Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Spor la cumparaturi Bobitza_85

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+

Printesa dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitza ce frumoase sunt sa le poarte sanatoasa si sa pap eublanasele ei frumoase

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Buna!
Fetele eu mor de cand m am trezitpe la 11 ca nu am putut sa dorm azi noaptefetele se inping in sternul meu nu pot sa respir de mancat am mancat lungitama simt asa de neputincioasa zici ca suntbonlava nu gravida mi am dorit lucru asta asa de mult si nu pot bucura pe deplin azi sunt tare trista

MBK ai cerclaj poate fi si de la el am patit o si eu sau de la ligamentele care se intind mult fiind 2 bb atata timp cat copii sunt bine nu ai de ce sa iti faci griji crede ma am trecut printr un episod am ajuns cu hemoragie mare la clinica de sa speriat si medicul meu ia tratamentul ce ti la dat medicul si incearca sa te linistesti

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Amalia
, draguta de tine, o sa fie bine...mai e putin si ne vedem minunile asa ca mai rabda putin!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Sa ma laud cu ce am facut azi.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

CE FRUMOOOS!
Iar Rares e deosebit!!!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Azi cand am fost la dr mi-a analizat tot dosarul cu analize si a zis ca ma felicita pt ca am un bebe sanatos si eu sunt la fel, singura chestie aiurea a fost acel streptoccoc B pt care am luat antibiotic si pe care trebuie sa il monitorizam, dar in rest, colul lung si inchis, a zis ca sigur nu nasc pematur si nici bebe mic pt ca avea 300 Gr la 19 sapt si a zis ca e f bine.

A fost incantata de rez de la DT sii TT si m-a intrebat daca iau tratament pt TSH si am zis ca nu, PAP-ul era f bun.
La capitolul greutate a zis ca e ok ca am luat 4 pana acum dar sa nu iau mai mult de 12 in total ca eu " si asa am plecat cu surplus"

Despre inaltimea lui bebe zice : credeti ca daca aveti sot inalt iese sigur si bebele asa? " ...a zis ca nu stie nimeni 100% cum o sa fie, sunt doar speculatii pe baza unor masuratori

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Eu nu vreau sa va plictisesc, dar eu sorb fiecare fraza posata de voi si ma gandesc ca poate invatam asa, de aceea va mai pov ce am discutat azi.
Ce m-a surprins:
A zis sa repet la 2 luni analiza de tOxo pt ca desi am imunitate exista riscul re reinfectie...(nu stiam). Sa repet listeria la 2 luni si sumarul de urina lunar.
A zis ca spera ca nu am papat ficatei in 1 trim pt ca o portie are suf vit A incat sa inchida mugurii" si asta da malformatii la fata..Eu stiu ca nu am mancat...sotul asa zice.

A zis sa iau Elevit pana termin de alaptat, impreuna cu maltofer si acid folic.

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Una peste alta important e ca suntem bine, sanatoase.
Mai cu o durere de burtica, cu stari de voma si alte cele, uite ca am aj in sapt 20 (aproape )eu, voi 26 si mai e putin si ne vedem comorile

Va pup cu drag si vorbim maine.

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Buna seara vorbaretelor! de ieri dupa-amiaza incerc sa recuperez ce ati scris vineri si azi...iar acum am ajuns la zi! :)

Joy bine-ai venit! sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi!

Amalia, , stai linistita esti o eroina pentru noi!

Maeve ai fetita super!

Bobitza, ma bucur pentru reusita cu doctorul si fetita!

...acum ma delectez cu pozele noi

23+ de

Mergi la inceput

DELIA, CE DRAGUTA E ULTIMA ECO POSTATA!

Bubulina, te pup draguta!

Happy
, multa sanatate! Baga oscillo sa treaca raceala asta pacatoasa!

Ma bag la nani

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Dariana, ce burtica frumoasa ai! si picturile sunt super!tu le faci? nu mai tin minte daca ai scris sau nu...

23+ de

Mergi la inceput