Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hm ... ce zici tu acolo ... nu suna rau ... Daca mie mi-a zis ca nu e voie contact sexual ... asa mi-a scris pe scrisoarea medicala sa inteleg ca orgasm ar putea fi voie? Va dati seama ca mi jena sa-l intreb asa pe fata pe medic ... a crede ca-s ceva obsedata!

21 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, ce tropaie hormoneii pe aici!!
Eu una stiu ca daca am pofta si nu ma doare. Daca , se relaxeaza tot

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

cris mie mi-a dat de inteles ca nu e voie , fiind uterul operat si pt ca am pierdut sarcini , mi-a zis pas ...de aia iau utrogestan si no-spa...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

happy si eu patesc la fel daca ma gandesc prea mult ma doare carnea prin zona cu pricina si imi trebuie sa ma infig in ceva...cred ca-s mai rau ca o mata in calduri..asta ar mai trebui sa ies la balocn si sa miaun...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

vai de mine sunteti grozave!
ma gandeam eu ca interdictia e totala. vai de curu vostru ca restul oricum doare. iar cu visele nu va invidiez. am si eu cu carul desi ma descarc.

ma gandesc la voi promit. tocmai ce am bagat la cuptorul checul Adrianei am mai adaugat doar marar. acum stau si ma ia cu lesin de miros.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

happy si eu patesc la fel daca ma gandesc prea mult ma doare carnea prin zona cu pricina si imi trebuie sa ma infig in ceva...cred ca-s mai rau ca o mata in calduri..asta ar mai trebui sa ies la balocn si sa miaun...

26 + Ilinca
Ilinca

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele

Trebuia pus la inceputul capitolului "INTERZIS POFTICIOASELOR" cum spune si Alina,ca e jale cand intri si citesti acest capitol
Nici eu n-am voie nici,nici...daca s-ar putea nici sa ma gandesc ca ma iau durerile de burta.
Chiar i-am explicat la sot,am un motiv pentru orice fac si ce zic , pai sa se gandeasca si el cum este 10-11luni de zile sa nu-mi descarc deloc hormonii

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna fetelor! Rad cu lacrimi nu ma pot opri. Betty, Alina, Olimp sunteti mortale! Iar asta cu frecat ieslea a pus capac :)))))))
Pe de alta parte sa stiti ca va invidiez, eu sunt de gheata, nu am interdictie dar nici nu imi vine... Ma intreba sotul ieri ce mai zic hormonii mei... saracu.
In alta ordine de idei, mi am dus baiatul la gradi si ghiciti unde am fost??? La shopping!am luat ceva ff dragut o sa pun poze sa ma laud dar sa vina sotul cu laptopul.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

monica ce vai de curu nostru , vai de p....cea noastra

mony
cred ca noi sunt odiseea cu amniocenteze , lovite-n pasasica si nesatisfacute...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

oxana asteptam poze ...tu zice de gheata , eu cred ca as topi si Antarctica daca ma pun cu fundul pe ea

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput