Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Vin si eu la o cana de lapte

Dana n-am auzit pana acum sa nu te lase sa nasti natural daca este mic copilul,numai in cazul in care sunt si alte probleme. Mai ales ca ei nu stiu exact cat are copilul.
La prima sarcina la eco ,calculul aproximativ era de 3 kg si s-a nascut cu 2,6 kg.
Cat despre subiectul cand se intoarce copilul cu capul in jos nu este o regula,dar daca il simti mai mult in partea de jos ,s-ar putea sa fie intors deja.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Eu sunt la cafea, la Bv e inourat dar nu ploua.
Dana, da, Denisa a avut 2200 la nastere. E nascuta la 39 saptamani cu cezariana. Cu toate ca era programata, dr s-a decis sa mai asteptam. Era internata , a doua zi dimineata incepuse sa imi curga ceva cu sange (nu era dopul) si dr m-a bagat urgent la cezariana. cezariana a fost alegerea de la inceput. NU am vrut sa aud nici atunci ca nici acum de nastere normala. Mai ales ca pe vremea aia nici epidurala nu se facea la Gl.
Din explicatiile dr actual, nu a mai luat in greutate datoritatii tensiunii mele mari. Dr de atunci mi-a zis ca e uterul mic.

Acum imi iau tensiunea de 2ori/sapt sa nu am vreo surpriza.
Betty te-am visat azinoapte. Ma luasem de tine ca nu aveai nicium kg cu care tot defilezi pe aici.
Ma duc sa vad hainutele Oxanei. Parca as lua si eu cateva, doara sa de "pofta". Sa mi le aduca iepurasul de paste.

Azi sotul face pasca si cozonac.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mony multumesc . Asa ma gandeam si eu ca nu are de ce sa faca cezariana doar ca e bebe mai mic. Mi-a spus o prietena ca ea asa stie ca iti face ceza sa nu oboseasca bebe fiind prea micut. Acum na si fata mi-a spus probabil ce a auzit. .

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Buna dimi!

Eu mi-am permis neobrazarea sa pun un sfert de lingurita de ness in cana cea mare cu lapte.

La 7 dimineata Chip si Dale se dadeau hutza, asa ca m-au trezit. Am visat eu sau era soare in Bucuresti la ora 7?

Si acum cu un tupeu maxim... zic si eu: imi trimite si mie cineva in PM datele pentru picasa? SI poate se gaseste si pentru mine un locutz pe front page, ca sa ma simt si eu cu drepturi depline?

Azi am programare la vopsit, mani si pedi, sunt in culmea fericirii !

Va pup burtici, ca de imbratisat cam greu cu voi !!!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Ele multumesc si tie . Important este ca e sanatoasa. Fiecare are dreptul sa isi aleaga cum vrea sa nasca asa mi se pare normal. Mi se pare absurd cand aud sa lasi femeia 20h in travaliu numai sa nasca normal. Mie chiar daca imi este frik de ceza daca travaliu dureaza 10h clar vreau cezariana fara discutii. Sper ca si doc sa fie de acord cu mine tocmai din acest motiv vreau sa discut cu ea toate aspectele astea sa nu am surprize.

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Singurul motiv pt care as alege ceza e ca programezi si nu stai sa astepti oare azi mi se rupe apa oare stau pana la 42 sapt oare imi provoaca , oare oare oare. Dar am zis cum fac 38 sapt incep sa sap prin curte vad eu gasesc ceva

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

unidanad eu initial am fost la Regina Maria, eram hotarata sa nasc la ei. Maternitatea cea noua arata ca un hotel de 5 stele, gasisem si o doctorita foarte draguta. Era totul perfect.

Schimbarea de macaz am facut-o brusc, cand am aflat ca in burtica am 2 inimioare, nu una. In general nu pun raul inainte, dar gemenasii nu prea stau in burtica pana la termen, iar zilele in plus fata de cele 3 din pachet m-ar fi costat 300 de euro/zi. Asta excluzand eventualele ingrijiri speciale, ca sa zic asa, doar "cazarea" m-ar fi costat atat. C'om on!!! In plus, adevarul gol golut este ca daca e nevoie de ingrijiri speciale te trimit cu salvarea la spitalele de stat... Asa ca m-am mutat cu catel si purcel la Municipal.

Discutii pro si contra vor exista mereu pe tema asta. Eu sunt impacata cu decizia pe care am luat-o.

Succes! Sa luati decizia cea mai buna pentru voi!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

joy mai imi dai odata datele pentru prima listuta?

puiut

Mergi la inceput

Nu am sa pot intelege niciodata cum nu iti dai seama. Oare nu ia crescut burta Nu misca bebe??
http://www.rtv.net/a-mers-la-spital-pentru-crampe-stomacale-si-a-nascut-un-copil-peste-7-ore_73203.html

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

joy mai imi dai odata datele pentru prima listuta?

puiut

Saluti, bineinteles!

Jo - UM 30 nov, DPN 3 sept
data nasterii 2 mai 1973

"vleau palola sa vad pozeleeeeeeee"!!!

Multam fain!

Jo 17+

Chip si Dale

Mergi la inceput