Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
unidanad spune:
Offf acum am si eu o problema daca se poate numi asa. I sa pus pata sotului ca el nu vrea sa nasc la stat ca nu ii convine spitalul ..... Sa trezit si el acum . Am 3 prietene care au nascut la Ilfov si a fost super ok. Sa speriat ca nepotelului nou venit iau iesit bubite pe el si au chemat salvarea iar cei de la salvare iau spus cumnatei ca din spital desi ea a nascut la malaxa nu are treaba cu Ilfov dar i sa pus lui pata.
24+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Nu mai este nimeni pe aici?? Cand vin si eu toata lumea pleaca
La cate saptamani se intoarce bebe cu capul in jos?? Eu il simt numai jos sub buric si tot acolo se vede cand misca oare numai acolo sta???
24+ David sau Patrick
Dana
teodora86 spune:
buna Dana si la mine bebe misca numai sub buric mai bine zis il simt in vezica si noi luni avem 26 sap ,la sarcinile anterioare la sap astea imi miscau sus acum nimic
teodora86 spune:
macar voi puteti face ecograf cind doriti si va asigurati ca totu e bine eu stau speriata si stresata pina in ziua in care am programare
Bobitza_85 spune:
Buna fetele!
Noi am iesit putin in oras si am aj de curand
Maine merg cu sotul sa-si faca analize, sa cumpar cadouri pt finutul si nasica mea care au ziua in Apr si apoi la 14:30 am pr la dr Bohiltea Roxana, pt 1 data...sper sa fie totul ok si sa nasc cu dansa.
Va multumesc pt aprecieri vis a vis de noul look. O sa pun si poze
Dana, nici eu nu mai vreau sa nasc la Ilfov.. M-a scarbit dr mea si am aflat mai multe si am decis sa o schimb... Chiar spunea vineva ca a mers la dr Olteanu si a apucat-o nasterea naturala, dar nu putea intra in sala pt ca era madamme Dragu cu n cezariene...
Noapte buna, vb maine!
Bobitza 19+ Rebeca
MariaBcf spune:
Neata . Haideti la o cafeluta
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
19+
doxy spune:
Buna dimineata! Maria merci de cafeluta, eu astept sa se trezeasca sotul sa imi faca.
Maeve, ce faine sunt pozele si fetita ta e o dulceata! Poza cu umbrela colorata e de revista!
Bobitza, ai pus poze pe picasa?
Eu am incercat aseara sa pun poze cu hainute si nu am reusit, dar si acum dimineata nu merge... Oare problema e doar la mine? Cand am vrut si eu sa ma laud cu hainute, nu mai merge .
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
doxy spune:
Alina felicitari pentru grasun! Tu ziceai ca exista riscul destul de mare sa nasti prematur, deci e bine ca bebe crste ca Fat-Frumos.
Sa stai cumintica sa nu dai in alte belele!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia