Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
happy_ama spune:
Paula, multumim de capitol!
Ele, esti grozava!
Betty, nu mai face pofta la oameni asa mi-e si mie dor de un adevarat, asa sa rup patul
Happy Ama 24+ si Eva
olimp spune:
ele imi imaginez cum te simti , eu am ajuns asa de rau ca nu mai pot calca , ma inteapa la fiecare pas.. , dr mi-a spus ca pot lua paracetamol , dar nu e analgezic stiu eu daca ar avea efect , iat tu si cu durere si gravi , ai mare grija , nu ai unde sa te intinzi putin...
delia tu decizi
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Ama...asa am zis si eu...batuta in cap ce sunt!!
Olimp doar in scaun ma intind.
Faza e ca nu vreau sa se vada la munca si ma tin tare, dar sunt praf.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
monicaa spune:
mamicile si burticile
Pentru toate care sarbatoresc si Pastele catolic va doresc oua frumoase, miel gustos, liniste si bucurie in suflete.
Noi suntem familie mixta asa ca ne facem de obicei de 2 ori pe cap. Anul asta mai usurel dar drob, fripturica si oua tot facem. De astazi e liber pana luni inclusiv, mai putin ptr mine cel putin azi ca sunt de garda. Abia astept sa termin sa vopsesc ouale cu Clara. Trebuie sa agatam apoi si oua afara in gradina in copacei si astazi vrem sa facem si un chec (reteta Adrianei - mersi frumos asa m-a lovit o pofta cand am citit-o...miam miam).
Week-end frumos si aveti grija de voi
Si toata empatia mea pentru cele care au dureri. Imi vine mie sa plang cand va aud curaj ca nu mai dureaza mult si oricum, sunt dureri cu final fericit.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 20 +
olimp spune:
ele si numai in scaun stau , evit sa ma misc , eu am anuntat la sefi care e problema si-mi aduc tot sub bot , ma ridic de pe scaun doar cand merg la mamanc si la baie , si si asa este o tortura , eu nu am bagat de seama si nu am luat in considerare toate semnalele pe care mi-i le-a dat bazinul pana acum 2zile cand am facut ceva miscare brusca si gata m-am dus pe copca ...acum sunt teapana
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
dnapotecuta spune:
Va rog frumos... daca o luam iar cu sexu' sa facem ca si cu retetele. "INTERZIS POFTICIOSILOR" in fata. Ca la mine deja si ficusul din sufragerie a devenit simbol falic. Am inceput sa-mi indragesc barbatul si-n izmene cu sosete flausate... daca misca, respira si poseda o excrescenta se preteaza 100%.
si daca mai mergea cu una cu alta pseudo eliberari hormonale acum parca nu ma mai vad goala langa el nici sa ma bati... am o finete elefantina de grebla fara dinti si la cat mai vad eu sub burta sa ma epilez... ce mai, nu ma incurajeaza nimic sa "iau taurul de coarne"
Dupa lauzie ii rup fasul.
Alina 26+
olimp spune:
monica sarbatori Pascale fericite ! valabil pentru toate familiile care sarbataoresc Pastele Catolic
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Ele, nu e de batuta in cap...era un fel de "of of of, fii mai atenta!" Cred ca tuturor ni se mai intampla inca de-astea. Numai ca voi aveti problema cu durerile astea...
Happy Ama 24+ si Eva
betty200 spune:
Ama, scuze dar eu am aruncat doar ideea, Olimp a dezvoltat-o in sensul rusinos. Stai calma ca nici nua nu suntem foarte fericite din punctul asta de vedere in perioada asta, totul se face cu prudenta deci nici vorba de rupt patul (poate doar de la greutate ) Dar trec ele cele 4 luni cumva si avand in vedere ca imi fac nod pescaresc la trompe (sper sa nu-l invinga si pe asta al meu sot dupa ce in fata steriletului si menopauzei s-a declarat invingator), sa vezi atunci rupere de paturi ... parca vad ca in perioada respectiva nu mai da nimeni pe-aici din lipsa de timp si prestare de activitati muuuuuult mai placute...
Ele , acum lasand gluma la o parte mi se pare cumplit ce experimentati voi fetele cu durerile astea de "crizantema" (vb Alinei).
24+
bebitza
olimp spune:
dana
si al meu saracu cred ca va fugii de mine dupa ce sacp de lauzie , dupa ce ca-i subtirel cred ca-l voi stoarce...numai sa imi revin putin si ca aspect fizic
26 + Ilinca
Ilinca