Stelute de iulie-august 2013 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
olimp spune:
adriana concediu placut si shoppingareala placuta si utila
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ele cum te simti ? esti mai bine..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Mony felicitari pt bebita si abia astept sa bem cafeluta pe terasa si poate bagam si cumparaturi
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
diana_popa27 spune:
Si eu am vorbit de "prostii" fara sa imi dau seama . Scuze fetele care sunteti pe "interzis" nu mi-am dat seama.
Betty Alina Olimp
Eu am plecat la luat de sange si acum rad ca proasta de ce discutii aveti voi
Paste fericit!!!
Monicaa distractie!!!
Cris nu e nici o problema medicul va poate explica exact ce puteti si ce nu. Si eu am intrebat de fata cu D. El s-a facut vinetiu la fata dar trebuia sa fie de fata ca degeaba ii explicam eu ca avem voie.
Mony felicitari pt eco!
25+
viitoare mamica de Medeea
Maeve spune:
Adriana, sa stii ca nu-s nesimtita, ti-am raspuns la celalalt capitol in caz ca nu ai vazut
Mony, bine ca toate-s ok si-ai sa nasti usor, super!
Nu stiu cum e la celelalte grupe, dar aici mi se pare f fain si amuzant datorita fetelor pofticioase
22+
A (15.07.2007)
doxy spune:
Adriana ai venit si tu cu varianta ta si ne ai completat perfect...
Si acum iata primul banc despre odiseea noastra... cica s-au strans cateva femei si vorbeau despre sex... unele puteau, dar nu aveau voie... altele aveau voie dar nu aveau chef... si altele care si aveau voie si aveau chef, dar nu aveau cu ce...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
olimp spune:
oxana
26 + Ilinca
Ilinca