Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Monirina spune:
neata!!!! eu am avut un cosmar si inca incerc sa-mi revin la caffeluta....
weekend frumos sa avem burtici!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
dnapotecuta spune:
Neata! Fetelor am zis si eu ca e gras dar e mai mult lung... zicea doc ca e cel mai lung bb din cati a vazut in ultima vreme. Spre rusinea mea nu imi amintesc acum cat avea cu totul si am o lene crunta sa scot eco de la dosar.
Andra... betathalassemia minor are fata... am inceput sarcina la 8.9 hemoglobina... cam asta e valoarea mea "normala". N-am voie fier ca se depune pe organe. Prin urmare daca se ajunge la valori prea mici se face transfuzie sa hranim bampirul. Alimentatia e plina de sfecle, nuci, spanac, carne rosie fara probleme. fe e in cantitati normale si capacitatea lui de legare e buna. E cu dus si intrs insa ca daca e prea mare iar nu e bine. Prin urmare nu prea au legatura una cu alta. Se manifesta mai nasol cand esti in prioade de crestere accelerata... imi amintesc ca aveam ameteli in perioada aia... si cand ai un "parazit" la purtator. Iar 2 parinti cu aceasta boala dau un copil a carui speranta de viata e de cca 4-5 ani, din cate am inteles. Norocul a fost de partea noastra ca eu de-abia la V. am aflat ca am asa ceva si atunci s-a testat si sotul si a vazut ca el e ok. V. are si el asa ca, dupa cum am mai scris mai emult, cand vine cu cate o gagica acasa va fi musai sa aiba analizele la zi... la propriu.
Alina 26+
dnapotecuta spune:
Chiar ma gandeam de ce am pus un kil si pe mine de la 1 si pana acum... 500 g au fost numai ale lui. Ai dreptate Oxana... pompam acum cat se poate ca la nastere sa fie cat mai putine probleme posibil... indiferent cand survine ea.
Alina 26+
doxy spune:
Monirina, ti-ai mai revenit?
Alina, multa bafta, nu stiu ce sa zic... suna cam urat din ce povestesti, dar daca tu abia nu demult ai descoperit "boala" insemna ca nu e ceva grav.
Fetelor, in sfarsit am reusit sa pun si eu poze cu hainute.
Ma gandesc acum ca daca eu dintr-o lovitura am luat 8 rochii si un costum, apoi mi-e si frica sa mai calc prin magazine. M-am scapat la rochite roz. Gata ma mai temperez... ma pun si eu pe cumparat vata si alte "plictiseli".
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
dnapotecuta spune:
E ca o anemie perpetua dar cu care organismul se obisnuieste deci mare vrajeala nu afecteaza viata de zi cu zi. Daca mai iei si acid folic 10 zile pe luna treaba e cat de cat ok. Ma rog... nu m-am prea gandit asa mult la asta. Sper doar ca al doilea bb macar sa nu mosteneasca. In general insa de la mame se transmite la baieti si de la tati la fete. Sansele de transmitere sunt de 25% insa procentul asta la V. se pare ca a fost de ajuns. Apropos de chestii plicticoase... ce spanac mai trebuie sa bagam la bagajul de maternitate? Azi aveam si eu in cap sa dau o raita dupa vata, si alte cele insa sa ma bati si nu-mi amintesc ce nevoi imperioase am avut ultima oara in spital.
Alina 26+
olimp spune:
buna dimineata
la cluj ploua e urat tare de tot , daca aveti soare pe unde sunte-ti trimite-ti si o raza spre noi
alina felicitari pentru vampitasul tau....cat despre hemoglobina nici nu stiam ca se poate ajunge la perfuzii...sanatate multa
andra cred ca te-ai socat in legauta cu pediatra ta ...
maria neata vin su eu cu o cana de lapta...
la toate fetele..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
dnapotecuta spune:
Aia cu pediatra a fost intr-un mare fel... uitasem sa comentez.
By the way, si noi avem nevoie de un pediatru ca a noastra s-a mutat cu cabinetul la C-ta. Chiar vorbeam cu sotul dimineata ca trebuie sa facem ceva sapaturi. Si din experienta mea bine ar fi sa fie si cumva aproape de casa.
Alina 26+
stefana0909 spune:
Oxana, ce hainute delicioase ai cumparat!
Ce va invidiez...pe toate mamicile de fetite! Credeti ca i-as putea cumpara si eu lui Bubu o rochita cat e mic? Dar cred ca mai bine ma concentrez sa-i fac repede o surioara
19+ "Bubu"
unidanad spune:
Buna dimineata!!!
As bea si eu o dar mai bine o cana de lapte. Am baut ieri pt prima oara o cafea si sa agitat bebe toata ziua. Vreau si eu o bucata de soare Si aici a plouat si e urat. Cik maine sunt 22 grade
24+ David sau Patrick
Dana