Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
fetelor eu ma retrag NB , incerc sa ma bag in pat mai repede altfel maine va fi prapad cu noua ora...
la toate..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Amalia, Olimp, tineti minte cand m-am deprimat eu maxim cu kg in plus?! De la faza asta cu ajunsul picioarelor in cada mi s-a tras Nici eu nu ma mai ajung, ca sa zic asa... Si in curand nu o sa imi mai vad nici vrabiutza
Happy Ama 24+ si Eva
Bobitza_85 spune:
fetelor, nu stiu daca ati observat post-urile mele anterioare, dar va anuntam ca au reduceri mari la TinaR.
Intrati si uitati-va, poate va luati rochite de vara Eu mi-am comandat 4
Bobitza 19+ Rebeca
amaliaro spune:
Happy eu nu mai vad de mult vrabiuta[:
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
amaliaro spune:
Olimp n.buna fara durere
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Bobitza, multumim Eu am cam inchis bugetul de cumparaturi pt tura asta. Ma pastrez pt targul de bebici de weekend-ul viitor
Amalia...
Happy Ama 24+ si Eva
diana_popa27 spune:
Multumesc de laude:-*
Ama sunt cu gura deschisa si am cerul gurii despicat (Gura de lup).
Ele tu mai vezi ceva sub burica sau o faci pe orbecaite ca si mine? Eu nu mai stiu de vreo 2 luni cum arata la "fata"
Olimp si ELe eu am mai zis ca o imbaiez pe dansa in apa calda si ca se mai calmeaza dar nu stiam care e procedura la voi daca aveti sau nu voie in cada.
Paula lasa ca se rezolva toate in final
Cris si tu esti f esti talentata. Nu mi-e rusine nici cu tine!
Kg nu ma mai plang ca pana la urma s-au mai potolit putin sapt asta si sunt inca in grafic (+8kg) ma sperie puseurile astea ca am cate o luna in care pun si pun cate un kg si mai mult pe sapt. Si burtica se vede ca nu e de ici de colo Nu stiu cum o sa arat cu 15 kg in plus in ritmul in care dospesc.
stefania Bafta multa!
26+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, multumim Eu am cam inchis bugetul de cumparaturi pt tura asta. Ma pastrez pt targul de bebici de weekend-ul viitor Amalia... Happy Ama 24+ si Eva |
ASA E, am si uitat de el
Bobitza 19+ Rebeca