Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

vai fetelor am ris cu lacrimi de subiectu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Am fost ieri la doctor,bebele este bine ,are in jur de 780gr,bebele este cu capu in jos de aceea am dureri tot mai mari ca imi impinge in cerclaj....si se pare ca o ramas tot fetita.
Am intrebat de utrogestan,a spus ca pot sa-l iau oral,mai mi-a dat niste ovule sa iau 2 pe saptamana pentru scurgerile galbene. Scurgerile abundente a spus sa stau linistita ca nu e lichid,mi-a verificat si colul cerclat si tensionat
Nasterea mi-a zis ca naurala,ca nu are rost cezariana,ca la cum e colul,numai imi desface cerclajul si iese copilul.
Concediu prenatal mi-a recomandat sa-mi iau din mai,desii vroiam sa-mi iau din aprilie,dar acum mai rezist eu o luna la lucru,sper...cel mai greu imi este cu urcatul scarilor

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Olimp

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mony felicitari pentru buburuza... , si eu din mai imi iau concediu ...o vedea eu cum mai rezist inca o luna asa lovit-n pasarica cum sunt ...Ilinca mea sta tranzversal , se distreaza , la fiecare ecografie era in alta pozitie...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

Mergi la inceput

mony te sui pe masa , te scremi de doua ori si scapat , domane da sa ia nastere usoara

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Am fost si eu la real,servetele umede cu 2,5 lei nu am gasit....in rest la hainute ereau niste rochite frumoase,salopete frumoase,dar nu am cumparat ,am reusit sa ma abtin.

puiut

Mergi la inceput

olimp multumesc De abia astept momentul acela.

puiut

Mergi la inceput

mony si eu ma abtin cu greu de la cumparaturi , am reusit performanta sa nu cumpar inca nimic....

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Cris, esti tare draguta in poza si imi pare rau, dar sotul tau te inseala. N-ai nicio sansa in duelul cu dulapul.

Ele, ai grija de tine! of, of....

Delia_R, si eu stiu ca sunt mituri astea cu ochii. Bine, banuiesc ca depinde de operatie. Oftalmologul stie cel mai bine, oricum. Si eu mi-am tot propus sa ma operez, dar n-am reusit sa ma mobilizez.

Monicaa, spor la bucatareala! si distractie frumoasa diseara! Cred ca e foarte fain cinematograful respectiv!

Si noi suntem in vacanta. Yeeee!!! Alexandru pana luni, eu pana marti, asa ca marti imi fac de cap. Ma duc in Franta la cumparaturi! Sau macar la cascat gura.

Ia mai lasati discutiile deocheate, ca unii chiar daca pot n-au obiectul muncii la indemana. M-ati distrat, oricum... cam rasu-plansu, totusi.

Mony, felicitari pentru rezultate! Ma bucur ca e toul bine.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput