Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
Delia_Rodica spune:
Eu sunt de parere ca pana la urma medicul stie mai bine, cum am zis, mai discut inca o data aceasta problema; nu vreau sa fac cezariana din cauza unor mituri. Si la o scurta cautare pe net am gasit asta: este obligatoriu examenul fundului de ochi al oricarei gravide in ultimele luni de sarcina. Daca se gasesc astfel de leziuni predispozante, fie se face un tratament Laser pentru a le bloca, fie se recomanda nasterea prin cezariana. Astfel poate fi evitat riscul cel mai mare, producerea unei dezlipiri de retina.
Eu nu am leziuni si n-am avut, am facuta operatia cu laser, merg in mai la cotrol inca o data. Cat priveste fundul ochiului, inainte de operatie a zis doctorita ca sunt printre putinele persoane care la asa dioptrii au fundul ochiului atat de neted.
Nu vreau sa devin paranoia si panicoasa, cum mai facem noi cu sarcina . Astept parerea medicului, care initial a fost ca pot naste normal linistita.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
alina , la asta nu m-am gandit , dar cred ca merge cadoul si fara fundita , decat o funda teapana mai bine restul...la fel de teapan
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dnapotecuta Zici tu asa ca o sa mai ai timp si stapanire de sine sa-i mai legi si funda.... Alina 26+ |
Cine stie, stie! Si totusi funda aia ar putea avea rolul ei ... poate legata strans la baza pentru o rezistenta marita pe o perioada lunga, lunga...
24+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau Multumesc Olimp!! Si eu va doresc un Paste Fericit, fetelor!! Sa-mi trimiteti si mie niste pasca, imi place la nebunie, dar eu mai am de asteptat.. 21+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
La catolici nu se face pasca, ci panetone. Iar duminica dimineata se mananca sunca fioarta cu oua fierte, hrean si ceapa verde
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
dnapotecuta spune:
Poate ne-om vedea o data toate abstinentele la un pahar de vin sa bem pentru umeri lati, obiecte batoase, posterioare in blugi cu talie joasa si miresme de dupa dus. Pana atunci bagati pasca, oua, cozonaci si orice altceva declansator de endorfine.
Alina 26+
Maeve spune:
delia_timpau multumesc, iar poze cu burta...greu de tot, mi se pare ca arat naspa desi sotul zice ca nu-i deloc asa, fiica-mea imi face complimente dar eu tot ma simt prea umflata. Insa pe cuvant ca ma bucur cand vad gravide mandre si fericite cu burtica lor. Eu asa am fost si la prima sarcina, am facut f putine poze si cand a venit caldura am acumulat si multa apa, eram ca un butoi.
betty, esti foarte amuzanta cu planurile de dupa si crizantemele, chiar m-ai facut sa rad ca eram cam pleostita de dim
Ele mult curaj Denisei si daca stomatologul e bun chiar n-o sa aiba probleme cu durerea. Si cel mai bine e ca ati descoperit la timp si puteti trata.
22+
A (15.07.2007)
olimp spune:
betty nici cu tine nu mi-e rusine , fanteziile astea ..
alina du-te linistita la cat suntem de incalzite pe aici , ne trebuie ceva timp sa ne racim....asa ca la intoarcere cred ca ne gasesti la fel...
delia r
ele buna idee ....la hotel il duc
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
eu abia astept sa mananc Pasca :) e preferata mea
ah fetelor va dati seama ce-o sa ne mai plangem de kg dupa Pasti?
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+
dnapotecuta spune:
Sa ma ierte fetele catolice pentru atata laicitate... nu m-a lovit inca sfanta saptamana. De ce te doare mai tare de aia strigi.
Paste fericit!
Alina 26+
olimp spune:
alina subscriu...
26 + Ilinca
Ilinca