Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Nu am sa pot intelege niciodata cum nu iti dai seama. Oare nu ia crescut burta Nu misca bebe?? http://www.rtv.net/a-mers-la-spital-pentru-crampe-stomacale-si-a-nascut-un-copil-peste-7-ore_73203.html 24+ David sau Patrick Dana |
Daca a avut o sarcina usoara, iar inainte sa ramana insarcinata avea 130 de kilograme, e foarte posibil ca cele 20 luate in plus sa le fi pus pe seama varului Kentucky sau a nashlui Donald. PAM PAM!
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
happy_ama spune:
Neata, fetelor! Cum ma trezesc, la voi ma gandesc
Dana, si eu simt bebelina jos. Uneori sus. Uneori si sus si jos in acelasi timp atunci cred ca face stretching
Doxy, de unde ai achizitionat minunatiile alea?!?
Trebuie sa recunosc ca si eu m-am scapat iar la o comanda la next
Fetelor, eu m-am trezit de zici ca a trecut tractorul peste mine. Am racit am niste dureri de spate si de gat.... Acum cant la 2 cani, una cu ceai de lamaie, una cu lapte cu cafea
O zi minunata va doresc!
Happy Ama 24+ si Eva
betty200 spune:
Ha, ha Ele, m-ai visat zici ... pai nu-mi dau seama de ce-as fi de invidiat chiar daca inca n-am luat nici un kg, le-am luat eu inainte de a ramane gravi preventiv sa fiu sigura si nu 20 cat veti lua voi maxim ci 30 in plus . Vrei sa facem schimb, eu una as face o afacere traznet si uite bunus iti iau si durerile de pasa daca faci gestul asta pentru mine, macar stiu o treaba, rabd ca un erou pana nasc dar dupa cine-i diva? Betty! Da sa te pup .
24+
bebitza
unidanad spune:
Joy exact asta i-am explicat si eu sotului. Prefer sa dau banii pe ceva pt bebe hainute si alte minunatii. Pt 2 nopti cat te tine internata la Ilfov nu am nevoie sa ma simt ca la hotel de 5 stele. Oricum imi iau rezerva deci cred ca va fii foarte bine. Singura problema este cu doc sa stiu 100% ca atunci cand ma apuca sa nasc vine si nu voi naste cu vreun medic de garda.
24+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoyJoy
Daca a avut o sarcina usoara, iar inainte sa ramana insarcinata avea 130 de kilograme, e foarte posibil ca cele 20 luate in plus sa le fi pus pe seama varului Kentucky sau a nashlui Donald. PAM PAM! Jo 17+ Chip si Dale Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
24+ David sau Patrick
Dana
Andra28 spune:
Neata!
Si azi am fost foarte matinala, ca de obicei, dar abia acum apuc sa va scriu. Am fost cu sotul la piata si apoi l-am trimis cu copilul la inot.
Azi am in plan sa fac tot felul de treburi prin casa ca afara ploua.
A inceput bebita sa miste mai vanjos, asa mi-e drag de burtica saltareata, ca as sta toata ziua in pat sa o observ si sa o simt!
Alina, acum am inteles problema ta. Iti doresc sanatate maxima si sarcina cat mai aproape de termen!
Olimp, normal ca m-am stresat cu pediatra si ma rog ca Alexandru sa nu aiba vreo pb de sanatate pana rezolvam situatia.Ma gandeam oare ce i-o fi lipsit femeii asteia de s-a pretat la asa ceva. Ca avea numai pacienti care sigur nu veneau la ea fara sa fie atenti. Ea nu cerea niciodata nimic, dar modul in care se purta, adica impecabil, te facea sa vrei sa ii dai cu drag. De cate ori o chemai acasa venea, cu masina ei sau cu taxiul, nu conta, niciodata nu refuza vreun pacient. Si cu toate astea, daca este implicata in chestia asta cu analizele false, nu-i pot gasi nicio scuza!!!!
Andra 23+ cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Mony08 spune:
Maeve sa mai imi dai odata datele sa te trec in listuta.
Si care fete mai sunt netrecute in listuta sau au modificari sa ma anunte .
Dedicut ce mai faci? Esti bine? Ca n-ai mai trecut pe la noi de ceva timp.Sper ca ti-am scris userul corect,ca stii neuronii
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
unidanad spune:
Si eu vreau o pediatra care sa vina acasa. Oare si vaccinurile le face acasa sau atunci ma duc eu cu bebe???
Am facut si noi 25 sapt mai avem 15
25+ David sau Patrick
Dana
Mony08 spune:
Alina mare grija cu bebebita,ca vad ca e f grabit. Pe V. la cate saptamani l-ai nascut? Ai mai spus ,dar neuronii mei au plecat in vacanta.
puiut
Mony08 spune:
Dana eu n-am auzit de vaccinuri facute acasa. Stiam ca vine acasa doar daca e bolnav copilul si contracost,nu gratis...desii stiu ca primesc bani si pentru consultatie la domiciliu,dar cum oamenii nu stiu....
puiut