Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
doxy spune:
Ele, .
Pentru fetele cu gemeni atasez ceva.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Ele, . Pentru fetele cu gemeni atasez ceva. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
JoyJoy spune:
citat din mesajul lui doxy Ele, . Pentru fetele cu gemeni atasez ceva. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
AM SI EU CEVA DRAGUT
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
doxy spune:
Ce fain! Motivul pentru care nu puteam sa revad filmul e ca nu gasesc CDul Ma incadrez si cu ora.
Modelul de melc e de pe net, de aia e tableta acolo. Iar de lipici... era mami alaturi cu gura maaare.
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoyJoy
De 3 ori laude. 1. a iesit ceva foarte frumos. 2. nu am murdarit biroul 3. nu am pus lipici pe tableta :)) deci felicitari de 3 ori de la mine!!! Jo 17+ Chip si Dale Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Mony08 spune:
Mbk si eu spun la fel ,daca bebei sunt bine sa incerci sa te linistesti.
Ramona n-am auzit de legea asta cu prenatalul,dar orice e posibil.Ma bucur sa aud ca sunteti bine
Amalia Stiu ca iti este greu dar mai putin si o sa-ti strangi fetitele in brate.
joy este de la sarcina,mie mi-a crescut la prima sarcina fara sa iau progesteron.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
amaliaro spune:
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Maeve spune:
seara buna... eu scriu greu in week-end fiindca avem multe activitati si iesiri sau vizite. acum trebuie s-o las mai moale cu iesirile ca mi se intareste burta si ma doare, o sa stau mai mult la orizontal.
am citit cam in diagonala si o sa raspund acum doar pe scurt
Mony, datele mele UM 25.10, fetita, DPN 27.07.2013 cu carucior roz + Alise (15.07.2007)
Doxy, f frumoase rochitele, te-ai dat serios la roz hehehe, tu ai baiat asa ca eu deja mi-am facut de cap cu prima si avand in vedere ca fiica-mea a avut reflux, o schimbam de o nu stiu cate ori pe zi...de data asta am zis ca o sa iau doar chestii simplute, body, sleepsuits si ici colo ceva mai elegant.
Paula eu ma uit la urmatoarele seriale, acum nu stiu ce gen iti place tie: The Mentalist, The Good Wife, Grey's Anatomy, Elementary si Person of Interest.
De la next eu nu prea cumpar hainute, desi sunt f frumoase sunt si destul de scumpe si cele mai bune calitativ pe care le-am luat in a materie de haine bb (si nu numai) au fost de la Marks and Spencer. Body-urile de la Mothercare de exemplu sunt mai latarete un pic si daca bb nu e mai grasunel, cad de pe umar etc, pe cand la Marks sunt exact asa cum trebuie, cel putin asta a fost experienta mea.
O sa ma uit si la alte poze si o sa mai scriu luni ca maine nici n-apuc sa deschid laptopul.
Noapte buna, cu somn linistit tuturor burticilor!
MBK spune:
Amalia ms mult! Cu siguranta te voi stresa cu intrebari! Ma rog sa ajung cu bine Macar pana la min 28 sapt- eu lüam crinone gel pana sapt trecuta Maxim 10 zile si am zis ca nu ar mai fi nevoie cred ca dupa intreruperea cr#305;none Ului s au tra#351; astea incet incet ! Da multumesc lui ALLAH bebeii sunt bine placentele lichidul si çolul , dar d c mi su venit picaturile alea de sange si ma durea burta! Zic durea ca acum luand gynipral si No spa nu stiu. A multumesc mult si Pupam burticile
Delia_Rodica spune:
Seara buna
Am tot citit ce ati mai scris, dar n-am nici un chef de scris , totusi aceasta centura pt sustinerea sarcinii m-a determinat sa-mi fac aparitia. http://www.emag.ro/chicco-chilot-cu-centura-pentru-perioada-sarcinii-m44-chi-72310-7/pd/E851W0BBM/?ref=grid_p1_l8
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd