Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

MBK, Ele, amaliaro tin pumnii!!! Multa sanatate!

ramona7 eu voi naste tot la Municipal, am optat pentru Dr. Mirela Moarcas. Daca vei citi pe net vei da de o poveste nu tocmai placuta, INSA stiu din surse sigure ca a picat la mijloc pentru ca asa pica cei fara 'spate'. A picat ea in loc sa pice cei care erau cu adevarat vinovati. Verisoara mea a nascut anul trecut in august tot cu ea (cezariana).

In alta ordine de idei tocmai am revenit de la rasfat, am parul vopsit si stralucitor si BUCLE , eu cu parul meu drept ca de matza (cel mai 'simpatic' (a se citi INUTIL) cadou pe care l-am primit vreodata a fost o placa de par!!!!, am niste prietene cu mult umor). Iar unghiile sunt si ele mumoase, scurte si colorate, as vrea sa fie cald sa umblu in sandale ca sa ma laud . Cat despre manichiura, 3 zile nu spal vase! Am zis!

Pot sa fiu putin deplasata? Mie mi-a crescut par pe abdomen. De felul meu nu am par pe corp, chiar daca sunt bruneta. Pe ideea ca daca n-am vreo bogatie capilara, n-am bogatie nici prin alte locuri. DAR axila mea epilata cu IPL a inceput sa produca par din nou, la fel si inghinal, iar pe burtica... nu stiu daca sa rad sau sa plang, n-am facut vestita dunga inchisa, in schimb 'm-am imparosat'. O fi de la progesteron si/sau duphaston? Aceleasi prietene simpatice care m-au cadorisit cu placa de par mi-au zis: 'zi merci ca nu ti-a crescut par pe fatza!'. Mda...

Mi-e foame si mi-e o lene de ma doare. Cred ca 'bag' o portie din supa de rosii de ieri. Cu putina mozarella, cum am vazut io la restaurant.

Ma duc sa pap, ma astept sa va regasesc la pagina 20, cu toate ca de cand am plecat la salon nu ati fost atat de harnice cu dialogul asa cum m-ati socat ieri .

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

JOY de la progesteron este mie in zona buricului mi a crescut

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

e posibil sa fie de la sarcina ca eu si la prima si acum am burta mai paroasa :)
voua v-a aparut linia maro pe burta?nu mai stiu cand trebuie sa apara?eu inca n-am nimic..

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monirina

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

MBK, Ele, amaliaro tin pumnii!!! Multa sanatate!

ramona7 eu voi naste tot la Municipal, am optat pentru Dr. Mirela Moarcas. Daca vei citi pe net vei da de o poveste nu tocmai placuta, INSA stiu din surse sigure ca a picat la mijloc pentru ca asa pica cei fara 'spate'. A picat ea in loc sa pice cei care erau cu adevarat vinovati. Verisoara mea a nascut anul trecut in august tot cu ea (cezariana).

In alta ordine de idei tocmai am revenit de la rasfat, am parul vopsit si stralucitor si BUCLE , eu cu parul meu drept ca de matza (cel mai 'simpatic' (a se citi INUTIL) cadou pe care l-am primit vreodata a fost o placa de par!!!!, am niste prietene cu mult umor). Iar unghiile sunt si ele mumoase, scurte si colorate, as vrea sa fie cald sa umblu in sandale ca sa ma laud . Cat despre manichiura, 3 zile nu spal vase! Am zis!

Pot sa fiu putin deplasata? Mie mi-a crescut par pe abdomen. De felul meu nu am par pe corp, chiar daca sunt bruneta. Pe ideea ca daca n-am vreo bogatie capilara, n-am bogatie nici prin alte locuri. DAR axila mea epilata cu IPL a inceput sa produca par din nou, la fel si inghinal, iar pe burtica... nu stiu daca sa rad sau sa plang, n-am facut vestita dunga inchisa, in schimb 'm-am imparosat'. O fi de la progesteron si/sau duphaston? Aceleasi prietene simpatice care m-au cadorisit cu placa de par mi-au zis: 'zi merci ca nu ti-a crescut par pe fatza!'. Mda...

Mi-e foame si mi-e o lene de ma doare. Cred ca 'bag' o portie din supa de rosii de ieri. Cu putina mozarella, cum am vazut io la restaurant.

Ma duc sa pap, ma astept sa va regasesc la pagina 20, cu toate ca de cand am plecat la salon nu ati fost atat de harnice cu dialogul asa cum m-ati socat ieri .

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.

JOY de la progesteron este mie in zona buricului mi a crescut

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

e posibil sa fie de la sarcina ca eu si la prima si acum am burta mai paroasa :)
voua v-a aparut linia maro pe burta?nu mai stiu cand trebuie sa apara?eu inca n-am nimic..

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+

la mine a aparut de mult

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Fetelor, mi-am studiat si eu atent burta si puful meu blond parca s-a mai lungit. linie maro n-am.
Joy, in week-end scade logoreea de obicei. ne luam cu altele, sunt sotii liberi, vizite, plimbari, iesiri etc.

21 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Si eu am par pe abdomen... si da, am si pe fata . Norocul meu ca sunt blonda...
Linea nigra n-am .
Film bun... demult vreau sa revad Lock, Stock and Two Smoking Barrels. E mortal!!!!!!!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Sa ma laud cu ce am facut azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hai Oxana , lauda-te!!
Eu am pasca la cuptor si cozonacul in tava. NU am astept sa iasa vreo minunatie, ca nu ma pricep la aluaturi de astea si tot in sarcina mea a intrat.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Ele am pus pozele la mesajul anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am vazut pozele. Ce activitati (re)creative aveti.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Si eu am par pe abdomen... si da, am si pe fata . Norocul meu ca sunt blonda...
Linea nigra n-am .
Film bun... demult vreau sa revad Lock, Stock and Two Smoking Barrels. E mortal!!!!!!!

M-am uitat pe www.cinemagia.ro si filmul se va difuza joi, 4 aprilie pe digi. Jo is confused !

Jo 17+

Chip si Dale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Sa ma laud cu ce am facut azi.

De 3 ori laude.

1. a iesit ceva foarte frumos.
2. nu am murdarit biroul
3. nu am pus lipici pe tableta :))

deci felicitari de 3 ori de la mine!!!

Jo 17+

Chip si Dale

Mergi la inceput