Stelute de iulie-august 2013 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty arunci mata la mine in ograda

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Multumesc Monirina

Ele, iti faci de cap si nu esti cuminte vad, ai grija de tine!
Denisa ce face?

Delia, eu pot sa-ti spun ca desi nu aveam probleme cu ochii, dat fiind ca am impins f mult ca sa iasa bb, efectiv imi jucau ochii in cap de ziceai ca aveam ultimul strabism din lume. Nu stiu daca e mit, la impins mult iti fortezi si ochii ca nu degeaba e zicala “de mi-au iesit ochii din cap”

Alina vad ca esti pusa pe fapte mari la capitolul pofte, eu cred ca nu mai am voie sa fac nimic

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Hello,

Eu sunt semi-adormita la birou.
Astept sa se faca 4, azi plecam si noi la ai mei la curte, visam la temperaturi mai mari in we, ca nu mai poot cu frigul asta!!

Am vzt ca unele dintre voi va luptati cu insomniile. La mine e invers, as dormi non-stop. Aseara am adormit cu tel in mana in timp ce va citeam Ma foiesc noaptea, merg la baie, dar adorm imediat si dimineata am niste ochi de melc

M-am uitat si eu la pozele noi, acum am vazut toate pozele tale, Mocanita, cu burtica si cu bebe abia nascut si apoi mare..Ce m-am mai delectat!!
Criss, parca nu a mai crescut burtica!
Maeve, ai o fetita foarte simpatica! Asteptam poze cu burtica!!

Stefana, felicitari pt baietelul sanatos si voios!!

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Maeve... doar poftele au mai ramas de mine ca eu interdictie am avut de la inceput.

Alina 26+

Mergi la inceput

delia t si eu sunt o somnoroasa incurabila...

asteptam WE frumos.. , ditractie placuta la aer curat

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Alina, Olimp, etelor eu zic sa nu va faceti griji defel de cum veti arata "in prima noapte de dragoste" dupa marea ieseala ca la cat au fost saracii de lipsiti in ultimele luni o sa li se para parfum si o "crizantema" in forma de maturoi, deci sa vina vremea ca forma sigur nu conteaza, v-a explicat Alina mai sus cum se schimba perspectivele dupa abstinenta

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce tari sunteti!! Tb neaparat sa salvez discutia asta, sa v-o aduc aminte dupa nastere

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

mamicile si burticile

Pentru toate care sarbatoresc si Pastele catolic va doresc oua frumoase, miel gustos, liniste si bucurie in suflete.

Noi suntem familie mixta asa ca ne facem de obicei de 2 ori pe cap. Anul asta mai usurel dar drob, fripturica si oua tot facem. De astazi e liber pana luni inclusiv, mai putin ptr mine cel putin azi ca sunt de garda. Abia astept sa termin sa vopsesc ouale cu Clara. Trebuie sa agatam apoi si oua afara in gradina in copacei si astazi vrem sa facem si un chec (reteta Adrianei - mersi frumos asa m-a lovit o pofta cand am citit-o...miam miam).

Week-end frumos si aveti grija de voi
Si toata empatia mea pentru cele care au dureri. Imi vine mie sa plang cand va aud curaj ca nu mai dureaza mult si oricum, sunt dureri cu final fericit.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 20 +

Multumesc asemenea

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

betty ma faci sa rad explicatie extrem de plastica ...ma doare burta si bazinul daca rad , ma vad colegiii si zic ca am luat-o pe ulei...

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!
Eu acum m am trezit am adormit pe a 2 noaptea si la 5 m am trezit pe la 9 am mai facut o repriza de nani
Paula trebuie neaparat salvata discutia

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput