Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
delia_timpau spune:
Multumesc Olimp!!
Si eu va doresc un Paste Fericit, fetelor!!
Sa-mi trimiteti si mie niste pasca, imi place la nebunie, dar eu mai am de asteptat..
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
olimp spune:
neata amalia
ce fac buburuzele ?
eu trebuie sa recunosc ca salivez dupa putina P--ta , nu credam ca pot fi in stare sa tanjesc asa de tare dupa ea.... , cred ca am mai zis eu fiind nascuta in august , cam la o luna si un pic de la nastere , o primesc cadou de ziua mea ...ii pun funda rosie ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Paula esti si vei ramane artista noastra de Stelute, te rog sa aduni toate perlele intr-un jurnal "Antologie cu momente demne de retinut" sau "cand gravideala te loveste cu leuca-n cap" ... daca se baga si Alina in schema am putea chiar scoate bani frumosi din asta, am fi prima Odisee care a scos o carte. Dotate suntem din toate punctele de vedere, avem diversitate la greu, ca varsta, amniocenteze din plin, crizanteme suparate fara numar, abstinente sexuale cu duiumul ...restul completati voi ...
24+
bebitza
dnapotecuta spune:
Zici tu asa ca o sa mai ai timp si stapanire de sine sa-i mai legi si funda....
Alina 26+
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monirina Olimp tu esti din Cj asa-i? imi spui te rog daca gasesc ceva haine de gravide la H&m din Polus?cineva mi-a spus ca sunt cam putine...merita sa bat drumul de la Sibiu? ca aici nu mi-am gasit nici un pantalon calumea si deja ma cam strang la burta blugii vechi |
Nu stiu daca a apucat Olimp sa raspunda, dar arspund si eu.
Din H&M-ul din Polus eu mi-am luat rochite si blugi. Cand am fost eu, acu 1 luna, erau cel putin 10 modele de blugi, frumoase, moderne , erau si pantaloni negri la dunga asa mai office, colanti si ciorapi de gravi ... Mai erau modele multe de bluzite si camasute ... si rochite vreo 4-5 modele. Eu zic ca se merita ... Si eu mai emrg luni la o tura de cumparaturi.
Rochita din poza "cat dulapu" am luat-o recent si e clar rochita de vara ... dar nu m-am putut abtine si am luat-o peste alte haine ... Cand m-a vazut nepotelu de 5 ani, a zis "Vai, ce burtoi ai!!!" Mi-o venit sa-l mananc!!
21 Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
delia t pasca nu cred ca am mancat vreodata , mie imi place coliva , dar noi nu facem , dar daca am ocazia sa primesc si eu ma infig la o portie...
doamne cum trec de la lucruri trupesti la lucruri sfinte
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Sa va zic ca eu chiar prestasem saptamana asta de 3 ori. Nu e pe indelete, dar nu cred ca mai conteaza .Important e sa fie, ca altfel iarasi nu scap de vise. Am zis ca dupa nastere, cand am verde la sex..fugim de acasa macar o noapte. Sa avem timp de noi.
Dupa prima cezariana la 6 saptamani am prestat..cu grija si atentie.
Maeve de Denisa ce sa zic..noroc ca nu stie cu ce se mananca stomatologia asta. Marti e programata sa ii taie bucatica de carnita. Ii face anestezie dupa care o coase. Dupa ii face mulajul si numai bine pana se vindeca ii vine si aparatul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
dnapotecuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp delia t pasca nu cred ca am mancat vreodata , mie imi place coliva , dar noi nu facem , dar daca am ocazia sa primesc si eu ma infig la o portie... doamne cum trec de la lucruri trupesti la lucruri sfinte XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
In teorie totu-i usor... mai greu e de prin blugi pana sub sutana la spovedit.
Mai doamnelor trimiteti-ma sa ma aranjez si sa ma inmoi ca nu ma mai dau dusa de pe scaun.
Alina 26+