Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
olimp spune:
buna seara fetelor
ele , delia r FERICIT !
diana . ele si eu ma trezesc de durere noaptea , mai ales ca uit si imi cracanez picioarele cand vreau sa ma intorc de pe o perate pe alta , durerea se maplifica de dimineata pana seara , iar seara nici nu mai pot calca ...iar pe sfarsitul saptamanii sunt treminata.
azi pt ca am stat mai mult e mai bine , dar de maine o iau de la capat...am observat o ameliorare dupa dusul cald , am tinut dusul pe ligamente si bazin si parca e mai bine...ar trebui sa umblu cu un lighean cu apa cald la mine sa stau cu fundul in el la servici
bobita imi place tare mult cum iti sta , ti-a intis si parul ..super
diana jos palaria pentru talent , imi place si ultima poza , arati minunat , si mie mi-i s-au colorat suzetele si parca si pe langa ele totul e mai inchis la culoare...parca as fi din ceva trib
happy ce burtica simpatica ai.....sa cresca mare..
joy unde ai ascuns veveritele ? in butica aia ?
cris imi place la nebunie utima ta rochita ...aia gri din poza din hol... si- ti vine tare bine
amalia, cris eu ma inscriu la portie dubla de mancare si prajitura , pofta-i mare
oxana tu ziceai de dureri de coaste , azi toata ziua m-a durut primele coaste de sub sanul drept , o durere surda...asta imi mai trebuia , oricum se pierd in intensitate cand pasesc si ma inteapa "prunela "
pe buritci...
mi-e asa de groaza de schimbarea de fus orar , vad eu cum ma voi trezi dimineata ..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
paula , zile mai bune , zile mai rele , trec toate ...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Doxy da am aflat si euca gemenele mele vor fi zodia gemeni
Paulici trece asa e viata cu urcusuri si coborasuri
Olimp te astept cu Ilincuta
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Ele spune:
Olimp bine zici...azi am observat dupa dus,care a fost mai fiebinte ca m-au lasat durerile. Dupa am stat cracanata sa ma epilez si ma miram ca nu ma doare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
paula_m spune:
Da, aveti si voi dreptate, trec , dar conteaza si cum trec si ce urmari sunt!! dar nu mai conteaza, cel mai important e sa fim sanatosi si le facem noi pe toate.
Elena, sa nu-mi zici ca te epilezi inghinal? Poti inca?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
amaliaro spune:
Fetelor uitati aici ma vad eu cu voi si cu bebei nostri nu e un loc de luxdar e foarte prietenos si familiar cu gradina superba loc de gratar loc de gatit si ieftin 30 euro pe zi
http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g503711-d1463789-Reviews-Boussetil_Rooms-Tinos_Cyclades.html
Eu gatesc promit
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
amalia venim..venim..Ilincuta mea va fi rac....ca bunica-sa , ca cei 2 unchi ai ei , ca sotia unuia dintre verisori..plin de draci , si are norocul sau ghinionul ca sensibulul rac sa se nasca intr-o familie tata si mama leu
ele si eu joi am fost la epilat , a fost un chin cracanatul ...poate compresa cu apa calda sa fie buna , dar la scarbici nu functionaeaza...si staul in picioare la gatit ma tremina...
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp amalia venim..venim..Ilincuta mea va fi rac....ca bunica-sa , ca cei 2 unchi ai ei , ca sotia unuia dintre verisori..plin de draci , si are norocul sau ghinionul ca sensibulul rac sa se nasca intr-o familie tata si mama leu ele si eu joi am fost la epilat , a fost un chin cracanatul ...poate compresa cu apa calda sa fie buna , dar la scarbici nu functionaeaza...si staul in picioare la gatit ma tremina... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
eu leu cu ascendent leu-tati rac cu ascendent rac = copii gemeni
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
olimp spune:
paula ai drepate conteaza si cum trec , dar sunt convinsa ca vei alege calea cea mai inteleapta pentru a depasi situatia neplacuta...
amalia suna tentant , mai mai ca mi-ar trece prin cap sa vin cu Ilinca la mare , doar ca ea este prea mica la vara...
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
amalia ce tare suna , leu-leu , rac-rac , si gemenele --gemeni
26 + Ilinca
Ilinca