Stelute de iulie-august 2013 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Paula, iti doresc din suflet ca tu si familia ta sa treceti peste perioada asta dificila!

Olimp Gata cu trebaluitul?

Amalia... Nu zici rau

Eu am calcat 5 camasi pentru domnul meu si zici ca mi-a trecut tancul peste mijloc Tare varza mai sunt!!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula cu epilatorul ma fac lung.
Dar pe madama o raschetez cu bic-ul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Happy, ce frumoase sunt!!! Ce marimi ai luat? Mai aveau, ca as vrea sa merg si eu maine.

Diana,
esti suuuper talentata!!!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Paula cu epilatorul ma fac lung.
Dar pe madama o raschetez cu bic-ul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Elena esti tare eu nu mai pot sa raschietez nici pe picioare nu mai ajung sa ma spal fetele sunt in picioare deci am"oase in burta"si nu ma pot apleca deloc cand ies din baie zici ca am alergat 10 km

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut si eu!
Paste fericit pt Ele si Rodica!
Delia, frumoase pozele.

Paula sa treceti cu bine peste probleme. Bobita si Ama frumoase hainutele!

Se pare ca toata lumea sufera de una alta, eu sufar de durere de solduri, in special soldul drept, uneori imi tarasc piciorul drept, abia pot merge si nu pot face nimic :(

Ploaia asta si vremea asta, ma face sa trec prin tot felul de stari, stare de 2 bani, cum s-ar zice. pe Teodora a durut-o capul azi din senin si plangea asa de tare ca m-am speriat si mi s-a contractat burta si vad ca si acum e tare, si ea a adormit repede, pe la ora 7 si ea nu mai adoarme de amiaza de 1 an si jum, are si testare pt clasa 0, asa ca ma incearca ceva emotii, plus ca la gradi este epidemie de varicela si sper sa nu faca pana nu trece testarea psihologica

O noapte usoara tuturor!

Stefania 25+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Amalia, sa-ti traiasca gemenasii-FELICITARI!!!

Paula
, sa-ti de Dumnezeu putere si intelepciune sa treci peste toate obstacolele!!!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy gata mi-a ajuns , am treminat si utimele datalii...

ele
si eu sunt ca amalia nu ajung bine nici sa ma spal... , am o burta , daca stau pe vine parca mi-i s-au scurtat mainle . si am observat ca si la sters la toaleta parca mi-ai trebui niste extensii.... Tata avea o vorba " sa ai mainile scurte si sa te manance in fund " cred ca nu sunt departe...

de epliat ..., eu sa ma rad nu mai ajung asa ca m-am dus la cosmetica , dar nu am reusit total ci doar asa partial mi-a ramas pe mijloc..unde l-am pus pe sot acasa sa il taie scurt cu foarfeca , sarcul a ajuns Hair stylist

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Amalia, sa-ti traiasca gemenasii-FELICITARI!!!

Paula
, sa-ti de Dumnezeu putere si intelepciune sa treci peste toate obstacolele!!!

Bobitza 19+ Rebeca

Bobitza si tie Rebecuta ta

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, eu am luat NB. I-am cam facut plinul la body-uri. Mai am unele comandate deja la next... Eu am fost in mall vitan si erau cam goale rafturile....bodyurile erau cam singurele ramase la bebei

Stefania sanatate multa Teodorei si tie un pupic de alinare

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stefania bafta multa fetitei , sa sa nu se imbolnaveasca acum , tinem pumnii pentru testare si multa sanatate..

vad ca toata lumea are cate o hiba , ceva ne scartie la fiecare, lasa ca scapam noi...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput