitura cu iaurt pe care am facut-o toata vara si e racoritoare ca o inghetata. si foarte usor de facut!!

Am vzt ca vorbeati de par pe burtica..si la mine a aparut Eu la inceput il epilam cu ceara, dar acum imi e frica. In schimb, a disparut ca prin minune cel de pe maini. Pe maini oricum ma epilam de mult si il rarisem considerabil, dar acum nu mai sunt facuta din ian si am 3 fire, si alea spre blond Incredibil!!

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Neata! Si la Iasi e primavara, la ora 9 erau 15 grade. Asa imi arata e bordul de la masina. Eu azi sunt acasa, vacanta obligatorie de Pastele catolic. Telefonul deja m a innebunit de dimineata, dar n am de gand sa raspund la nimeni...
Alina multa sanatate lui V.!
Ama esti tare daca inca iti vezi vrabiuta! Eu n o mai vad de o luna desi in rest sunt destul de mobila, atat cat imi permite spatele binenteles.
Apropo de spate... cica sciatica se cheama, asta cu dureri de bazin, sold, picior si pana la calcaie. Am citit despre ea pe net. Sa cautati si voi daca va intereseaza ca dau sfaturi utile.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Multumim de urare, Alina! Macar sa bifam cat mai putin din lista!

Eu sunt cam intoarsa azi, in primul rand din cauza trezitului, in al doilea rand din cauza colegilor pe care i-am rugat sa vina sa ma ponteze si pe mine cu cartela pt ca am intarziat, si ce credeti..au crezut ca e pacaleala de 1 Aprilie si ca nu vin azi la serviciu..si nu au venit sa ma ia de la usa De parca eram eu in stare sa fac glume la ora aia cand imi picau ochii in gura de somn!! Nici macar nu m-as fi deranjat sa ma trezesc sa fac glume cu ei daca stateam acasa!!

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata!!!
E asa soare si frumossss. La voi cum este vremea? Oficial astazi bag cizmele in pod gata

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Paula te imbratisez! Sa treaca repede dunga neagra! Eu ma mai supar pe sot uneori dar urat de tot, mai ca regret ca vine al doilea bebe uneori. El e atat de ocupat! Iar cand e acasa mereu are treaba, hartii de facut, mereu e in urma si macar daca ar castiga bani cu sacul sa stiu ca n am sot dar am bani, dr asa mereu cu banii la limita, el mereu plecat iar cand e acasa nu se dezlipeste de laptop. Am inceput sa urasc meseria lui. Apoi imi trece si mi se face mila de el ca alearga nemancat toata ziua, e foarte stresat datorita problemelor care le ridica jobul lui etc. Offfffff!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

A, Oxana, neata!! Mi-am adus aminte ce minunatii de rochite ai achizitionat!! Sunt superbe!! Pe ale Amei le-am vzt la Debenhams Bobitza, nu pui si tu poze cu ce ai achizitionat? Sau ai pus si nu am vzt eu?

Diana, sexy talented mama!!

bebitza

Mergi la inceput