Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
Monirina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amaliaro
JOY de la progesteron este mie in zona buricului mi a crescut amalia tsakoniati 25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . e posibil sa fie de la sarcina ca eu si la prima si acum am burta mai paroasa :) voua v-a aparut linia maro pe burta?nu mai stiu cand trebuie sa apara?eu inca n-am nimic.. |
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
amaliaro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monirina
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+ |
la mine a aparut de mult
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
graphistar spune:
Fetelor, mi-am studiat si eu atent burta si puful meu blond parca s-a mai lungit. linie maro n-am.
Joy, in week-end scade logoreea de obicei. ne luam cu altele, sunt sotii liberi, vizite, plimbari, iesiri etc.
21 + Alexandru
Laura
doxy spune:
Si eu am par pe abdomen... si da, am si pe fata . Norocul meu ca sunt blonda...
Linea nigra n-am .
Film bun... demult vreau sa revad Lock, Stock and Two Smoking Barrels. E mortal!!!!!!!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Ele spune:
Hai Oxana , lauda-te!!
Eu am pasca la cuptor si cozonacul in tava. NU am astept sa iasa vreo minunatie, ca nu ma pricep la aluaturi de astea si tot in sarcina mea a intrat.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
Ele spune:
Am vazut pozele. Ce activitati (re)creative aveti.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Si eu am par pe abdomen... si da, am si pe fata . Norocul meu ca sunt blonda... Linea nigra n-am . Film bun... demult vreau sa revad Lock, Stock and Two Smoking Barrels. E mortal!!!!!!! Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
M-am uitat pe www.cinemagia.ro si filmul se va difuza joi, 4 aprilie pe digi. Jo is confused !
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Sa ma laud cu ce am facut azi. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
De 3 ori laude.
1. a iesit ceva foarte frumos.
2. nu am murdarit biroul
3. nu am pus lipici pe tableta :))
deci felicitari de 3 ori de la mine!!!
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.