Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 20
Cris_25 spune:
Harnicutelor, iar ati umplut capitolul!!!
Interzis pofticiosilor!
Eu am bucatarit azi pana la urma ... trebuia sa merg la un curs la care aveam examen, dar am aflat ca se poate da online, asa ca am stat acasa. Numa' bine am putut bucatari niste deserturi la care-mi statea mintea de ceva vreme: pavlova cu vanilie si fructe si briose cu visine. Dupa ce am etrminat de prestat minunatele deserturi, ma intreaba senin al meu: "La ce ai facut atata dulce ... sa ne putem plange maine de calorii?"
Va pup ... si va urez de pe acum duminica placuta ... pana intru eu, parca vad ca umpleti paginile... fara numar - fara numar
21+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Bobitza_85 spune:
Feteeeelor , dar ce deserturi?!!!
Eu nu am treaba cu dulciurile, dar daca le vedeti pe ale lui Cris...vi se face pofta instant!!!
Felicitari Cris, ce faci tu e arta!
Bobitza 19+ Rebeca
Cris_25 spune:
Bobitza, nu invarti cutitul in rana ... ca poate unele fete sunt pofticioase ... si n-am cum sa va trimit asa departe!!!
Promit ca daca facem candva o intalnire, eu ma ocup de desert ... e bine asa?
21+ Miruna
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Cris_25 spune:
Daca tot nu am somn, ma pun sa fac capitol nou ... sa aveti ce umple maine pana ma trezesc eu
21+ Miruna
bubulina2401 spune:
Doxy, foarte frumoase hainutzele.
Maeve si ale tale imi plac.
...m-am laudat ca pun si eu...urmeaza! :)
Bobitza, iti sta bine cu noul look! lucrusoarele sunt super misto. De unde ai luat paturicile....caut si eu acum trusoul pentru botez...in mai botezam.
23+ de
Bobitza_85 spune:
Am uitat sa va zic ceva ...
Cand m-am trezit dupa puiul de somn am obs o pata umeda pe tricou... Ma uit sa vad unde e sotul( ma gandeam, ca poate a dormit cu gurita deschisa langa mine), dar nici vorba! am dormit pe stanga si am presat putin sanul si a iesit un lichid din el... Ca la 19 s nu se pune problema de laptic, nu?
Am examinat mai atent problema si am vazut ca erau 2 pete mai inchise adica nu transparent, nici alb... tricoul e alb si se vede clar, iar unde se uscase se intarise asa...
Oare e de rau?
Bobitza 19+ Rebeca