Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

plus centura postnatala recomandata pt cezariana http://www.emag.ro/jane-centura-abdominala-postnatala-jan-40407/pd/EG2DW0BBM/?ref=grid_p1_l1

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Interesante centurile,numai nu stiu daca chiar le-am suporta.De exemplu dupa nastere,mai ales ca o sa fie vara,e destul de incomod o centura. Eu am avut chilot cu centura pentru dupa nastere si nu i-am suportat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iul.aug2013

Interesante centurile,numai nu stiu daca chiar le-am suporta.De exemplu dupa nastere,mai ales ca o sa fie vara,e destul de incomod o centura. Eu am avut chilot cu centura pentru dupa nastere si nu i-am suportat.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Acum de abia astept sa se incalzeasca sa umblu cat mai lenjer posibil.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna seara dragele mele!

Bun venit mamicilor ce ni s-au alaturat in aceasta minunata calatorie! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcina usoara, cu beblusi la termen!

Eu am avut o zi plinaaaaa...m-am trezit de dimi si am alergat pana la 18:00 cand am aj acasa si am picat franta...am dormit pana la 21:00

Am fost la cumparaturi pt finutul meu caruia ii luam motul (1an) sapt viitoare, am luat pt nasica mea care face 4 ani si e la o zi nascuta de David si pt Minunica mea, normal
Am cheltuit o gramada de banuti, dar nu-mi pare rau ca sunt asa draguuute!

Apoi am venit acasa si m-am pregatit pt a merge la dr.
Am fost la dna dr Bohaltea Roxana.A fost o experienta extraordinara!!!Daca stiam ca exista astfel de medici....ce sa mai, totul la superlativ! O sa raman la dansa, o sa nasc cu ea si totul la ea de acum incolo. Chiar daca voi plati tot, pt ca e doar colaborator Medlife, e un om minunat si astfel stau linistita pana nasc...M-a programat la Academica la morfologie pe 20 Aprilie dar ce am vazut azi la ea acolo, nu mi-a aratat nimeni...filmulet de cateva minute 4D cu pitica mea care zice dr "Ia uite, e o scandalagioaica! :))" e 100% fetita

Ce sa mai mi-a placut mult!
Acum pun poze pe picasa cu hainutele si cu noul look apoi mai am de rec 10 pag din urma

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Bobitza ce frumoase sunt sa le poarte sanatoasa si sa pap eu bulanasele ei frumoase

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Joy, la ce medic ,mergi la Municipal?

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Ama multa sanatate! V am pov3stit eu despre magazinul meu special de unde cumpar minunatii din astea. Vreau sa va zic ca am dat 60 lei pe toate. Initial alesesem mult mai multe si cu mana tremuranda am pus la loc jumatate din arsenalul initial.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Wow, Doxy, ce taaaare!

Eu vad ca m-am lasat dusa de val si i-am luat numai hainute de casa si de dormit... dar de iesit nu prea...intrebarea e: pot sa ii dau rochite ca ale tale direct pe piele si inca de la inceput? Eu nasc in August dar eu stiu...sa nu-i fie frig

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

oxy super hainite...

joy foarte frumoasa...viitoare mamica de veverite..

eu sunt la smotru , lipsesc motivat , de azi dimineata ma tot invart ca un c-i intr-o galeata si parca nu vad nimic concret facut , cu piguinul din dotare si elanul m-a parasit...

am treminat cu zugraveala , toate sunt la locul lor acum doar retusiri si curatenia ...sambata e zi de smotu , si cand vad ca in doua saptamani mi-i s-au adunat 5 masini de spalat , sotul chear m-a intrebat ca nu spal cumva si pentru vecini , daca acum e asa ma gandesc cum va fi cand vine Ilinca ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Ai grija Olimp, sa nu exagerezi sa o superi pe Ilincuta!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Doxy, ms La pretul asta cred ca luam un sac!!

Olimp, spor la treaba!! Ia-le mai usor...

Joy, arati fantastic!! Unde tii tu 2 veverite in burtica aia mica?

Eu una am de facut 2 proiecte pt modulul de MBA incheiat si nu am niciun chef!!! Citesc 3 randuri din materiale si ma intorc la voi

Happy Ama 24+ si Eva

Happy, mai ai putin, draga mea!Bafta multa!!!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput