Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

multumesc Maeve

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Multumesc Olimp!!

Si eu va doresc un Paste Fericit, fetelor!!
Sa-mi trimiteti si mie niste pasca, imi place la nebunie, dar eu mai am de asteptat..

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

neata amalia

ce fac buburuzele ?

eu trebuie sa recunosc ca salivez dupa putina P--ta , nu credam ca pot fi in stare sa tanjesc asa de tare dupa ea.... , cred ca am mai zis eu fiind nascuta in august , cam la o luna si un pic de la nastere , o primesc cadou de ziua mea ...ii pun funda rosie ...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula esti si vei ramane artista noastra de Stelute, te rog sa aduni toate perlele intr-un jurnal "Antologie cu momente demne de retinut" sau "cand gravideala te loveste cu leuca-n cap" ... daca se baga si Alina in schema am putea chiar scoate bani frumosi din asta, am fi prima Odisee care a scos o carte. Dotate suntem din toate punctele de vedere, avem diversitate la greu, ca varsta, amniocenteze din plin, crizanteme suparate fara numar, abstinente sexuale cu duiumul ...restul completati voi ...

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Zici tu asa ca o sa mai ai timp si stapanire de sine sa-i mai legi si funda....

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Alina

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monirina
Olimp tu esti din Cj asa-i? imi spui te rog daca gasesc ceva haine de gravide la H&m din Polus?cineva mi-a spus ca sunt cam putine...merita sa bat drumul de la Sibiu? ca aici nu mi-am gasit nici un pantalon calumea si deja ma cam strang la burta blugii vechi

Nu stiu daca a apucat Olimp sa raspunda, dar arspund si eu.
Din H&M-ul din Polus eu mi-am luat rochite si blugi. Cand am fost eu, acu 1 luna, erau cel putin 10 modele de blugi, frumoase, moderne , erau si pantaloni negri la dunga asa mai office, colanti si ciorapi de gravi ... Mai erau modele multe de bluzite si camasute ... si rochite vreo 4-5 modele. Eu zic ca se merita ... Si eu mai emrg luni la o tura de cumparaturi.

Rochita din poza "cat dulapu" am luat-o recent si e clar rochita de vara ... dar nu m-am putut abtine si am luat-o peste alte haine ... Cand m-a vazut nepotelu de 5 ani, a zis "Vai, ce burtoi ai!!!" Mi-o venit sa-l mananc!!

21 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia t pasca nu cred ca am mancat vreodata , mie imi place coliva , dar noi nu facem , dar daca am ocazia sa primesc si eu ma infig la o portie...

doamne cum trec de la lucruri trupesti la lucruri sfinte

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Sa va zic ca eu chiar prestasem saptamana asta de 3 ori. Nu e pe indelete, dar nu cred ca mai conteaza .Important e sa fie, ca altfel iarasi nu scap de vise. Am zis ca dupa nastere, cand am verde la sex..fugim de acasa macar o noapte. Sa avem timp de noi.
Dupa prima cezariana la 6 saptamani am prestat..cu grija si atentie.

Maeve de Denisa ce sa zic..noroc ca nu stie cu ce se mananca stomatologia asta. Marti e programata sa ii taie bucatica de carnita. Ii face anestezie dupa care o coase. Dupa ii face mulajul si numai bine pana se vindeca ii vine si aparatul.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

delia t pasca nu cred ca am mancat vreodata , mie imi place coliva , dar noi nu facem , dar daca am ocazia sa primesc si eu ma infig la o portie...

doamne cum trec de la lucruri trupesti la lucruri sfinte

26 + Ilinca
Ilinca

In teorie totu-i usor... mai greu e de prin blugi pana sub sutana la spovedit.

Mai doamnelor trimiteti-ma sa ma aranjez si sa ma inmoi ca nu ma mai dau dusa de pe scaun.

Alina 26+

Mergi la inceput