Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Maeve spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Eu sunt de parere ca pana la urma medicul stie mai bine, cum am zis, mai discut inca o data aceasta problema; nu vreau sa fac cezariana din cauza unor mituri. Si la o scurta cautare pe net am gasit asta: este obligatoriu examenul fundului de ochi al oricarei gravide in ultimele luni de sarcina. Daca se gasesc astfel de leziuni predispozante, fie se face un tratament Laser pentru a le bloca, fie se recomanda nasterea prin cezariana. Astfel poate fi evitat riscul cel mai mare, producerea unei dezlipiri de retina. Eu nu am leziuni si n-am avut, am facuta operatia cu laser, merg in mai la cotrol inca o data. Cat priveste fundul ochiului, inainte de operatie a zis doctorita ca sunt printre putinele persoane care la asa dioptrii au fundul ochiului atat de neted. Nu vreau sa devin paranoia si panicoasa, cum mai facem noi cu sarcina . Astept parerea medicului, care initial a fost ca pot naste normal linistita. viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd |
Sigur ca e mai bine asa decat sa devii stresata degeaba, eu doar ti-am relatat faptul ca mi-au fost afectati ochii de la impins dar si-au revenit dupa. Si eu imi doresc f mult sa nasc natural si sper sa mearga si de data asta.
22+
A (15.07.2007)
delia_timpau spune:
astia de la birou zic ca rad singura
Delia, bun si panetone ziceai ca faci, nu?
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
Cris_25 spune:
Voi nu sunteti normale... serios Parca-mi vine si mie pofta de cand va aud! Cand ma gandesc ca mai avem cateva luni bune ... nu e roz situatia!
Noroc ca al meu minunat din dotare a avut o discutie serioasa cu finul (proaspat tatic) si i-a explicat frumos si pe indelete ca nu se schimba situatia fix din ziua 1 dupa nastere
Pupici
21 Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Delia_Rodica spune:
Incerc sa ignor discutiile voastre apetisante despre , ca doar gandindu-ma ma apuca durerile jos la burta Cand il vad pe iubu dezbracat ii spun sa nu defileze asa ca-l vede copilul , de fapt il vad eu . i-am zis ca dupa nastere ii vaaaiiii si el tot imi reaminteste ca dupa nastere plus inca cateva sapt
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
delia r al meu saracu nici nu mai indrazneste sa defileze gol prin fata mea , caci nu ma rabdan sa nu-l ciupesc de ici de colo , si si lui ii este greu ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
monicaa spune:
hai ca sunteti grozave! acum ce sa zic noi nu avem interdictie dar am brusc atatea zone erogene ca nici nu apucam sa terminam chestiunea la propriu si eu sunt f fericita. deci exista solutii, acum depinde la ce aveti interdictie: la orgasm sau la actul propriu zis. va
daca mi-ar permite fizicul as sari acum ca un copil mic de bucurie. ma scoate iubi bubi diseara la film schicki micki. exista in düsseldorf un kino subteran, fix sub un bar, cu masutze din alea mici si rotunde si scaune a la anii 30, cu bar in sala (ramane deschis pe parcursul filmului) si cu role din alea enorme de film pe care le vezi cand le pune in aparat. e o atmosfera de zici ca esti chiar teleportat in anii 30. si dau numai filme de lux nu chestii comerciale. noi mergem azi la "Trenul de noapte spre Lisabona" - cine a citit cartea stie ce minunatie ne asteapta. Yupiiii!!!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 20 +
olimp spune:
monica distractie placuta ...sa te gandesti la noi cand esti acolo..
eu personal am intredictie si la ..si la , nu am voie sa-mi provoc contractii si vibratii in mod deliberat , dar nu am sacpat de ele oricum la cum ruleaza seara filmele ..asa ruleaza la mine visele eroice ...si ma cam framanta
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Monicaa nu am voie la nimic, mi se contracta uterul numai cand ma trec fiorii, efectiv ma doare
Delia_Rodica spune:
Monica sa te gandesti la noi, distractie placuta, la asa ceva mi-ar place si mie sa merg.
olimp spune:
monica daca avea voie la placere fara penetrate cred ca toata ziua frecam ieslea ...asa ma multumesc doar cu gandul ca va veni si ziua aceea...
26 + Ilinca
Ilinca