Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
unidanad spune:
Oxana ce rochite frumoaseeee sa le poarte sanatoasa. Te inteleg cu cumparatul. Si eu am spus daca era fetita sigur nu ma mai opream . Sunt mult mai multe modele pt fetita decat baieti
24+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Bobitza eu oricum vreau ca data viitoare cand ma duc la control avand in vedere ca voi face 28 sapt cred ca deja putem vb de nastere. Eu nu vreau sa imi faca vreo surpriza sa nu imi raspunda la tel sau sa nu vina daca ma apuca sa nasc duminica sau noaptea . Daca nu imi va convenii raspunsul ei deja m-am uitat la preturi la reegina maria.
Dr Dragu mie nu mi-a placut de ea pt ca imi da senzatia de "fitoasa". Se uita la tine de sus.
24+ David sau Patrick
Dana
paula_m spune:
Neata!!
Alina, pai ai un flacau de 1 kg si tu ai pus numai un kg in ultima vreme?! Super!!
Stiu si eu ce inseamna sa iti plece un dr care iti placea!! Eu sper ca macar pediatra sa stea mult si bine, ca tare imi place de ea...
Si la Ms ploua, dar nu e frig. Si am inteles ca si maine va ploua in toata tara!!
Stefana, tu concentreaza-te , ca si eu m-am concentrat si tot cu puta e!! Dar sa stiti ca sunt o gramada de hainute de baieti f faine si multeeee, credeti-ma...am reusit sa adun in 3 ani, mai mult de 7 saci de hainute
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
unidanad spune:
Ele am vazut ca ai scris ca fetita ta a avut 2200 la nastere. Nu mai stiu u ai nascul normal sau ceza?? Stiu ca (desi nu inteleg de ce) medicii nu te lasa sa nasti normal daca e asa mic desi eu zic ca ar iesii mult mai usor nu??? Nush de ce presimt ca si al meu bebe va fii mic ca si eu am avut pana in 3 kg si nu vreau ceza.
24+ David sau Patrick
Dana
dnapotecuta spune:
Un kil de la 1 martie si pana acum, maica!!! Ca altfel de la 68 de kile si pana la 83.5 cat am acum... calculeste tu ca pe mine ma ia ameteala.
Alina 26+
unidanad spune:
Alina pey intr-o luna nu e bine un kg??? Eu zic ca e super daca o tii tot asa te mai ingrasi 3 kg si gata. Ia sa ma duc si eu sa ma cantaresc
24+ David sau Patrick
Dana
doxy spune:
Merci fetelor! Stefana bafta la concentrat!
Nu imi venea sa cred ca pot sa cumpar rochite, m-am declansat, eram toata un zambet.
Apropo de concentrat. Se spune ca daca "o faci" inainte de ovulatie iese fata, iar daca e la ovulatie sau o zi dupa, iese baiat. Eu am tinut cont de asta. Dar trebuie sa stii ff bine momentul ovulatiei, deci un ciclu ff regulat. La mine ciclul era extrem de regulat stiam si ora la care vine. Am avut ovulatia pe 13 octombrie si am proiectat fata pe 11.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
dnapotecuta spune:
Dana... e super bine atata pe luna... dar avand in vedere celelalte 13 kile puse pana acum in afara de asta ma gandesc ca e de bun simt sa fie asa... ca deja am sarit si cal si iapa si tot restul cabalinelor din ograda cu greutatea.
Alina 26+
doxy spune:
Eu m-am bazat pe teoria asta... Poate a fost doar coincidenta.
Cum functioneaza metoda Shettles
Pentru ca metoda Shettles sa aiba succes, trebuie sa alegi cu exactitate momentul actului sexual, in functie de perioada de ovulatie . Este nevoie sa iti detectezi cu precizie ovulatia, asa ca ar fi indicat sa o depistezi facand practica pentru cateva luni, cu ajutorul testelor existente in farmacii.
Pentru a concepe un baiat
Doctorul Shettles considera ca momentul ideal pentru a intretine relatii sexuale este cu 12 ore inaintea ovulatiei. In ziua ovulatiei, conditiile mediului intravaginal favorizeaza spermatozoidul Y: fluidul cervical este mai abundent, mai alunecos si alcalin, ajutand astfel spermatozoidul sa supravietuiasca mai mult si sa inoate mai repede.
De asemenea, medicul recomanda ca, inaintea zilei de ovulatie, partenerii sa se abtina de la actul sexual, pentru ca un depozit mai mare de spermatozoizi inseamna un numar mai mare de urmasi.
Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este temperatura favorabila a zonei scrotului – spermatozoizii Y sunt mai fragili, iar temperaturia ridicata din aceasta zona ii poate distruge mai usor, scazand sansele conceperii unui baietel. In acest sens, partenerul ar trebui sa poarte haine mai largi, sa evite sauna sau baile fierbinti. In cazul viitoarei mamici, Shettles recomanda orgasmul in timpul actului sexual, pentru ca acesta ajuta spermatozoidul sa se deplaseze mai repede, in conditii cat mai bune.
Pentru a concepe o fetita
Daca vreti sa concepeti o fetita, atunci metoda Shettles recomanda ca actul sexual sa aiba loc cu 2-4 zile inainte de ovulatie. In aceasta perioada, lichidul cervical este mai putin ospitalier decat la ovulatie – acest lucru va favoriza cromozomii X, pentru ca sunt mai rezistenti si au o durata de viata mai mare.
De asemenea, medicul recomanda intretinerea de raporturi sexuale in fiecare zi dupa terminarea ciclului menstrual, pana la 2-4 zile inainte de ovualtie. Dupa ziua ovulatiei, este indicat sa folositi prezervativul. De data aceasta, lipsa orgasmului la partenera creeaza un mediu neprimitor, favorizand cromozomii X, iar pozitia misionarului este recomandata de doctor ca fiind cea mai indicata pentru conceperea unei fetite.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia